text.skipToContent text.skipToNavigation
2 пронајдени производи
PANASONIC орален туш EW-DJ10-A503
PANASONIC орален туш EW-DJ10-A503
2.999 ден
  • PANASONIC орален туш EW-DJ10-A503,
  • 160 ml резервар за вода,  
  • Пулсе копче до 1600 пусли/минута,
  • Ги отстранува забниот каменец и бактериите,
  • 1 година гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.04.2021

PANASONIC орален туш EW-DJ40-W503
PANASONIC орален туш EW-DJ40-W503
3.499 ден
  • PANASONIC орален туш EW-DJ40-W503,
  • 165 ml резервар за вода,  
  • Пулсе копче до 1600 пусли/минута,
  • Ги отстранува забниот каменец и бактериите,
  • 1 година гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.04.2021