text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
33 пронајдени производи
Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Philips BHD341/10 Фен за коса
Philips BHD341/10 Фен за коса
2.099 ден

1.940 ден

Master Card 5% попуст!

 • Postavke topline: 6
 • Postavke brzine: 6
 • Hladni zrak: Да
 • Tehnologija iona: Не
 • Difuzor: Не
 • склоплив: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Philips BHD350/10 Фен за коса
Philips BHD350/10 Фен за коса
2.399 ден

2.199 ден

Master Card 5% попуст!

 • Postavke topline: 6
 • Postavke brzine: 6
 • Hladni zrak: Да
 • Tehnologija iona: Да
 • Difuzor: Не
 • склоплив: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Xiaomi Mi Ionic Фен за коса
Xiaomi Mi Ionic Фен за коса

2.999 ден

Mi Ionic Фен за коса

 • Јачина: 1800W

   

 • Волтажа: 220-240 V

   

 • Јонизатор + насочувач на возду...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHD530/00 Фен за коса
Philips BHD530/00 Фен за коса
4.999 ден

4.599 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips BHD530/00 Фен за коса
 • Моќност:2300W
 • Мотор кој достигнува до 110 km / h брзина на воздух
 • Брзо сушење
 • 2 брзини
 • 3 нивоа на топлина

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHC010/10 Фен за коса
Philips BHC010/10 Фен за коса
1.299 ден

1.199 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips BHC010/10 Фен за коса
 • EssentialCare
 • ThermoProtect 1200W
 • DC мотор
 • Рачка на склопување
 • Насочувач на воздух
 • 2 брзини
 • лад...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHD514/00 Фен за коса
Philips BHD514/00 Фен за коса
4.399 ден

3.899 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips BHD514/00 Фен за коса
 • Моќност:2300 W
 • Број на брзини:6
 • Температура:6
 • Функција за ладно дување
 • Јонска функција
 • Должина на кабело...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHD360/20 Фен за коса
Philips BHD360/20 Фен за коса
2.899 ден

2.199 ден

Master Card 5% попуст!

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHD272/00 Фен за коса
Philips BHD272/00 Фен за коса
3.699 ден

3.299 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips BHD272/00 Фен за коса
 • DryCare Pro
 • Моќност:2100W
 • Мотор кој достигнува до 130 km / h брзина на воздух
 • Брзо сушење, моќен AC мотор
 • 2 брзин...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHD302/30 Фен за коса
Philips BHD302/30 Фен за коса
2.099 ден

1.899 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips BHD302/30 Фен за коса
 • Моќност:1600W
 • ThermoProtect ефикасно меша топол и ладен воздух за секојдневна нега
 • 3 брзини и температури
 • Поставување на л...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips HPS920/00 Фен за коса
Philips HPS920/00 Фен за коса
6.999 ден

6.199 ден

Master Card 5% попуст!

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips HPS910/00 Фен за коса
Philips HPS910/00 Фен за коса
4.699 ден

4.199 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips HPS910/00 Фен за коса
 • Моќност:2100W
 • Мотор кој достигнува до 160 km / h брзина на воздух
 • Брзо сушење, моќен AC мотор
 • 6 брзини и нивоа на топлина<...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHD504/00 Фен за коса
Philips BHD504/00 Фен за коса
3.899 ден

3.499 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips BHD504/00 Фен за коса
 • Технологија ThermoShield - за совршена заштита од топлина
 • Моќност:2100W
 • 6 брзини
 • 6 нивоа на топлина
 • Тип на мотор:...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHD300/00 Фен за коса
Philips BHD300/00 Фен за коса
1.999 ден

1.499 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips BHD300/00 Фен за коса
 • Termo Protect
 • Моќност:1600W
 • 3 брзини
 • Поставување на ладен воздух
 • Должина на кабел:1.8m
 • Мотор:DC

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Dyson Supersonic Black/Nickel HD07 фен за коса
Dyson Supersonic Black/Nickel HD07 фен за коса
39.999 ден

30.490 ден

Master Card 5% попуст!

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Dyson Supersonic Bright Nickel/Bright Copper фен за коса
Dyson Supersonic Bright Nickel/Bright Copper фен за коса
39.999 ден

30.490 ден

Master Card 5% попуст!

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Dyson Supersonic Hair Dryer Iron/Fuchsia фен за коса
Dyson Supersonic Hair Dryer Iron/Fuchsia фен за коса

29.450 ден

 • Моќност: 1600 W
 • Ниво на бучава: 77 dBA
 • 4 нивоа на топлина
 • 3 нивоа на брзина
 • Проток на воздух: 13 l/s
 • Тежина: 815 грама
 • Димензии (В/Ш/Д...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ISKRA RH-1837-2BL ФЕН ЗА КОСА
ISKRA RH-1837-2BL ФЕН ЗА КОСА
1.390 ден

1.251 ден

Стилски, полу-професионален фен за сушење коса Долг кабел, гајка за закачување, тело од високо квалитетна пластика. Напон: 230V~50Hz, Моќност: 2000W, 2 променливи брзини, Копче за дување ладно, ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ISKRA RH-1818-1 ПАТЕН ФЕН ЗА КОСА бел
ISKRA RH-1818-1 ПАТЕН ФЕН ЗА КОСА бел
890 ден

801 ден

• Фен за коса за патување ISKRA RH-1818-1 (бела) • Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz • моќност: 1200W • 2 прилагодливи брзини • Преклопување • Компактен • Со висечка јамка • лесен • Тивка • Боја: бела ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ISKRA RH-1827M-5 ФЕН ЗА КОСА -црн
ISKRA RH-1827M-5 ФЕН ЗА КОСА -црн
1.590 ден

1.431 ден

Долг кабел, гајка за закачување, тело од високо квалитетна пластика. Голем и мал дифузер за рамномерно и прецизно сушење. Напон: 230V~50Hz, Моќност: 2200W, 2 променливи брзини, 3 подесувања за тем...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ISKRA RH-1803AM-1 ФЕН ЗА КОСА -црн
ISKRA RH-1803AM-1 ФЕН ЗА КОСА -црн
1.490 ден

1.341 ден

• Фен ISKRA RH-1803AM-1 (црна) • Напон: 230V ~ 50Hz • моќност: 2000W • 2 прилагодливи брзини • Ладно копче за удар • Негативен генератор на јон • Со висечка јамка • лесен • Тивка • Боја: црна • Ди...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ISKRA RH-1827M-5 ФЕН ЗА КОСА -кафен
ISKRA RH-1827M-5 ФЕН ЗА КОСА -кафен
1.590 ден

1.431 ден

Долг кабел, гајка за закачување, тело од високо квалитетна пластика. Голем и мал дифузер за рамномерно и прецизно сушење. Напон: 230V~50Hz, Моќност: 2200W, 2 променливи брзини, 3 подесувања за тем...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ISKRA RH-1837-2BL ФЕН ЗА КОСА сив
ISKRA RH-1837-2BL ФЕН ЗА КОСА сив
1.390 ден

1.251 ден

Стилски, полу-професионален фен за сушење коса Долг кабел, гајка за закачување, тело од високо квалитетна пластика. Напон: 230V~50Hz, Моќност: 2000W, 2 променливи брзини, Копче за дување ладно, ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra RH-1803AM-1 Фен за сушење коса
Iskra RH-1803AM-1 Фен за сушење коса
1.390 ден

1.251 ден

 • Iskra RH-1803AM-1 Фен за сушење коса,
 • Моќност: 2.000W,  
 • Должина на кабел: 2метри,
 • Нивоа на подесување: 2,
 • Заштита од прегревање,
 • 2 години гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX HOME HD-1600FT фен за коса
VIVAX HOME HD-1600FT фен за коса

899 ден

 Краток опис:

 • Моќност [W]: 1600
 • Останато: 2 брзинина дифузер, заштита од прегревање
 • Боја: кремава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra RH-1558-1BL Травел фен за коса
Iskra RH-1558-1BL Травел фен за коса
790 ден

711 ден

 • Iskra RH-1558-1BL
 • Боја: Црна
 • 2 променливи брзини
 • Моќност: 1000W
 • Гаранција 2 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

 • 1(current)
 • 2