text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
112 пронајдени производи
DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje NRR9185EABXLWD Syde by side фрижидер
Gorenje NRR9185EABXLWD Syde by side фрижидер
53.999 ден

43.990 ден

Произведено во Србија!

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: No Frost
 • Висина: 178.6 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje NRK6192ABK4 Самостоен комбиниран фрижидер
Gorenje NRK6192ABK4 Самостоен комбиниран фрижидер
31.590 ден

25.990 ден

Произведено во Србија!

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: А++
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: No Frost
 • Висина: 185 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

DUScategoryMK NokautPonudaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje NRR9185EAXLWD фрижидер
Gorenje NRR9185EAXLWD фрижидер
51.990 ден

41.999 ден

Произведено во Србија!

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: No Frost
 • Висина: 178.6 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories VIVAX5godMK
Vivax MF-45 Ладилник мини бар
Vivax MF-45 Ладилник мини бар

7.490 ден

 • Бренд: Vivax
 • Енергетска класа: А+
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статички
 • Висина: 49.2 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko RCNA 366 K40 WN комбиниран фрижидер
Beko RCNA 366 K40 WN комбиниран фрижидер
28.999 ден

27.999 ден

 • Бренд: Beko
 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: No Frost
 • Висина: 185.2 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

DUScategoryMK NokautPonudaMK TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory
GORENJE RK6191EW4 Самостоен комбиниран фрижидер
GORENJE RK6191EW4 Самостоен комбиниран фрижидер
23.490 ден

20.990 ден

Произведено во Србија!

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: F
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Low Frost
 • Висина: 185 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje RKI418FE0 Комбиниран фрижидер
Gorenje RKI418FE0 Комбиниран фрижидер

24.990 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: А+
 • Поставување на производот: Вграден
 • Начин на ладење: Low Frost
 • Висина: 177.2 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje NRR9185EABXL фрижидер
Gorenje NRR9185EABXL фрижидер

49.990 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: No Frost
 • Висина: 178.6 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko RCSA 330 K30XPN Фрижидер
Beko RCSA 330 K30XPN Фрижидер

23.999 ден

 • Бренд: Beko
 • Енергетска класа: F
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статички
 • Висина: 185.1 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko B3RCNA 364 HXBR Фрижидер
Beko B3RCNA 364 HXBR Фрижидер

33.999 ден

 • Бренд: Beko
 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: No Frost
 • Висина: 186.5 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME hladnjak DD-207 S
VIVAX HOME hladnjak DD-207 S

15.300 ден

 • Бренд: Vivax
 • Енергетска класа: А+
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статички
 • Висина: 143 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit UCF 2764N Комбиниран фрижидер
Favorit UCF 2764N Комбиниран фрижидер
27.999 ден

19.999 ден

 • Бренд: Favorit
 • Енергетска класа: F
 • Поставување на производот: Вграден
 • Начин на ладење: Low Frost
 • Висина: 177 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit CF 278N S Комбиниран фрижидер
Favorit CF 278N S Комбиниран фрижидер
20.999 ден

16.599 ден

 • Бренд: Favorit
 • Енергетска класа: F
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статички
 • Висина: 170 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit CF 374N Комбиниран фрижидер
Favorit CF 374N Комбиниран фрижидер
24.999 ден

19.499 ден

 • Бренд: Favorit
 • Енергетска класа: F
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: No Frost
 • Висина: 186 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit RF 263N S Комбиниран фрижидер
Favorit RF 263N S Комбиниран фрижидер
16.999 ден

12.999 ден

 • Бренд: Favorit
 • Енергетска класа: F
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статички
 • Висина: 144 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit R 1001N Комбиниран фрижидер
Favorit R 1001N Комбиниран фрижидер
10.999 ден

8.399 ден

 • Бренд: Favorit
 • Енергетска класа: F
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статички
 • Висина: 82.1 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit RF 263N Комбиниран фрижидер
Favorit RF 263N Комбиниран фрижидер
14.999 ден

11.699 ден

 • Бренд: Favorit
 • Енергетска класа: F
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статички
 • Висина: 144 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit CF 278N Комбиниран фрижидер
Favorit CF 278N Комбиниран фрижидер
19.999 ден

15.999 ден

 • Бренд: Favorit
 • Енергетска класа: F
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статички
 • Висина: 170 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit L 2653N Фрижидер
Favorit L 2653N Фрижидер
14.600 ден

13.199 ден

 • Бренд: Favorit
 • Енергетска класа: F
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статички
 • Висина: 144 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit L 2653N S Фрижидер
Favorit L 2653N S Фрижидер
16.490 ден

14.499 ден

 • Бренд: Favorit
 • Енергетска класа: F
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статички
 • Висина: 144 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit L 1002N Фрижидер во висина на работна плоча
Favorit L 1002N Фрижидер во висина на работна плоча
8.800 ден

8.399 ден

 • Бренд: Favorit
 • Енергетска класа: F
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статички
 • Висина: 82.1 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit CF 374N I Комбиниран фрижидер
Favorit CF 374N I Комбиниран фрижидер
25.999 ден

20.599 ден

 • Бренд: Favorit
 • Енергетска класа: F
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: No Frost
 • Висина: 186 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME DD-207 WH Комбиниран фрижидер
VIVAX HOME DD-207 WH Комбиниран фрижидер

11.999 ден

 • Бренд: Vivax
 • Енергетска класа: F
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статички
 • Висина: 143 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VOX KS1100F Комбиниран фрижидер
VOX KS1100F Комбиниран фрижидер

9.999 ден

 • Бренд: Vox
 • Енергетска класа: F
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статички
 • Висина: 82.1 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VOX NF3830IXF Комбиниран фрижидер
VOX NF3830IXF Комбиниран фрижидер

32.199 ден

 • Бренд: Vox
 • Енергетска класа: F
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: No Frost
 • Висина: 201 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

 • 1(current)
 • 2
 • 3