text.skipToContent text.skipToNavigation

VIVAX COOL Е+ DESIGN PRO 3,5kW R32 инвертер клима уредID EK000448525

VIVAX COOL Е+ DESIGN PRO 3,5kW R32 инвертер клима уредID: EK000448525

Cyber Week акцијата трае од 28.11. од 9ч до 5.12. до 9ч или додека има на залиха.

Купување до 72 рати е овозможено за износ на артикл и/или кошничка над 30.000ден преку кредит од Стопанска Банка АД - Скопје. Повеќе на следниот линк.

Искористете ја можноста за купување со дополнителни 10% попусти за следно купување од 7.10. од 00:00ч. до 5.12.2022. до 9ч. или додека има на залха.

49.999 ден

Цена
42.990 ден

Енергетска класа за греење: A++ Енергетска класа за ладење:A+++ Капацитет на ладење: 3.51кW Капацитет на греење: 3.81кW Јачина нa звук при работење: 54dB Гаранција: 5 години  Дознај повеќе

Бесплатна достава

Доставуваме веќе од 07.12.2022

Гаранција: 5 год.

Платете во готово на доставувачот, со интернет банкарство, онлајн со картички еднократно и на рати

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

VIVAX E Design PRO клима со био филтер, кој ги отстранува честичките со големина од PM 0,3 и други штетни честички, и му дава свеж, чист и здрав воздух. Супер густиот предфилтер може да ги сопре големите честички како пример од домашни миленици, прашина и други покрупни честички низ воздухот. Јонизаторот испушта негативни јони и на себе ги привлекува честичките кои слободно лебдат во воздухот а се штетни по здравјето. Уредот можете да го контролирате преку паметен телефон, без разлика каде се наоѓате. Еко начинот на работа му овозможува заштеда на енергија и поекономично работење. Оваа клима работи со неверојатни 110% од капацитетот при надворешна температура до -7C!

Основни карактеристики
Разладно средство: R32
Функционалност: 1W Stand by, 24h Timer, Auto swing, автоматски начин на работа, безшумно управување, Био филтер, Детекција и прикажување на грешка, Филтер за прашина, функција за самочистење, фунцкија за заштеда на енергија, Golden fin, греач на компресор, греач на кондензатор, I feel funkcija - Follow me, Ionizator.


Бучавост- UJ: 24
Предвидено оптеретување при греење: 2.6
Јачина на звукот при стардардно работење: 54
Макс. должина на цевка: 25
Макс. визинска разлика: 10

Димензии и тежина

Ширина: 765mm
Висина: 555mm
Длабочина: 303mm
Нето тежина: 38.3кг

останати карактеристики
Проток на воздуг: 520 m3/h
капацитет на одвлажнување: 1.2 l/h
Бучавост- VJ: 57dB
Подрачје на работа за греење: -25°C<><>
Гаранција: 60 месеци

Енергија и потрошувачка
Номинален капацитет на ладење: 3.517W
Номинален капацитет на греење: 3.81W
Енергетска класа за греење: A++
SEER коефициент: 8.5
SCOP коефициент: 04.6
Номинална потрошувачка за ладење: 879W
Номинална потрошувачка за греење: 929W
Енергетска класа за ладење: A+++

 

Тип на производ Клими за дом
Бренд Vivax
Гаранција 5 год.
Вредност на греење 3.8 kW
Вредност на ладење 3.5 kW
Намена на климата според просторот од 36 до 50 m2
Енергетски степен на греење А++
Енергетски степен на ладење A+++