text.skipToContent text.skipToNavigation
11 пронајдени производи
 • GORENJE TEG10O Бојлер GORENJE TEG10O Бојлер
  3.250,00  ден
  GORENJE TEG10O Бојлер/ Деклариран профил за употреба: XXS/Енергетска класа: А/Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 35,3 %/Потрошувачка на енергија kWh/24h: 2,46 kWh/Прилагодување на те...
 • GORENJE TEG5U Бојлер GORENJE TEG5U Бојлер
  2.990,00  ден
  GORENJE TEG5U Бојлер/Деклариран профил за употреба: XXS/Енергетска класа: А/Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 35 %/Потрошувачка на енергија kWh/24h: 2,49 kWh/Прилагодување на темпер...
 • VIVAX EWH-10VRU бојлер за во кујна VIVAX EWH-10VRU бојлер за во кујна
  3.399,00  ден
  VIVAX EWH-10VRU бојлер за во кујна
 • GORENJE TEG10U, бојлер. GORENJE TEG10U, бојлер.
  3.250,00  ден
 • GORENJE OTG80SLSIMB, бојлер GORENJE OTG80SLSIMB, бојлер
  10.350,00  ден
 • LEOV AD80V-Бојлер 80 литри LEOV AD80V-Бојлер 80 литри
  5.000,00  ден
  Модел: AD 80 V/Волумен: 80L/Kазан: челичен лим-емајлиран/Монтажа: Вертикална/Греач: 1,5 kw/Тежина: 22.2kg/ Димензии: 740 х440х440 /Гаранција 5 години/регулатор за топлина
 • GORENJE OTG100SLSIM, бојлер GORENJE OTG100SLSIM, бојлер
  9.900,00  ден
 • VIVAX EWH-50VR бојлер VIVAX EWH-50VR бојлер
  4.599,00  ден
  VIVAX EWH-50VR бојлер
 • VIVAX EWH-80VR бојлер VIVAX EWH-80VR бојлер
  5.199,00  ден
  VIVAX EWH-80VR бојлер
 • VIVAX EWH-10VRA бојлер за во кујна VIVAX EWH-10VRA бојлер за во кујна
  3.399,00  ден
  VIVAX EWH-10VRA бојлер за во кујна
 • GORENJE TEG5O, бојлер, 5,5 l GORENJE TEG5O, бојлер, 5,5 l
  2.990,00  ден