text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
40 пронајдени производи
SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BEKO RCSA 330 K20W комбиниран ладилник
BEKO RCSA 330 K20W комбиниран ладилник
21.999 ден
20.990 ден
 • BEKO RCSA 330 K20W комбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A+
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статичен
 • Димензии (ВxШxД): 185 x 60 × 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories VIVAX5godMK
Vivax MF-45 Ладилник мини бар
Vivax MF-45 Ладилник мини бар
7.490 ден
 • Vivax MF-45 Ладилник мини бар
 • Енергетска класа: A+
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статичен
 • Димензии (ВxШxД): 49,2 x 45 × 47,2 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.07.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
GORENJE Самостоен комбиниран ладилник NRK61DAXL4
GORENJE Самостоен комбиниран ладилник NRK61DAXL4
36.990 ден
25.990 ден
 • GORENJE Kомбиниран ладилник NRK61DAXL4
 • Енергетска класа: D
 • Поставување: Самостоен 
 • Капацитет: 354l
 • Димензии (ШхВxД): 60 × 185 × 66.3 cm...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BEKO Комбиниран фрижидер RDSA240K30SN
BEKO Комбиниран фрижидер RDSA240K30SN
16.999 ден
 • BEKO Комбиниран фрижидер RDSA240K30SN
 • Енергетска класа: F
 • Нето капацитет:223L
 • Димензии:146.5x54x57.4cm
 • Гаранција: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
GORENJE NRK6191ES4 Самостоен ладилник
GORENJE NRK6191ES4 Самостоен ладилник
27.990 ден
22.990 ден
 • GORENJE NRK6191ES4 Самостоен ладилник
 • Енергетска класа: A+
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: NoFrost Plus
 • Димензии (ВxШxД): 185 x 60 × 59,2 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX HOME CF-260 LF W Комбиниран ладилник
VIVAX HOME CF-260 LF W Комбиниран ладилник
18.700 ден
18.590 ден
 • VIVAX HOME CF-260 LF W Комбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A+/F 
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: No Frost
 • Димензии (ВxШxД): 54,5x177,3x56cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

SahMatCeniMK EC-5YRW-samsung IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Samsung RB34T671FSA / EK комбиниран фрижидер
Samsung RB34T671FSA / EK комбиниран фрижидер
34.999 ден
30.990 ден
 • Samsung RB34T671FSA / EK комбиниран фрижидер
 • Енергетска класа: A+/F 
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: No Frost
 • Димензии (ВxШxД): 185.3x59.5x65.8cm 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Tesla RS0905H1 самостоечки фрижидер
Tesla RS0905H1 самостоечки фрижидер
9.150 ден
8.699 ден
 • Tesla RS0905H1 самостоечки фрижидер
 • Енергетска класа: A+/F 
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статички
 • Димензии (ВxШxД): 85 x 48 x 45cm 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje ONRK619DOL Комбиниран фрижидер NoFrost Plus
Gorenje ONRK619DOL Комбиниран фрижидер NoFrost Plus
49.990 ден
42.990 ден
 • Gorenje ONRK619DOL Комбиниран фрижидер
 • Енергетска класа: A++
 • Вкупен нето капацитет: 302 l
 • Начин на поставување: Самостоен
 • Интелигентен систем на помнење...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BEKO DSA 240 K31WN Комбиниран фрижидер
BEKO DSA 240 K31WN Комбиниран фрижидер
15.999 ден
 • BEKO DSA 240 K31WN Комбиниран фрижидер
 • Енергетска класа: F
 • Нето капацитет: 223L
 • Димензии (ВхШхД): 146.5x54x57.4cm
 • Гаранција: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BEKO RCSA 330 K20PT inox комбиниран ладилник
BEKO RCSA 330 K20PT inox комбиниран ладилник
23.999 ден
 • BEKO RCSA 330 K20PT inox комбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A+
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статичен
 • Димензии (ВxШxД): 185,1 x 59,2 × 59,2 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

SahMatCeniMK EC-5YRW-samsung IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Samsung RB34T602FSA/EK комбиниран фрижидер
Samsung RB34T602FSA/EK комбиниран фрижидер
28.999 ден
28.990 ден
 • Samsung RB34T602FSA/EK комбиниран фрижидер
 • Енергетска класа: A+/F 
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: No Frost
 • Димензии (ВxШxД): 185.3x59.5x65.8cm 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje NRS9182VB Фрижидер Side by side
Gorenje NRS9182VB Фрижидер Side by side
74.490 ден
 • Gorenje NRS9182VB Фрижидер
 • Енергетска класа: A++  
 • Бруто капацитет: 610 l  
 • Тип...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
KONCAR Комбинирани фрижидери HC1A 54 278.S1V
KONCAR Комбинирани фрижидери HC1A 54 278.S1V
19.990 ден
17.590 ден
 • KONCAR HC1A 54 278.S1V комбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A+
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статичен
 • Димензии (ВxШxД): 170 x 54 × 61 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 54 278.B1V
KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 54 278.B1V
18.430 ден
16.190 ден
 • KONCAR HC1A 54 278.B1V комбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A+
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статичен
 • Димензии (ВxШxД): 170 x 54 × 61 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje NRK6191EW4 Самостоен комбиниран ладилник
Gorenje NRK6191EW4 Самостоен комбиниран ладилник
26.990 ден
24.990 ден
 • Gorenje NRK6191EW4 Самостоен комбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A+
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: FrostLess
 • Димензии (ВxШxД): 185 x 60 × 59,2 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje R6295W Самостоен ладилник
Gorenje R6295W Самостоен ладилник
18.990 ден
 • Gorenje R6295W Самостоен ладилник
 • Енергетска класа: A
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Станадарден
 • Димензии (ВxШxД): 143.4 x 60 × 62.5 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje RF6275W Kомбиниран ладилник
Gorenje RF6275W Kомбиниран ладилник
19.990 ден
18.990 ден
 • Gorenje RF6275W Kомбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статичен
 • Димензии (ВxШxД): 143.4 x 60 × 62.5 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje RF4141PS4 Самостоен комбиниран ладилник
Gorenje RF4141PS4 Самостоен комбиниран ладилник
14.990 ден
 • Gorenje RF4141PS4 Самостоен комбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A+
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Станарден
 • Димензии (ВxШxД): 143.4 x 55 × 54.2 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories VIVAX5godMK
Vivax TTL-112 Ладилник во висина на работна плоча
Vivax TTL-112 Ладилник во висина на работна плоча
9.590 ден
8.890 ден
 • Vivax TTL-112 Ладилник во висина на работна плоча
 • Енергетска класа: A+
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статичен
 • Димензии (ВxШxД): 84,5 x 50,1 × 54 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.07.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BEKO RDSA240K20W, 223L (177/46), 147cm, A+, бел комбиниран ладилник
BEKO RDSA240K20W, 223L (177/46), 147cm, A+, бел комбиниран ладилник
15.999 ден
 • BEKO RDSA240K20W, сребрен комбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A+
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статичен
 • Димензии (ВxШxД): 147 x 54 × 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje RKI4182E1 Вграден комбиниран ладилник - интегриран
Gorenje RKI4182E1 Вграден комбиниран ладилник - интегриран
24.990 ден
 • Gorenje RKI4182E1 Вграден комбиниран ладилник - интегриран
 • Енергетска класа: A++
 • Псотавување на производот: Вграден интегриран
 • Начин на ладење: FrostLess
 • Димензии (ВxШxД): 177,2 x 54 × 54,5 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
GORENJE Самостоен комбиниран ладилник NRK6191PW4
GORENJE Самостоен комбиниран ладилник NRK6191PW4
24.890 ден
18.590 ден
 • GORENJE Kомбиниран ладилник NRK6191PW4
 • Енергетска класа: A+
 • Поставување: Самостоен 
 • Капацитет: 320l
 • Димензии (ШхВxД): 60 × 185 × 59.2 c...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE NRS918FVX Side by side Ладилник
GORENJE NRS918FVX Side by side Ладилник
74.990 ден
69.990 ден
 • GORENJE NRS918FVX Side by side Ладилник
 • Енергетска класа: A+
 • Поставување: Самостоен 
 • Капацитет: 548l
 • Димензии (ШхВxД): 91 × 179,1 × 64,...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.06.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Vivax CF-310 NFX Комбиниран ладилник
Vivax CF-310 NFX Комбиниран ладилник
26.890 ден
 • Vivax CF-310 NFX Комбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A+/F 
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: TOTAL NO FROST
 • Димензии (ВxШxД): 59,5x188,0x63,0cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.06.2022

 • 1(current)
 • 2