text.skipToContent text.skipToNavigation
4 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory
Iskra Xcross IX-TW07 Батериска ударна дупчалка(без батерија)
Iskra Xcross IX-TW07 Батериска ударна дупчалка(без батерија)
3.390 ден

3.051 ден

 • Тип на производ: Батериска ударна дупчалка
 • Напон: 20V
 • Брзина на вртежи: 0-3000 врт./мин.
 • Батерија: Нема во пакување
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra ML-CD92-180S Батериска дупчалка 18V+куфер+2 батерии
Iskra ML-CD92-180S Батериска дупчалка 18V+куфер+2 батерии
5.990 ден

5.391 ден

Седмична акција!

 • Тип на производ: Батериска дупчалка
 • Напон: 18V
 • Брзина на вртежи: 0-1500 врт./мин.
 • Батерија: Има во пакување (2 батерии)
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra Xcross IX-DR39 Батериска дупчалка(без батерија)
Iskra Xcross IX-DR39 Батериска дупчалка(без батерија)
2.390 ден

2.151 ден

 • Тип на производ: Батериска дупчалка
 • Напон: 20V
 • Брзина на вртежи: 0-1400 врт./мин.
 • Батерија: Нема во пакување
 • Гаранција:2 Год

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Wurth ABS 12 Батериска дупчалка одвртувач
Wurth ABS 12 Батериска дупчалка одвртувач

10.700 ден

 • Тип на производ: Батериска дупчалка
 • Напон: 12V
 • Брзина на вртежи: 0-1200 врт./мин.
 • Батерија: Има во пакување (2 батерии)
 • Гаранција:3 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024