text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
43 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ART FLAME MADRID LED Електричен камин
ART FLAME MADRID LED Електричен камин

33.440 ден

Електричен камин ART FLAME MADRID LED 

 • Убава модерна визија и елегантен дизајн
 • Моќ: 750/1500 W
 • Димензии (Ш x В x Д): 1280 x 550 x 140 mm
 • ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ART FLAME LORANS Електричен камин
ART FLAME LORANS Електричен камин

20.990 ден

Електричен камин ART FLAME LORANS 

 • Убава модерна визија и елегантен дизајн
 • Моќ: 750/1500 W
 • Димензии (Ш x В x Д): 584 x 470 x 181 mm
 • ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ART FLAME SANTORINI Електричен камин
ART FLAME SANTORINI Електричен камин

26.460 ден

Електричен камин ART FLAME SANTORINI 

 • Убава модерна визија и елегантен дизајн
 • Моќ: 750/1500 W
 • Димензии (Ш x В x Д): 920 x 651 x 131 mm
 • <...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ART FLAME HEFEST Електричен камин
ART FLAME HEFEST Електричен камин

63.740 ден

Електричен камин ART FLAME HEFEST 

 • Touch контролен дисплеј
 • Моќ: 750/1500 W
 • Димензии (Ш x В x Д): 1527 x 140 x 544 mm
 • Бои на пламенот...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME PH-1500D B панелна греалка
VIVAX HOME PH-1500D B панелна греалка

5.490 ден

 • VIVAX HOME PH-1500D B панелна греалка
 • Тип: Панелна греалка
 • Моќност: 1500 W
 • Водоотпорна IPX4 
 • Заштита од прегревање
 • Гранција: 1 година
 • ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker Греалка конвектор 2000W
Black & Decker Греалка конвектор 2000W
4.190 ден

3.490 ден

Греалка конвектор 2000W

Конвектор греалките го ротираат воздухот низ просторијата на прир...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker Панелна дигитална греалка 1800W
Black & Decker Панелна дигитална греалка 1800W
6.690 ден

5.190 ден

Панелна дигитална греалка 1800W

Оваа панелна греалка може да се програмира на дневно и не...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker Керамичкa греалка 2000W
Black & Decker Керамичкa греалка 2000W
4.390 ден

3.490 ден

Керамичкa греалка 2000W

Керамичка греалка 2000W BLACK & DECKER
Оваа греалка има ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker Радијатор со масло 1500W
Black & Decker Радијатор со масло 1500W
4.990 ден

3.690 ден

Радијатор со масло 1500W

Прилагодлив термостат: Кога греалката ќе ја достигне избраната т...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker Греалка конвектор дигитална 2000W
Black & Decker Греалка конвектор дигитална 2000W

6.390 ден

Греалка конвектор дигитална 2000W

Конвектор греалките го ротираат воздухот низ просторија...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker Панелна дигитална греалка 1200W
Black & Decker Панелна дигитална греалка 1200W
5.590 ден

4.490 ден

Панелна дигитална греалка 1200W

Оваа панелна греалка може да се програмира на дневно и не...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker Греалка Mica 1500W
Black & Decker Греалка Mica 1500W
6.490 ден

4.790 ден

Греалка Mica 1500W

Погодна за греење на простории до 15м2.
При случај на прегревање ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra QH-1200CR кварцна греалка
Iskra QH-1200CR кварцна греалка
1.899 ден

1.709 ден

 • Iskra QH-1200CR
 • Кварцна греалка
 • Монтажа на ѕид
 • Моќност: 1000W-1200W
 • Напон: 220V-240V ~ 50Hz
 • Гаранција 24 месеци

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX CH-2001 калорифер
VIVAX CH-2001 калорифер

790 ден

 • VIVAX CH-2001 калорифер
 • Боја: Бела
 • Моќнист: 2000W
 • 2 нивоа на загревање
 • Гаранција: 12 месеци

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker Калорифер 2000W
Black & Decker Калорифер 2000W
4.890 ден

3.990 ден

Калорифер 2000W

Калорифер 2000W BLACK & DECKER

Погоден за простории до 20 m&su...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra DL08 Turbo & Timer конвекторска греалка
Iskra DL08 Turbo & Timer конвекторска греалка
3.690 ден

3.321 ден

 • Iskra DL08 Turbo & Timer
 • Конвекторска греалка
 • Моќност: 1700-2000W
 • Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
 • Гаранција 24 месеци

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME CHT-2000 B керамичка греалка
VIVAX HOME CHT-2000 B керамичка греалка

3.890 ден

Vivax, керамички грејач, Моќност 2000 V, Преостанати две фази на загревање, ротација за 90°, заштита од прегревање

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Master B3,3 Електрична греалка
Master B3,3 Електрична греалка

7.390 ден

Master B 3.3 IT - Пренослив електрична греалка


Преносливиот генератор на топол воздух MASTER B 3.3 IT е локализиран систем за греење за мали индустриски, комерцијални или станбени с...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Master B1,8 ECA Електрична греалка
Master B1,8 ECA Електрична греалка

3.600 ден

ОПИС
ЕЛЕКТРИЧЕН ГРЕЈАЧ Б1,8 ECA 1,8KW

Мал, лесен електричен грејач B 1.8 ECA од Master.
Идеален за вашето работно место или дом.

ПОСЕБНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Автоматско ре...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME CH-2011F конвекторска греалка
VIVAX HOME CH-2011F конвекторска греалка

1.590 ден

Конвекторски грејач CH-2011F Моќност 2000 W, променлив термостат, 2 нивоа на моќност: 1200/2000W, заштита од прегревање, стоење

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Master BLP 17M (16kw) Плинска греалка
Master BLP 17M (16kw) Плинска греалка

13.590 ден

ГРЕАЧ НА ГАС MASTER BLP 17M


ПРЕНОСЕН ГРЕАЧ НА ГАС СО ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ
Грејачот на просторот Master BLP 17M Direct LPG генерира големи количини на моментална топлина. Тој е ре...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Master RS40 (13/26/40kw) на тркала (трофазна струја) Електрична греалка
Master RS40 (13/26/40kw) на тркала (трофазна струја) Електрична греалка

104.990 ден

Електричните вентилаторски грејачи се високоефикасни уреди кои широко се користат во различни апликации. Обезбедуваат чисто, брзо и безбедно загревање. Електричните грејачи се идеални за индустр...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Master BV77 21kW + прстен + 3м црево Индиректен греач на дизел гориво
Master BV77 21kW + прстен + 3м црево Индиректен греач на дизел гориво

92.500 ден

Master Индиректен греач на дизел гориво BV77 21kW + прстен + 3м црево

Детален опис
Овие грејачи се идеални за места со ограничена вентилација како п...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Master B3 ECA Електрична греалка
Master B3 ECA Електрична греалка

4.500 ден

Електричен грејач Master B 3 ECA од 1,5-3,0 kW

Електричниот вентилатор Master B3 ECA за домашна употреба со максимална моќност од 3 kW е дизајниран за мали до средни прос...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Master B5 EPB (трофазна струја) Електрична греалка
Master B5 EPB (трофазна струја) Електрична греалка

12.999 ден

МАСТЕР ЕЛЕКТРИЧЕН ГРЕJАЧ B5 EPB 5KW

Мал, лесен електричен грејач B 5 EPB од Master. Идеален за вашето работно место или дома. СПЕЦИЈАЛНИ КАРАКТЕРИСТИКИ Автоматско ре...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

 • 1(current)
 • 2