text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
51 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory
OralB POWER D20 PRO 3000 електрична четка за заби + 2 рефили
OralB POWER D20 PRO 3000 електрична четка за заби + 2 рефили

5.100 ден

 • OralB POWER D20 PRO 3000 ел. четка за заби + 2 рефили
 • 8800 осцилации-ротации во минута
 • 3 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Отстранува и до 100% повеќ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B Stages Disney Power заменска глава за ел. четка за заби
Oral-B Stages Disney Power заменска глава за ел. четка за заби
899 ден

649 ден

 • Oral-B Stages Disney заменска глава за ел. четка за заби сорто
 • За здрави и блескави заби за најмилите
 • Мала глава четка специјално дизајнирана за деца

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
OralB PRO 750 3D WHITE електрична четка за заби
OralB PRO 750 3D WHITE електрична четка за заби
2.999 ден

2.069 ден

 • OralB PRO 750 3D WHITE електрична четка за заби
 • 8800 осцилации-ротации во минута
 • 2 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Отстранува и до 100% повеќе насл...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

MK-dan-zena-sticker-100x100 NokautPonudaMK IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B Vitality Pro Gift Edition Black & Pink Duo Pack електрична четка за заби
Oral-B Vitality Pro Gift Edition Black & Pink Duo Pack електрична четка за заби
4.590 ден

2.785 ден

Нокаут акција!

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 3
 • Време на работа: 14 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Да
 • Индикатор за ниво на батерија: Да
 • Подсетник за замена на глава: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

MK-dan-zena-sticker-100x100 IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
OralB Pro Kids 3+ Spiderman електрична четка за заби
OralB Pro Kids 3+ Spiderman електрична четка за заби
2.199 ден

1.740 ден

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 2
 • Време на работа: 8 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Не
 • Индикатор за ниво на батерија: Не
 • Подсетник за замена на глава: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

MK-dan-zena-sticker-100x100 IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
OralB Vitality Pro Blue електрична четка за заби
OralB Vitality Pro Blue електрична четка за заби
2.199 ден

1.740 ден

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 3
 • Време на работа: 8 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Не
 • Индикатор за ниво на батерија: Не
 • Подсетник за замена на глава: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

MK-dan-zena-sticker-100x100 IstaCena12RatiMKCategory
OralB Vitality Pro Lilac електрична четка за заби
OralB Vitality Pro Lilac електрична четка за заби
2.199 ден

1.740 ден

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 3
 • Време на работа: 8 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Не
 • Индикатор за ниво на батерија: Не
 • Подсетник за замена на глава: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

MK-dan-zena-sticker-100x100 IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
OralB Pro Kids 3+ Frozen Travel Pack електрична четка за заби
OralB Pro Kids 3+ Frozen Travel Pack електрична четка за заби
2.199 ден

1.740 ден

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 2
 • Време на работа: 8 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Не
 • Индикатор за ниво на батерија: Не
 • Подсетник за замена на глава: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

MK-dan-zena-sticker-100x100 IstaCena12RatiMKCategory
OralB Vitality Pro Black електрична четка за заби
OralB Vitality Pro Black електрична четка за заби
2.199 ден

1.740 ден

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 3
 • Време на работа: 8 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Не
 • Индикатор за ниво на батерија: Не
 • Подсетник за замена на глава: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips HX3671/11 Електрична четка за заби
Philips HX3671/11 Електрична четка за заби

4.199 ден

 • Технологија: Sonična
 • Време на работа: 14 Dana
 • Сензор на притисок: Да
 • Индикатор за ниво на батерија: Да
 • Подсетник за замена на глава: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Xiaomi Mi Глава за електрична четка за заби
Xiaomi Mi Глава за електрична четка за заби

699 ден

Mi Electric Toothbrush head (Gum Care) - Заменска глава за електрична четка за заби Т500 за сензитивни непца.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
OralB PRO 700 D16 Sensi Ultra Thin електрична четка за заби
OralB PRO 700 D16 Sensi Ultra Thin електрична четка за заби
3.100 ден

2.599 ден

 • OralB PRO 700 D16 Sensi Ultra Thin ел. четка за заби
 • 8800 осцилации-ротации во минута
 • една програма на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Отстранува и до 100% пов...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
OralB Power SMART 4 4500 + GIFTBOX електрична четка за заби
OralB Power SMART 4 4500 + GIFTBOX електрична четка за заби
7.100 ден

4.860 ден

 • OralB Power SMART 4 4500 + GIFTBOX ел. четка за заби
 • 8800 осцилации-ротации во минута
 • 3 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Отстранува и до 100% повеќе...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B iO 5 White електрична четка за заби
Oral-B iO 5 White електрична четка за заби
11.990 ден

7.680 ден

 • Технологија: Magnetna
 • Начин на работење: 5
 • Време на работа: 14 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Да
 • Индикатор за ниво на батерија: Да
 • Подсетник за замена на глава: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
OralB PRO 2000 електрична четка за заби
OralB PRO 2000 електрична четка за заби
3.999 ден

3.120 ден

 • OralB PRO 2000 електрична четка за заби
 • 8800 осцилации-ротации во минута
 • 2 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Отстранува и до 100% повеќе наслаги
 • ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B Stages Power Frozen заменска глава за ел. четка за заби
Oral-B Stages Power Frozen заменска глава за ел. четка за заби
899 ден

649 ден

 • Oral-B Frozen заменска глава за ел. четка за заби
 • За здрави и блескави заби за најмилите
 • Мала глава четка специјално дизајнирана за деца

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
OralB PRO3 3500 black електрична четка за заби
OralB PRO3 3500 black електрична четка за заби
4.999 ден

3.439 ден

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 3
 • Време на работа: 14 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Да
 • Индикатор за ниво на батерија: Да
 • Подсетник за замена на глава: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B iO8 BLACK ONYX електрична четка за заби
Oral-B iO8 BLACK ONYX електрична четка за заби
18.999 ден

13.300 ден

 • Oral-B iO10 COSMIC BLACK електрична четка за заби
 • Дизајнирана за чувствителни заби и непца
 • Со нежни микро-вибрации
 • 7 паметни начини на работа
 • Сензор за притисок
 • 2 години гаранција

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B iO6 BLACK LAVA електрична четка за заби
Oral-B iO6 BLACK LAVA електрична четка за заби
13.999 ден

9.360 ден

 • OralB VITALITY PRO GIFT PACK електрична четка за заби
 • 7600 осцилации-ротации во минута
 • 2 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Сензор на притисок
 • 2 години гаранција

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips Sonicare заменски глави HX3062/00
Philips Sonicare заменски глави HX3062/00

1.999 ден

Philips Sonicare zamjenske glave HX3062/00

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips Sonicare AirFloss HX3806/31
Philips Sonicare AirFloss HX3806/31

7.799 ден

Philips Sonicare AirFloss HX3806/31

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B iO10 COSMIC BLACK електрична четка за заби
Oral-B iO10 COSMIC BLACK електрична четка за заби
26.990 ден

18.290 ден

 • Oral-B iO8 BLACK ONYX електрична четка за заби
 • Со нежни микро-вибрации
 • Брзо полнење ~ 3 часа
 • 6 паметни начини на работа
 • Паметен сензор за притисок
 • 2 години гаранција

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B iO Ultimate Clean White 2 бр. заменска глава
Oral-B iO Ultimate Clean White 2 бр. заменска глава

1.299 ден

 • Oral-B iO Ultimate Clean White 2 бр. заменски глави
 • Специјално дизајнирани
 • Влакна со различни должини
 • Супериорни клинички резултати
 • Отстранува до 100% наслаги од првиот ден
 • Одговараат на четкичките за заби Oral-B iO

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B iO Specialized Clean White 2 бр. заменска глава
Oral-B iO Specialized Clean White 2 бр. заменска глава

1.299 ден

 • OralB POWER PRO1 GUM CARE електрична четка за заби
 • Sensi UltraThin тркалезна глава
 • Со 3 програми за чистење
 • 2-минутен тајмер
 • Сензор за притисок
 • 2 години гаранција

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B iO Gentle Care White 2 бр. заменска глава
Oral-B iO Gentle Care White 2 бр. заменска глава

1.299 ден

 • Oral-B iO Gentle Care White 2 бр. заменски глави
 • Специјално дизајнирани
 • Погодни за чувствителните области
 • Погодни за непцата
 • Одговараат на четкичките за заби Oral-B iO.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

 • 1(current)
 • 2
 • 3