text.skipToContent text.skipToNavigation
23 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory
Xiaomi S500 Електрична машинка за бричење
Xiaomi S500 Електрична машинка за бричење

2.399 ден

Xiaomi Mi S500 електрична машинка за бричење

Главни карактеристики: 
 • Снага: 3 W
 • Напон: 5,0 V 1,0 A

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Xiaomi Mi 5-Blade Електрична машинка за бричење
Xiaomi Mi 5-Blade Електрична машинка за бричење

5.399 ден

Mi 5-Blade електрична машинка за бричење

Главни карактеристики: 
 • Моќност: 10W

 • Напон: 3.7...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Xiaomi S700 EU Електрична машинка за бричење
Xiaomi S700 EU Електрична машинка за бричење

7.799 ден

Xiaomi S700 електрична машинка за бричење

Главни карактеристики: 
 • Керамички сечила со исклучително...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS S5583/10 Машинка за бричење
PHILIPS S5583/10 Машинка за бричење

6.799 ден

 • PHILIPS S5583/10 Машинка за бричење
 • НАМЕНЕТ ЗА СУВА И ВЛАЖНА УПОТРЕБА
 • Steel Precision СЕЧИЛА
 • ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ 60мин
 • ДОДАТОК ЗА ОБЛИКУВАЊЕ
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips S3233/52 Машинка за бричење
Philips S3233/52 Машинка за бричење

6.299 ден

 • Philips S3233/52 Машинка за бричење
 • 5D PIVOT & FLEX ГЛАВИ
 • СЛЕДЕЊЕ НА КОНТУРИТЕ НА ЛИЦЕТО

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BG-7025/15 Машинка за тело
Philips BG-7025/15 Машинка за тело

6.999 ден

 • Philips BG-7025/15 Машинка за тело
 • 5 ПОДЕСУВАЊА НА ДОЛЖИНАТА
 • ТИП НА БАТЕРИЈА-ЛИТИУМ-ЈОН
 • ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BG-3010/15 Машинка за тело
Philips BG-3010/15 Машинка за тело

2.999 ден

 • Philips BG-3010/15 Машинка за тело
 • ШИРИНА НА СЕЧИЛОТО 32 ММ
 • ТИП НА БАТЕРИЈА NI-MH
 • ВРЕ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BG-5020/15 Машинка за тело
Philips BG-5020/15 Машинка за тело

5.199 ден

 • Philips BG-5020/15 Машинка за тело
 • ШИРИНА НА СЕЧИЛОТО 32 ММ
 • 3 ЧЕШЛИ ЗА ПОДЕСУВАЊЕ НА ДОЛЖИНАТА (3,5,7mm)
 • ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips S1133/41 Машинка за бричење
Philips S1133/41 Машинка за бричење

2.999 ден

 • Philips S1133/41 Машинка за бричење
 • 4-НАСОЧНИ ФЛЕКСИБИЛНИ ГЛАВИ
 • ТИП НА БАТЕРИЈА NIMH
 • ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS QP230/50 ONE BLADE Додаток
PHILIPS QP230/50 ONE BLADE Додаток

2.459 ден

 • ЗАМЕНСКИ СЕЧИЛА ЗА ONEBLADE
 • 3 ПАРЧИЊА

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory Besplatna isporaka MK
PHILIPS QP2821/20 ONE BLADE за лице и тело 5 во 1
PHILIPS QP2821/20 ONE BLADE за лице и тело 5 во 1

3.890 ден

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS QP2721/20 ONE BLADE 5 во 1
PHILIPS QP2721/20 ONE BLADE 5 во 1

2.690 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory Besplatna isporaka MK
PHILIPS QP2730/20 ONE BLADE 360°
PHILIPS QP2730/20 ONE BLADE 360°

3.490 ден

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS QP620/50 Сет додатоци
PHILIPS QP620/50 Сет додатоци

1.999 ден

 • ЗАМЕНСКИ СЕЧИЛА ЗА ONEBLADE
 • 3 ПАРЧИЊА СЕТ ДОДАТОЦИ

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips S1232/41 Машинка за бричење
Philips S1232/41 Машинка за бричење

3.799 ден

 • Philips S1232/41 Машинка за бричење
 • Shaver Series 1000
 • Жичана и безжична употреба
 • Тример
 • четка за чистење
 • капаче за заштита
 • глава што ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS QP420/50 брич рефил 2/1
PHILIPS QP420/50 брич рефил 2/1

2.180 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1 Besplatna isporaka MK
Philips QP6541/15 OneBlade Pro Машинка за бричење
Philips QP6541/15 OneBlade Pro Машинка за бричење

5.499 ден

 • Philips QP6541/15 OneBlade Pro Машинка за бричење
 • Хибриден брич
 • Боја: Црна
 • Влажна и сува употреба
 • Bезжично користење

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory Besplatna isporaka MK
Philips QP6651/61 OneBlade Pro Машинка за бричење
Philips QP6651/61 OneBlade Pro Машинка за бричење

9.999 ден

 • Philips QP6651/61 OneBlade Pro Машинка за бричење
 • Хибриден брич
 • Chrome
 • Влажна и сува употреба
 • Bезжично користење
 • Прилагодлива должина за брада ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BT3206/14 Машинка за бричење
Philips BT3206/14 Машинка за бричење

1.899 ден

 • Philips BT3206/14 Машинка за бричење
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • Должини за подстрижување од 0 mm до 10 mm
 • Време на полнење:10h
 • 45 min безжична работа<...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BT3222/14 Машинка за бричење
Philips BT3222/14 Машинка за бричење

2.999 ден

 • Philips BT3222/14 Машинка за бричење
 • Ножеви обложени со титаниум
 • Прецизност од 0,5 mm
 • Должини од 0,5 дo 10 mm
 • 60 минути безжична употреба
 • Полне...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory Besplatna isporaka MK
Philips QP6551/15 OneBlade Pro Машинка за бричење
Philips QP6551/15 OneBlade Pro Машинка за бричење

6.999 ден

 • Philips QP6551/15 OneBlade Pro Машинка за бричење
 • Хибриден брич
 • Chrome
 • Влажна и сува употреба
 • Bезжично користење
 • Прилагодлива должина за брада ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips S1133/41 Машинка за бричење
Philips S1133/41 Машинка за бричење

2.999 ден

 • Philips S1133/41 Машинка за бричење
 • Капаче за заштита
 • Глава што се движи во 4 правци
 • Самоостречки сечива
 • Целосно полнење за 8 часа
 • 40мин бричењ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips S3134/51 Машинка за бричење
Philips S3134/51 Машинка за бричење

4.999 ден

 • Philips S3134/51 Машинка за бричење
 • Бежична употреба
 • За суво и мокро бричење
 • Тример
 • Четка за чистење
 • Капаче за заштита
 • 5D Pivot & ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023