text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
10 пронајдени производи
ART FLAME HEFEST Електричен камин
ART FLAME HEFEST Електричен камин
38.900  ден

Електричен камин ART FLAME HEFEST 

 • Touch контролен дисплеј
 • Моќ: 750/1500 W
 • Димензии (Ш x В x Д): 1527 x 140 x 544 mm
 • Бои на пламенот...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.10.2020

ART FLAME ELIT Електричен камин
ART FLAME ELIT Електричен камин
36.900  ден

Електричен камин ART FLAME ELIT

 

 • Далечински управувач
 • Моќ: 750/1500 W
 • Димензии (Ш x В x Д): 550*1820*140 mm
 • Погоден за прост...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.10.2020

ART FLAME MADRID LED Електричен камин
ART FLAME MADRID LED Електричен камин
24.220  ден
21.290  ден

Електричен камин ART FLAME MADRID LED 

 • Убава модерна визија и елегантен дизајн
 • Моќ: 750/1500 W
 • Димензии (Ш x В x Д): 1280 x 550 x 140 mm
 • ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.10.2020

ART FLAME LORANS Електричен камин
ART FLAME LORANS Електричен камин
15.899  ден
13.999  ден

Електричен камин ART FLAME LORANS 

 • Убава модерна визија и елегантен дизајн
 • Моќ: 750/1500 W
 • Димензии (Ш x В x Д): 584 x 470 x 181 mm
 • ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.10.2020

ART FLAME Рамка за вградување STONE
ART FLAME Рамка за вградување STONE
20.460  ден
17.999  ден
 • ART FLAME Рамка за вградување STONE
 • Беспрекорна и стилски
 • Боја: крем и бела
 • Димензии (Ш x В x Д) : 1240 х 880 х 331 mm
 • Тежина: 45 кг

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.10.2020

ART FLAME Рамка за вградување MARINA
ART FLAME Рамка за вградување MARINA
11.190  ден
9.850  ден
 • ART FLAME Рамка за вградување MARINA
 • Беспрекорна и стилски
 • Боја: бела
 • Димензии (Ш x В x Д) : 975 х 1060 х 300 mm
 • Тежина: 27,5 кг
 • <...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.10.2020

ART FLAME CHRISTINA Електричен камин
ART FLAME CHRISTINA Електричен камин
10.290  ден

Електричен камин ART FLAME CHRISTINA

 • Убава модерна визија и елегантен дизајн
 • Моќ: 850/1900 W
 • Димензии (Ш x В x Д) : 525 х 592 х 163 mm
 • Те...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.10.2020

ART FLAME MIRABELA Електричен камин
ART FLAME MIRABELA Електричен камин
20.550  ден
17.990  ден

Електричен камин ART FLAME MIRABELA 

 • Вграден електричен камин
 • Моќ: 950/1950 W
 • Димензии (Ш x В x Д): 705 х 610 х 225 mm
 • Тежина:14,5кг...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.10.2020

ART FLAME MARKUS Електричен камин
ART FLAME MARKUS Електричен камин
17.300  ден
15.190  ден

Електричен камин ART FLAME MARKUS 

 • Убава модерна визија и елегантен дизајн
 • Моќ: 750/1500 W
 • Димензии (Ш x В x Д): 840*450*131 mm
 • Елек...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.10.2020

ART FLAME SANTORINI Електричен камин
ART FLAME SANTORINI Електричен камин
20.160  ден
17.750  ден

Електричен камин ART FLAME SANTORINI 

 • Убава модерна визија и елегантен дизајн
 • Моќ: 750/1500 W
 • Димензии (Ш x В x Д): 920 x 651 x 131 mm
 • <...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.10.2020