text.skipToContent text.skipToNavigation
3 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory
Philips Lumea BRI921/00 IPL депилатор
Philips Lumea BRI921/00 IPL депилатор
23.999 ден

19.999 ден

 • Намена: За тело и лице
 • Број на додатоци: 2
 • Број на светлосни импулси: 250000
 • Број на нивоа на интензитет: 5
 • Безжично работење: Не
 • Сензор за нијанса на кожа: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Philips Lumea SC1994/00 IPL депилатор
Philips Lumea SC1994/00 IPL депилатор
20.999 ден

17.499 ден

 • Намена: За тело
 • Број на додатоци: 1
 • Број на светлосни импулси: 250000
 • Број на нивоа на интензитет: 5
 • Безжично работење: Не
 • Сензор за нијанса на кожа: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips Lumea SC1997/00 IPL депилатор
Philips Lumea SC1997/00 IPL депилатор
23.999 ден

19.999 ден

 • Намена: За тело и лице
 • Број на додатоци: 2
 • Број на светлосни импулси: 250000
 • Број на нивоа на интензитет: 5
 • Безжично работење: Не
 • Сензор за нијанса на кожа: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.12.2023