text.skipToContent text.skipToNavigation
19 пронајдени производи
DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje ECT646BCSC Стаклокерамичка плоча
Gorenje ECT646BCSC Стаклокерамичка плоча
17.490 ден

13.999 ден

Седмична акција!

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 5.4 cm
 • Ширина: 60 cm
 • Длабочина: 52 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E
BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E

26.240 ден

 • Енергетска класа: А
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 12
 • Бучавост (dB): 52 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 11.7 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJЕ DF6116E, телескопски вграден аспиратор
GORENJЕ DF6116E, телескопски вграден аспиратор

6.790 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: E
 • Тип на аспиратор: Вградена телескопска
 • Потрошувачка на ел. енергија: 163.4 kWh/annum
 • Ширина: 598 cm
 • Бучавост (dB): 70 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ELECTROLUX EHF-6241 FOK ПЛОТНА
ELECTROLUX EHF-6241 FOK ПЛОТНА

15.999 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 3.8 cm
 • Ширина: 56 cm
 • Длабочина: 49 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Tesla BO600SX Вградлива рерна
Tesla BO600SX Вградлива рерна
12.221 ден

10.999 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Комбинирана
 • Начин на чистење: Каталистички
 • Волумен на рерна: 60 l
 • Број на програми: 5
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMI 4HVS31E
BOSCH Машина за садови SMI 4HVS31E

43.190 ден

 • Енергетска класа: А++
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 13
 • Бучавост (dB): 46 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 45 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMV 4HVX37E
BOSCH Машина за садови SMV 4HVX37E

44.990 ден

 • Енергетска класа: А++
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 13
 • Бучавост (dB): 44 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMV 4HVX45E
BOSCH Машина за садови SMV 4HVX45E

44.990 ден

 • Енергетска класа: А++
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 13
 • Бучавост (dB): 46 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 7.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SPS 2HKI57E
BOSCH Машина за садови SPS 2HKI57E

42.490 ден

 • Енергетска класа: А+
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 9
 • Бучавост (dB): 45 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 8.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 45 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMS 4HAI48E
BOSCH Машина за садови SMS 4HAI48E

46.800 ден

 • Енергетска класа: А++
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет (број сетови на садови): 13
 • Бучавост (dB): 44 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMS 25AW04E
BOSCH Машина за садови SMS 25AW04E

28.420 ден

 • Енергетска класа: F
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет (број сетови на садови): 12
 • Бучавост (dB): 46 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMS 25AI05E
BOSCH Машина за садови SMS 25AI05E

31.250 ден

 • Енергетска класа: А++
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет (број сетови на садови): 12
 • Бучавост (dB): 48 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BOS6737E13X Електрична рерна
Gorenje BOS6737E13X Електрична рерна

19.490 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Начин на чистење: Емајл
 • Волумен на рерна: 77 l
 • Број на програми: 9
 • Функција на додавање на пареа: Да
 • Меко затварање на врата: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX HOME Комбиниран шпорет FC-22602 WH
VIVAX HOME Комбиниран шпорет FC-22602 WH
16.150 ден

12.390 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Комбинирани
 • Волумен на рерна: 64 l
 • Тип на печка: Статичка
 • Поклопец: Лим
 • Ширина: 65 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMV 4HTX24E
BOSCH Машина за садови SMV 4HTX24E

37.250 ден

 • Енергетска класа: А++
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 12
 • Бучавост (dB): 48 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SPI 2HKS59E
BOSCH Машина за садови SPI 2HKS59E

41.880 ден

 • Енергетска класа: А+
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 9
 • Бучавост (dB): 43 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 8.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 45 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BOS6737E06B Електрична рерна
Gorenje BOS6737E06B Електрична рерна

18.990 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Начин на чистење: Емајл
 • Волумен на рерна: 77 l
 • Број на програми: 13
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
GORENJE TH60E3B телескопски вградлив аспиратор
GORENJE TH60E3B телескопски вградлив аспиратор
5.490 ден

4.960 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: C
 • Тип на аспиратор: Вградена телескопска
 • Потрошувачка на ел. енергија: 48.4 kWh/annum
 • Ширина: 60 cm
 • Бучавост (dB): 67 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje ECT643BX Стаклокерамичка плоча
Gorenje ECT643BX Стаклокерамичка плоча
16.490 ден

14.599 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 5.4 cm
 • Ширина: 60 cm
 • Длабочина: 52.5 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024