text.skipToContent text.skipToNavigation
7 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory
Philips BRE740/10 Депилатор
Philips BRE740/10 Депилатор

10.699 ден

 • Philips BRE740/10 Депилатор
 • За нозе,тело и стапала
 • Мазна кожа до 4 недели
 • 9 додатоци
 • Керамички дискови
 • Безжично влажно и сува употреба

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BRE235/00 Депилатор
Philips BRE235/00 Депилатор

3.099 ден

 • Philips BRE235/00 Депилатор
 • 2 брзини
 • 21 диск
 • Демонтажна глава која може да се мие со вода

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BRE275/00 Депилатор
Philips BRE275/00 Депилатор
4.299 ден

3.999 ден

 • Philips BRE275/00 Депилатор
 • Торбичка за носење
 • Ефективен систем за епилација со епилациски дискови
 • Eргономска рачка
 • Напон:15 V 5,4W Брзо полнење
 • Тип на батерија:Литиум-јон 

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BRE225/00 Депилатор
Philips BRE225/00 Депилатор

2.599 ден

 • Philips BRE225/00 Депилатор
 • Компактен дизајн
 • Две поставки за брзини
 • Eргономска рачка
 • Глава што се мие
 • Напон:15 V 5,4W

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Philips BRE700/00 Депилатор
Philips BRE700/00 Депилатор
5.799 ден

5.469 ден

 • Philips BRE700/00 Депилатор
 • За нозе,тело и стапала
 • Мазна кожа до 4 недели
 • 3 додатоци
 • Екстра широка глава
 • Безжично влажно и сува употреба

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BRE245/00 Депилатор
Philips BRE245/00 Депилатор

3.499 ден

 • Philips BRE245/00 Депилатор
 • Ефикасен систем за епилација
 • 2 поставки за брзина
 • Eргономски зафат за удобно ракување
 • Четка за чистење
 • Напон:15 V</...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BRE710/00 Депилатор
Philips BRE710/00 Депилатор

6.599 ден

 • Philips BRE710/00 Депилатор
 • За нозе и тело
 • Моќна епилација
 • Нежна епилација за мазна кожа до 4 недели
 • Дополнителна широка глава за епилатор
 • Ерго...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023