text.skipToContent text.skipToNavigation
3 пронајдени производи
Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHA710/00 Ротирачка четка за коса
Philips BHA710/00 Ротирачка четка за коса
5.899 ден

5.199 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips BHA710/00 Ротирачка четка за коса
 • 3 температури
 • 2 брзини
 • Јонска нега
 • Моќност: 1000 W
 • 2 додатоци
 • Четка со влакна што се повлеку...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHA310/00 Електрична четка за коса
Philips BHA310/00 Електрична четка за коса
4.199 ден

3.699 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips BHA310/00 Електрична четка за коса
 • Електрична четка за исправување на косата
 • 4 Додатоци
 • Керамичка четка
 • 3 температури
 • 2 брзини

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHA301/00 Четка за коса
Philips BHA301/00 Четка за коса
2.999 ден

2.699 ден

Master Card 5% попуст!

 • Philips BHA301/00 Четка за коса
 • Фен + четка во едно
 • Моќност:800W
 • 3 подесувања на топлина
 • 2 Брзини
 • 22mm термо-четка
 • 38mm термо-четка

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024