text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
17 пронајдени производи
SENCOR Конвектор SCF 2003
SENCOR Конвектор SCF 2003
1.540  ден
SENCOR Конвектор SCF 2003. Технички карактеристики - Боја: бела 3 степени на греење – 750/1250/2000 W Заштита од прегревање Максимална моќност 2000 W Брза и лесна монтажа за на зид Постојано контро...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2020

Кварцна греалка Samdan 3003 Slim
Кварцна греалка Samdan 3003 Slim
2.690  ден
Спецификации на Кварцна греалка Samdan 3003 Slim: Вкупна моќност: 2200 W Напон (Волти): 220-230 V Бруто тежина: 5,5 кг. Фреквенција: 50-60 Hz Димензии на пакување: 455x735x132 Тековни: 16 А Slim Ve...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2020

Ѕидна греалка Adler AD 7714
Ѕидна греалка Adler AD 7714
4.799  ден
Спецификации на Ѕидна греалка Adler AD 7714: Максимална моќност: 2200W Две нивоа на греење: 1000W/ 2000W Режим на проток на воздухот без греење Тајмерот ви овозможува да ги изберете деновите од нед...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2020

Калорифер Dinamic 2586
Калорифер Dinamic 2586
599  ден
Спецификиации на Калорифер Dinamic 2586: Моќност: 2000 W 2 степени на моќност: 1000W/2000W 3 степени на дување: толпо, жешко и фен Користи вентилатор за издувување на топлината Термо регулатор Зашт...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2020

Електричен радијатор Adler AD 7802
Електричен радијатор Adler AD 7802
4.859  ден
Спецификации на Електричен радијатор Adler AD 7802: Моќност: 2000 W; Две нивоа за подесување на топлината; 9 ребра; Термостат за контрола на температурата; Заштита од прегревање; Индикаторна сијали...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2020

Калорифер MAX KF 103 B
Калорифер MAX KF 103 B
899  ден
MAX KF 103 B, електрична греалка. 2 нивоа на моќност: 1000w/ 2000w. Прилагодлив термостат, заштита од прегревање, индикаторска сијаличка, сигурносен прекинувач при превртување на уредот, Гаранција ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2020

Конвектор Dinamic 8256
Конвектор Dinamic 8256
2.990  ден
Спецификации на Конвектор Dinamic 8256: Moќност: 2500 W Автоматска регулација на температурата Термостат Заштита од прегревање Сигнална лампа Тркалца вклучени во цената Боја: бела

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2020

Кварцна греалка Samdan 3005
Кварцна греалка Samdan 3005
2.390  ден
Спецификации на Кварцна греалка Samdan 3005: Моќност: 2200 Watt Напон: (Volt) 220 - 230 V Frequency: 50 - 60 Hz Струја: 16 A Тежина: 5.5 kg. Димензии: 228x585x53

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2020

Калорифер MAX KF 103 C
Калорифер MAX KF 103 C
959  ден
MAX KF 103 B, електрична греалка. 2 нивоа на моќност: 1000w/ 2000w. Прилагодлив термостат, заштита од прегревање, индикаторска сијаличка, сигурносен прекинувач при превртување на уредот, Гаранција ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2020

Кварцна греалка Samdan 3005 Infrared
Кварцна греалка Samdan 3005 Infrared
2.790  ден
Спецификации на Кварцна греалка Samdan 3005: Моќност: 2200 Watt Напон: (Volt) 220 - 230 V Frequency: 50 - 60 Hz Струја: 16 A Тежина: 5.5 kg. Димензии: 228x585x53

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2020

Плинска греалка Dinamic
Плинска греалка Dinamic
4.990  ден
Спецификации на Плинска греалка Dinamic: Тип на гас: LPG Притисок: 2.8kPa Излезна топлина(kw): 1.4 (ниска), 2.8 (средна), 4.2 (висока) Потрошувачка на гас (g/hr): 100 (мининална), 200 (средна), 300...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2020

Кварцна греалка Samdan 4002
Кварцна греалка Samdan 4002
2.390  ден
Спецификации на Кварцна греалка Samdan 4002: Mоќност: 3000W 2x кварцни греачи 1500W Две нивоа на работа Не го суши воздухот Термостат Идеална за површини до 30м2 Може да се употребува и надвор Пого...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2020

Thermor Evidence2 electronic 2000W, електричен панел конвектор
Thermor Evidence2 electronic 2000W, електричен панел конвектор
5.300  ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2020

Thermor Evidence2 electronic 1000W, електричен панел конвектор
Thermor Evidence2 electronic 1000W, електричен панел конвектор
4.100  ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2020

Thermor Evidence2 electronic 1500W, електричен панел конвектор
Thermor Evidence2 electronic 1500W, електричен панел конвектор
4.700  ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2020

Thermor Evidence2 3000W, електричен панел конвектор
Thermor Evidence2 3000W, електричен панел конвектор
6.990  ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2020

Thermor Evidence3 electronic 2500W, електричен панел конвектор
Thermor Evidence3 electronic 2500W, електричен панел конвектор
5.799  ден
Thermor Evidence3 electronic 2500W, електричен панел конвектор. Карактеристики: ПОГОДНА ЗА ПОВРШИНА: 20-30 М2, ПРЕЦИЗЕН ЕЛЕКТРОНСКИ ТЕРМОСТАТ, ЕКОНОМИЧНО И БРЗО ЗАГРЕВАЊЕ, ЕФЕКТИВНА ДИСТРИБУЦИЈА НА...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2020