text.skipToContent text.skipToNavigation
20 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit TE50A20 (TCA 502) Бојлер
Favorit TE50A20 (TCA 502) Бојлер
7.999 ден

6.100 ден

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit TE80A20 (TCA 802) Бојлер
Favorit TE80A20 (TCA 802) Бојлер
8.999 ден

7.199 ден

БОЈЛЕР TE80A20

...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit TE80B20 (TCA 812) Бојлер
Favorit TE80B20 (TCA 812) Бојлер
6.900 ден

6.210 ден

БОЈЛЕР TE80B20

...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit TE50B20 (TCA 512) Бојлер
Favorit TE50B20 (TCA 512) Бојлер
5.500 ден

4.950 ден

 • Бренд: Favorit
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет на бојлерот: 50 литри
 • Вид на контрола: Механчка
 • Гаранција: 5 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje TGRK 80 LNG бојлер
Gorenje TGRK 80 LNG бојлер

13.790 ден

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH TR4000 5 ET електричен проточен бојлер
BOSCH TR4000 5 ET електричен проточен бојлер

9.999 ден

 • TR4000 5 ET е електронски проточен бојлер А класа од 4.5 kW
 • Регулатор на моќноста : 4.5 kW

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje TEG10U бојлер
Gorenje TEG10U бојлер

4.990 ден

ЕЛЕКТРИЧНИ ПОТОПНИ ГРЕЈАЧИ

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje TG80NG бојлер
Gorenje TG80NG бојлер

9.990 ден

 

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje TGR 80 NG бојлер
Gorenje TGR 80 NG бојлер

10.590 ден

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje TEG5O бојлер
Gorenje TEG5O бојлер

4.690 ден

ЕЛЕКТРИЧНИ ПОТОПНИ ГРЕЈАЧИ

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje TG50NG бојлер
Gorenje TG50NG бојлер

8.990 ден

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH TR8500 21/24 DESOB електричен проточен бојлер
BOSCH TR8500 21/24 DESOB електричен проточен бојлер
26.990 ден

25.990 ден

 • TR8500 21/24 DESOB е Премиум електронски проточен бојлер, ен.класа А од 21/24kW
 • Работен притисок: ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH TR4000 6 ET електричен проточен бојлер
BOSCH TR4000 6 ET електричен проточен бојлер
10.999 ден

10.990 ден

 • TR4000 6 ET е електронски проточен бојлер А класа од 6 kW
 • Регулатор на моќноста : 6 kW

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH TR1100 24 B проточен бојлер
BOSCH TR1100 24 B проточен бојлер
22.999 ден

20.990 ден

 • TR1100 24 B е хидрауличен проточен бојлер B класа од 24kW
 • Работен притисок : 0.9 бари
 • Регулатор на моќноста : 14 kW/21 kW
 • Годишна потр...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH TR8500 15/18 DESOB електричен проточен бојлер
BOSCH TR8500 15/18 DESOB електричен проточен бојлер
25.990 ден

24.990 ден

 • TR8500 15/18 DESOB е Премиум електронски проточен бојлер, ен.класа А од 15/18kW
 • Работен притисок: ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH TR5000 21/24 EB електричен проточен бојлер
BOSCH TR5000 21/24 EB електричен проточен бојлер
21.990 ден

20.990 ден

 • TR5000 21/24 EB е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 21/24kW
 • Работен притисок: 0.25 бари
 • Регулатор на моќноста : 21 kW/24 kW
 • ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH TR5000 15/18 EB електричен проточен бојлер
BOSCH TR5000 15/18 EB електричен проточен бојлер
20.990 ден

20.490 ден

 • TR5000 15/18 EB е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 15/18kW
 • Работен притисок: 0.25 бари
 • Регулатор на моќноста : 15 kW/18 kW
 • ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH TR1100 21 B проточен бојлер
BOSCH TR1100 21 B проточен бојлер
21.999 ден

20.990 ден

 • TR1100 21 B е хидрауличен проточен бојлер B класа од 21kW
 • Работен притисок : 0.8 бари
 • Регулатор на моќноста : 14 kW/21 kW
 • Годишна потр...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH TR7000 15/18 DESOB електричен проточен бојлер
BOSCH TR7000 15/18 DESOB електричен проточен бојлер
24.990 ден

23.590 ден

 • TR7000 15/18 DESOB е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 15/18kW
 • Работен притисок: 0.25 бари
 • Регулатор на моќноста : 15 kW/18 kW

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH TR 7000 21/24 DESOB електричен проточен бојлер
BOSCH TR 7000 21/24 DESOB електричен проточен бојлер
25.990 ден

23.990 ден

 • TR7000 21/24 DESOB е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 21/24kW
 • Работен притисок: 0.25 бари
 • Регулатор на моќноста : 21 kW/24 kW

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023