text.skipToContent text.skipToNavigation
12 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BM910WII Aпарат за печење леб
Gorenje BM910WII Aпарат за печење леб
4.890 ден

4.400 ден

 • Gorenje BM910WII апарат за печење леб
 • Приклучна моќ: 550 W
 • Број на програми: 15
 • Гаранција: 2 год...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
TEFAL PF210138 Апарат за печење леб
TEFAL PF210138 Апарат за печење леб

8.699 ден

 • TEFAL PF210138 Апарат за печење леб.
 • Моќност на грејачот: 650 W  
 • Број на oднапред дефинирани програми: 12  
 • Книга со рецепти,
 • 2 години гаранција

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Philips HD9200/90 Фритеза на топол воздух
Philips HD9200/90 Фритеза на топол воздух

8.599 ден

 • Бренд: Philips
 • Моќност: 1400 W
 • Вид на пржење: Врел воздух
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
GORENJE BM1400E, апарат за печење леб
GORENJE BM1400E, апарат за печење леб
8.490 ден

7.699 ден

GORENJE BM1400E, апарат за печење леб

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE Фритеза на топол воздух AF1700DB
GORENJE Фритеза на топол воздух AF1700DB
9.990 ден

8.990 ден

 • Бренд: Gorenje

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BM1210BK Апарат за печење леб
Gorenje BM1210BK Апарат за печење леб
6.290 ден

5.660 ден

 • Gorenje BM1210BK Апарат за печење леб
 • Приклучна моќ: 800 W
 • Број на програми: 12
 • Гаранција: 2 години</...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUEGO DF-3L, 2000W, 3L фритеза
FUEGO DF-3L, 2000W, 3L фритеза

2.799 ден

 • Бренд: Fuego
 • Вид на пржење: Масло
 • Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
TEFAL PF-240E38 Апарат за печење леб
TEFAL PF-240E38 Апарат за печење леб

11.999 ден

 • Моќност: 720 W
 • 3 степени на печење
 • Капацитет: 500-750-1000 гр.
 • 20 програми
 • Одложен старт

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Tefal EY101815, 1030 W, 1.6L air fryer фритеза
Tefal EY101815, 1030 W, 1.6L air fryer фритеза

6.999 ден

 • Бренд: Tefal
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra AF-32Q фритеза на топол воздух
Iskra AF-32Q фритеза на топол воздух

7.499 ден

 • Бренд: Iskra
 • Моќност: 1500 W
 • Вид на пржење: Врел воздух
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Philips HD9270/90 Фритеза на топол воздух
Philips HD9270/90 Фритеза на топол воздух
14.899 ден

11.499 ден

 • Бренд: Philips
 • Моќност: 2000 W
 • Вид на пржење: Врел воздух
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BM1600WG Апарат за печење леб
Gorenje BM1600WG Апарат за печење леб
6.790 ден

6.110 ден

 • Gorenje BM1600WG Апарат за печење леб
 • Приклучна моќ: 850 W
 • Број на програми: 16
 • Гаранција: 2 години

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023