text.skipToContent text.skipToNavigation
11 пронајдени производи
NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
FUEGO TA-2216, 45W, LCD Преса за коса
FUEGO TA-2216, 45W, LCD Преса за коса
1.299 ден

799 ден

Diners Card 5% попуст!

Преса за коса FUEG...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Sencor SHI 131 пегла за коса
Sencor SHI 131 пегла за коса
730 ден

640 ден

ПЕГЛА ЗА КОСА

Турмалин технологија во комбинација со керамика за да се постигне максимална влажност на косата при минување преку п...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Sencor SHI 1100BK пегла за коса
Sencor SHI 1100BK пегла за коса
1.170 ден

1.030 ден

ПЕГЛА ЗА КОСА

 • Титаниумска површина на плочи за исправување на косата за максимална удобност и најдобри резултати
 • Компактен диза...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
BOSCH Пегла за коса PHS 5193
BOSCH Пегла за коса PHS 5193
4.190 ден

2.990 ден

 • BOSCH PHS 5193
 • Боја: Кафеава со златен сјај
 • Температура од 100°C до 200°C
 • Брзо загревање за 60 секунди
 • Јачина : 39 W
 • Автоматско исклучување: 30 минути
 • Гаранција 1 годинa

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Dyson Corrale Dark Nickel/Fuchsia пегла за коса
Dyson Corrale Dark Nickel/Fuchsia пегла за коса

34.990 ден

 • 3 нивоа на температура 165C, 185C, 210C
 • Време на полнење (90%) 40 мин
 • Време на полнење (100%) 70 мин
 • Време за безжично користење до 30 мин
 • Флексибилни п...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHS375/00 Пегла за коса
Philips BHS375/00 Пегла за коса
2.099 ден

1.999 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Philips BHS375/00 Пегла за коса
 • ПРЕСА ЗА КОСА
 • ТЕМПЕРАТУРА НА ЗАГРЕВАЊЕ 180 ° C / 220 ° C
 • КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРАТА СО П...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHS377/00 Пегла за коса
Philips BHS377/00 Пегла за коса
2.699 ден

2.499 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Philips BHS377/00 Пегла за коса
 • Температурни услови 10 /160-230 °C
 • Ширина на плочка 28 мм
 • Греење елемент слој керамика
 • Функција автоматско исклучува...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHS375/00 Пегла за коса
Philips BHS375/00 Пегла за коса
2.199 ден

1.999 ден

Diners Card 5% попуст!

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHS530/00 Пегла за коса
Philips BHS530/00 Пегла за коса
5.499 ден

4.899 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Philips BHS530/00 Пегла за коса
 • Технологија ThermoShield
 • 2 пати поголема јонска нега -  мазна коса со жив сјај.
 • 50% побрзо нивелирање - непречено лизгање на...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHS752/00 Пегла за коса
Philips BHS752/00 Пегла за коса
6.999 ден

5.499 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Philips BHS752/00 Пегла за коса
 • Технологија ThermoShield
 • Минерална јонска нега - ја намалуваат штетата поради УВ зрачење
 • 50% побрзо нивелирање - непречено лизгањ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHS510/00 Пегла за коса
Philips BHS510/00 Пегла за коса
4.299 ден

3.799 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Philips BHS510/00 Пегла за коса
 • Технологија ThermoShield
 • Јонска нега за сјајна коса -  мазна коса со жив сјај.
 • 50% побрзо нивелирање - непречено лизгање на ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024