text.skipToContent text.skipToNavigation
15 пронајдени производи
NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips Lumea BRI 945/00 депилатор
Philips Lumea BRI 945/00 депилатор
31.999 ден

22.999 ден

Седмична акција!

 • Намена: За тело и лице
 • Број на додатоци: 2
 • Број на светлосни импулси: 250000
 • Број на нивоа на интензитет: 5
 • Безжично работење: Не
 • Сензор за нијанса на кожа: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.05.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Philips Lumea SC1994/00 IPL депилатор
Philips Lumea SC1994/00 IPL депилатор
20.999 ден

16.599 ден

Седмична акција!

 • Намена: За тело
 • Број на додатоци: 1
 • Број на светлосни импулси: 250000
 • Број на нивоа на интензитет: 5
 • Безжично работење: Не
 • Сензор за нијанса на кожа: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BRE235/00 Депилатор
Philips BRE235/00 Депилатор

3.099 ден

 • Philips BRE235/00 Депилатор
 • 2 брзини
 • 21 диск
 • Демонтажна глава која може да се мие со вода

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BRE225/00 Депилатор
Philips BRE225/00 Депилатор

2.699 ден

 • Philips BRE225/00 Депилатор
 • Компактен дизајн
 • Две поставки за брзини
 • Eргономска рачка
 • Глава што се мие
 • Напон:15 V 5,4W

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BRE245/00 Депилатор
Philips BRE245/00 Депилатор
3.599 ден

2.499 ден

 • Philips BRE245/00 Депилатор
 • Ефикасен систем за епилација
 • 2 поставки за брзина
 • Eргономски зафат за удобно ракување
 • Четка за чистење
 • Напон:15 V</...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BRE740/10 Депилатор
Philips BRE740/10 Депилатор

10.999 ден

 • Philips BRE740/10 Депилатор
 • За нозе,тело и стапала
 • Мазна кожа до 4 недели
 • 9 додатоци
 • Керамички дискови
 • Безжично влажно и сува употреба

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BRE710/00 Депилатор
Philips BRE710/00 Депилатор

6.799 ден

 • Philips BRE710/00 Депилатор
 • За нозе и тело
 • Моќна епилација
 • Нежна епилација за мазна кожа до 4 недели
 • Дополнителна широка глава за епилатор
 • Ерго...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BRE275/00 Депилатор
Philips BRE275/00 Депилатор

4.299 ден

 • Philips BRE275/00 Депилатор
 • Торбичка за носење
 • Ефективен систем за епилација со епилациски дискови
 • Eргономска рачка
 • Напон:15 V 5,4W Брзо полнење
 • Тип на батерија:Литиум-јон 

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Philips BRE700/00 Депилатор
Philips BRE700/00 Депилатор
5.999 ден

5.299 ден

Седмична акција!

 • Philips BRE700/00 Депилатор
 • За нозе,тело и стапала
 • Мазна кожа до 4 недели
 • 3 додатоци
 • Екстра широка глава
 • Безжично влажно и сува употреба

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Rowenta EP 4920 Депилатор
Rowenta EP 4920 Депилатор

4.169 ден

 • Rowenta EP 4920 ДЕПИЛАТОР
 • МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ ВО ВОДА
 • ТИП НА БАТЕРИЈА ЛИТИУМ-ЈОН
 • ПОГОДНA УПОТРЕБА ЗА НОЗЕ, ЛИЦЕ И ТЕЛО
 • EПИЛАЦИЈА НА ЧУВС...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS BRE235/00 Депилатор
PHILIPS BRE235/00 Депилатор

3.099 ден

 • PHILIPS BRE-235/00 ДЕПИЛАТОР
 • РАБОТА СО КАБЕЛ
 • РАБОТА СО ДИКОВИ
 • ЛЕСНО КОРИСТЕЊЕ
 • КАПАЧЕ ЗА ДЕЛИКАТНИ ЗОНИ

  АПАР...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS BRE275/00 Депилатор
PHILIPS BRE275/00 Депилатор

4.299 ден

 • PHILIPS BRE-275/00 ДЕПИЛАТОР
 • РАБОТА СО КАБЕЛ
 • РАБОТА СО ДИКОВИ
 • ЛЕСНО КОРИСТЕЊЕ
 • ТОРБИЧКА ЗА НОСЕЊЕ

  АПАРАТ ЗА ЕПИЛАЦИЈА
  ЕФ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BRE245/00 Депилатор
Philips BRE245/00 Депилатор
3.499 ден

2.499 ден

 • PHILIPS BRE245/00 Депилатор
 • Ефикасен систем за епилација
 • 2 поставки за брзина
 • Eргономски зафат за удобно ракување
 • Четка за чистење
 • Напон:15 V</...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips Lumea SC1997/00 IPL депилатор
Philips Lumea SC1997/00 IPL депилатор

23.999 ден

 • Намена: За тело и лице
 • Број на додатоци: 2
 • Број на светлосни импулси: 250000
 • Број на нивоа на интензитет: 5
 • Безжично работење: Не
 • Сензор за нијанса на кожа: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips Lumea BRI921/00 IPL депилатор
Philips Lumea BRI921/00 IPL депилатор

23.999 ден

 • Намена: За тело и лице
 • Број на додатоци: 2
 • Број на светлосни импулси: 250000
 • Број на нивоа на интензитет: 5
 • Безжично работење: Не
 • Сензор за нијанса на кожа: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024