text.skipToContent text.skipToNavigation
7 пронајдени производи
DUScategoryMK BesplatnaIsporakaMKCategories
SAVA 195/55 R15 85V INTENSA HP
SAVA 195/55 R15 85V INTENSA HP
5.000 ден

4.500 ден

 • Сезона: Летна
 • Бренд: Sava
 • Ширина: 195
 • Висина: 55
 • дијаметар: 15

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

DUScategoryMK BesplatnaIsporakaMKCategories
DIPLOMAT HP 205/55R16 91H
DIPLOMAT HP 205/55R16 91H
3.580 ден

3.390 ден

 • Сезона: Летна
 • Бренд: Diplomat
 • Ширина: 205
 • Висина: 55
 • дијаметар: 16

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

DUScategoryMK BesplatnaIsporakaMKCategories
SAVA 205/55R16 91T ESKIMO S3+ MS
SAVA 205/55R16 91T ESKIMO S3+ MS
4.560 ден

3.800 ден

 • Сезона: Зимска
 • Бренд: Sava
 • Ширина: 205
 • Висина: 55
 • дијаметар: 16

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

DUScategoryMK BesplatnaIsporakaMKCategories
SAVA 215/60R17 96H ESKIMO SUV 2 MS
SAVA 215/60R17 96H ESKIMO SUV 2 MS
6.900 ден

6.290 ден

 • Сезона: Зимска
 • Бренд: Sava
 • Ширина: 215
 • Висина: 60
 • дијаметар: 17

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

DUScategoryMK BesplatnaIsporakaMKCategories
SAVA 205/60R16 92H ESKIMO HP 2
SAVA 205/60R16 92H ESKIMO HP 2
5.290 ден

4.890 ден

 • Сезона: Зимска
 • Бренд: Sava
 • Ширина: 205
 • Висина: 60
 • дијаметар: 16

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

DUScategoryMK BesplatnaIsporakaMKCategories
SAVA 225/45R17 91H ESKIMO HP 2
SAVA 225/45R17 91H ESKIMO HP 2
5.230 ден

4.790 ден

 • Сезона: Зимска
 • Бренд: Sava
 • Ширина: 225
 • Висина: 45
 • дијаметар: 17

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

DUScategoryMK BesplatnaIsporakaMKCategories
SAVA 205/55R16 91H ESKIMO HP 2
SAVA 205/55R16 91H ESKIMO HP 2
4.660 ден

4.100 ден

 • Сезона: Зимска
 • Бренд: Sava
 • Ширина: 205
 • Висина: 55
 • дијаметар: 16

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024