text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
30 пронајдени производи
Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
REMINGTON MULTI GROOMING SET HC 905 E51 Тример
REMINGTON MULTI GROOMING SET HC 905 E51 Тример
3.499 ден

2.299 ден

Master Card 5% попуст!

 

<...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips HC3505/15 Машинка за бричење
Philips HC3505/15 Машинка за бричење

2.099 ден

 • Philips HC3505/15 Машинка за бричење
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
 • Прецизност од 2mm
 • Должини од 0.5-23mm
 • Работи само со кабел

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS NT1620/15 Тример
PHILIPS NT1620/15 Тример

999 ден

 • PHILIPS NT1620/15 Тример
 • Тип на батерија:АА
 • Текстурирана рачка
 • Влажно и суво користење
 • Водоотпорен
 • 2 Години гаранција

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips NT1650/16 Тример
Philips NT1650/16 Тример

1.399 ден

 • Philips NT1650/16 Тример
 • Скратење на влакни на нос, уво со максимална удобност
 • Тип на батерија:АА
 • Целосно се перее за лесно чистење
 • Сечила од нерѓосувач...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS HC3525/15 Машинка за потстрижување
PHILIPS HC3525/15 Машинка за потстрижување

2.699 ден

 • PHILIPS HC3525/15 Машинка за потстрижување
 • ВРЕМЕ НА РАБОТА 45 МИНУТИ
 • ЦЕЛОСНО ПОЛНЕЊЕ ЗА 8 ЧАСА
 • ТИП НА БАТЕРИЈА NI-MH
 • ЕРГОНОМСКА РАЧКА
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Philips MG3730/15 Мултифункционален тример
Philips MG3730/15 Мултифункционален тример
3.099 ден

2.220 ден

Master Card 5% попуст!

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS QP6651/61 ONE BLADE Тример
PHILIPS QP6651/61 ONE BLADE Тример
9.999 ден

7.899 ден

Master Card 5% попуст!

 • PHILIPS QP6651/61 ONE BLADE Тример
 • НАМЕНЕТ ЗА СУВА И ВЛАЖНА УПОТРЕБА
 • ИНДИКАТОР НА БАТЕРИЈА
 • ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ 60мин
 • ВРЕМЕ НА РАБОТА 120 мин
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips HC3510/15 Машинка за бричење
Philips HC3510/15 Машинка за бричење
2.299 ден

2.099 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips HC3510/15 Машинка за бричење
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
 • Прецизност од 2mm
 • Должини од 0.5-23mm
 • Работи само со кабел

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips MG5730/15 Мултифункционален тример 11 во 1
Philips MG5730/15 Мултифункционален тример 11 во 1
4.799 ден

4.299 ден

Master Card 5% попуст!

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS MG7745/15 мултифункционален тример
PHILIPS MG7745/15 мултифункционален тример
6.999 ден

6.199 ден

Master Card 5% попуст!

PHILIPS MG7745/15 мултифункционален тример

 Кратка спецификација:

 • Фризерски додатоци: метален тример, прецизен продолжеток за бричење, тример за нос и упти, тример за ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips HC-3510/15 Машинка за потстрижување
Philips HC-3510/15 Машинка за потстрижување
2.199 ден

2.023 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips HC-3510/15 Машинка за потстрижување
 • СЕЧИЛА ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК
 • 13 ПОСТАВКИ ЗА ДОЛЖИНА
 • РАБОТА САМО СО КАБЕЛ
 • ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips HC3530/15 Машинка за шишање
Philips HC3530/15 Машинка за шишање
3.099 ден

2.799 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips HC3530/15 Машинка за шишање
 • Trim-n-Flow технологија
 • Работа на батерија Ni-MH
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • Ширина на потстрижување:41mm
 • ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips BG5020/15 Машинка за тело Wet&Dry
Philips BG5020/15 Машинка за тело Wet&Dry
5.999 ден

3.999 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips BG5020/15 Машинка за тело Wet&Dry
 • 3 должини 3мм, 5мм и 7мм
 • Wet & Dry (суво и мокро)
 • 1h полнење 50min работа
 • 100% Водоотпорен
 • LE...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips BG3010/15 Машинка за тело
Philips BG3010/15 Машинка за тело
2.999 ден

2.699 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips BG3010/15 Машинка за тело
 • 8h полнење
 • 3 глави
 • 100% Водоотпорен
 • Индикатор за батеријата

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips NT5650/16 Тример
Philips NT5650/16 Тример
2.099 ден

1.899 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips NT5650/16 Тример
 • Безжична употреба
 • Тример за детали
 • 4 прилагодувања на должина
 • Водоотпорен
 • Нема потреба од подмачкување
 • Капаче...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips HC5612/15 Машинка за шишање
Philips HC5612/15 Машинка за шишање
3.699 ден

3.299 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips HC5612/15 Машинка за шишање
 • Trim-n-Flow PRO технологија
 • Жичана и безжична употреба
 • Должина од 0.5-28мм
 • Ширина на сечиво 41мм
 • Самоостреч...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS QP6551/15 ONE BLADE Тример
PHILIPS QP6551/15 ONE BLADE Тример
6.999 ден

5.699 ден

Master Card 5% попуст!

 • PHILIPS QP6551/15 ONE BLADE Тример
 • ЗА СУВА И ВЛАЖНА УПОТРЕБА
 • ВОДООТПОРЕН
 • СЕЧИЛО СО 360 ЛИЦА
 • 120 МИН РАБОТА СО ЕДНО ПОЛНЕЊЕ
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips MG7745/15 Мултифункционален тример
Philips MG7745/15 Мултифункционален тример
6.999 ден

6.199 ден

Master Card 5% попуст!

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips MG3710/15 Машинка за потстрижување
Philips MG3710/15 Машинка за потстрижување
2.399 ден

2.199 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips MG3710/15 Машинка за потстрижување
 •  6 во 1
 • Висококвалитетни челични ножеви
 • Вклучени додатоци:
 • Тример
 • Тример за нос и уши
 • ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips NT3650/16 Тример
Philips NT3650/16 Тример
1.599 ден

1.499 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips NT3650/16 Тример
 • Безжична употреба
 • 3 прилагодувања на должина
 • Целосно се мие
 • нема потреба од подмачкување
 • Kапаче
 • 2 чешлиња

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS QP6541/15 ONE BLADE Тример
PHILIPS QP6541/15 ONE BLADE Тример
5.499 ден

4.499 ден

Master Card 5% попуст!

 • PHILIPS QP6541/15 ONE BLADE Тример
 • ЛИТЕНИУМСКА БАТЕРИЈА
 • ИНДИКАТОР НА БАТЕРИЈА
 • ЕРГОНОМСКИ ДИЗАЈН
 • 1 ЧАС ЦЕЛОСНО ПОЛНЕЊЕ
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips BT5502/15 Машинка за потстрижување
Philips BT5502/15 Машинка за потстрижување
4.599 ден

3.499 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips BT5502/15 Машинка за потстрижување
 • СЕЧИЛА ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК
 • ПОСТАВКИ ЗА ДОЛЖИНА 40
 • РАБОТА ДО 90 МИНУТИ
 • ГАР...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra QR8918 Машинка за шишање црна
Iskra QR8918 Машинка за шишање црна
1.990 ден

1.791 ден

Машинка за шишање, потстрижување, обликување, трим и оддржување на коса и брада. За лесно постигнување на посакуваниот изглед, со салонски финиш! За сите типови коса и брада. Моќна, тивка, ергономи...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra QR8918 (White) Машинка за шишање
Iskra QR8918 (White) Машинка за шишање
1.499 ден

1.349 ден

 •  За сите типови коса и брада
 • Моќност: 12 W
 • 2 променливи брзини
 • Сечива од не’рѓосувачки челик
 • 4 додатни адаптер-чешли
 • Гаранција 2 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS MG9710/90 14во1 мултифункционален тример
PHILIPS MG9710/90 14во1 мултифункционален тример

8.999 ден

 • PHILIPS MG9710/90 14во1 мултифункционален тример
 • Уникатна OneBlade технологија
 • Додатоци
 • Тример за коса за нос и уши
 • Чешел за брада од 3 до 7 мм

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

 • 1(current)
 • 2