text.skipToContent text.skipToNavigation
7 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHB862/00 Фигаро
Philips BHB862/00 Фигаро
1.999 ден

 • Philips BHB862/00 Фигаро
 • StyleCare Essential
 • Керамичка заштита
 • Tемпература до 200°C
 • Брзо загревање за 60sec
 • LED светилка
 • Дијаметар...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHB864/00 Фигаро
Philips BHB864/00 Фигаро
2.549 ден

 • Philips BHB864/00 Фигаро
 • Големина на цилиндерот: 25 мм
 • Облога на цилиндер: Керамика
 • Температура: 130°C - 200°C
 • Број на поставки за температура: ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHB871/00 Фигаро
Philips BHB871/00 Фигаро
3.449 ден

 • Philips BHB871/00 Фигаро
 • SplitStop Technology
 • Keratin infusion
 • Керамичкa облога
 • Температура од 130-210°C
 • Дигитална контрола на температурат...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHB868/00 Фигаро
Philips BHB868/00 Фигаро
3.499 ден

 • Philips BHB868/00 Фигаро
 • Sublime Ends Curler
 • SplitStop Technology
 • Keratin infusion
 • Професионална температура од 130-200°C
 • Дигитален LCD дис...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHB876/00 Автоматско фигаро
Philips BHB876/00 Автоматско фигаро
9.399 ден

 • Philips BHB876/00 Автоматско фигаро
 • Паметен систем за виткање за врвно искуство во стилизирање
 • Вертикален зафат
 • 2 пати повеќе коса со едно движење
 • Трајн...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje HC10GD Фигаро за коса
Gorenje HC10GD Фигаро за коса
1.590 ден

 • Идеални локни
 • Beauty collection
 • Кабел кој се ротира 360°
 • Моќност: 40 W
 • Димензии: 32,5 х 7,5 х 5 см
 • Гаранција: 2 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje HC32GD Фигаро за коса
Gorenje HC32GD Фигаро за коса
1.590 ден

 • Кабел кој се ротира 360°
 • Moжност за закачување
 • Моќност: 70 W
 • Димензии: 32,5 х 7,5 х 5 см
 • Гаранција: 2 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.04.2023