text.skipToContent text.skipToNavigation
14 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
VIVAX AC-6511R Air Cooler разладувач/вентилатор
VIVAX AC-6511R Air Cooler разладувач/вентилатор

4.999 ден

  • VIVAX AC-6511R Air Cooler разладувач/вентилатор
  • Моќност: 65W
  • Висина: 72cm
  • Тајмер функција: до 7,5 часа
  • Гаранција 12 месеци
  • Бренд: VIVAX

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Master CCX 4.0 Подвижен кулер
Master CCX 4.0 Подвижен кулер

40.990 ден

  • Бренд: Master
  • Гаранција: 3 години
  • Проток на воздух m³/h: 4.000
  • Максимална површина m²: 80
  • Потрошувачка на енергија W: 150

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Master BC 80 Подвижен кулер
Master BC 80 Подвижен кулер

64.575 ден

  • Бренд: Master
  • Гаранција: 3 години
  • Проток на воздух m³/h: 8.000
  • Максимална површина m²: 180
  • Потрошувачка на енергија W: 330

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

Made in italy Master IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Master BC 221 Подвижен кулер
Master BC 221 Подвижен кулер

153.750 ден

  • Бренд: Master
  • Гаранција: 3 години
  • Проток на воздух m³/h: 22.000
  • Максимална површина m²: 330
  • Потрошувачка на енергија W: 800

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

Made in italy Master IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Master BC 121 Подвижен кулер
Master BC 121 Подвижен кулер

137.990 ден

  • Бренд: Master
  • Гаранција: 3 години
  • Проток на воздух m³/h: 12.000
  • Максимална површина m²: 250
  • Потрошувачка на енергија W: 500

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

Made in italy Master IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Master BCB 19 Подвижен кулер
Master BCB 19 Подвижен кулер

215.250 ден

  • Бренд: Master
  • Гаранција: 3 години
  • Проток на воздух m³/h: 18.000
  • Максимална површина m²: 250
  • Потрошувачка на енергија W: 1100

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

Made in italy Master IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Master BC 341 Подвижен кулер
Master BC 341 Подвижен кулер

227.550 ден

  • Бренд: Master
  • Гаранција: 3 години
  • Проток на воздух m³/h: 30.000
  • Максимална површина m²: 400
  • Потрошувачка на енергија W: 1500

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME FS-45MRT вентилатор
VIVAX HOME FS-45MRT вентилатор

3.700 ден

МОќност (W)48 W
Дијаметар [cm]40 cm
Висина ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME вентилатор FS-41TB
VIVAX HOME вентилатор FS-41TB

1.890 ден

  • VIVAX HOME вентилатор FS-41TB,
    |
  • Големина на вентилатор: 40cm, |
  • Брзини: 4,
  • Бренд: VIVAX, |
  • Гаранција 1 година. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Trotec PAE 22 Подвижен кулер
Trotec PAE 22 Подвижен кулер

12.800 ден

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Trotec PAE 12 Подвижен кулер
Trotec PAE 12 Подвижен кулер

11.500 ден

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
CORDYS CVE-41P вентилатор
CORDYS CVE-41P вентилатор

1.300 ден

  • Бренд: CORDYS
  • Тип на производ: Вентилатор
  • Моќност: 40 W
  • Со три брзини
  • Дијаметар: 41 cm
  • Висина: 130 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME TFB-80K стоечки вентилатор
VIVAX HOME TFB-80K стоечки вентилатор

4.300 ден

Diners Card 5% попуст!

Ви го претставуваме вентилаторот VIVAX без перки TFB-80K - совршен до...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME FT-10WPR стоечки вентилатор
VIVAX HOME FT-10WPR стоечки вентилатор

1.900 ден

Diners Card 5% попуст!

FT-10WPR - стоечки вентилатор, моќност 35W, тивко работење, 3 брзини на дување, автоматско хоризонтачно и широк агол на дување. Елегантно и квалитетно куќиште

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024