text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
35 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
VIVAX COOL S DESIGN PRO 5,5kW R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL S DESIGN PRO 5,5kW R32 инвертер клима уред
46.999 ден

VIVAX COOL клима уред ACP-18CH50AESI PRO

 • Тип на клима: Инвертер
 • Енергетска класа на греење: A+
 • Енергетска класа на ладење: A++
 • Осег на гр...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
HISENSE Fresh Master QF35XW0E(G/W) Инвертер клима уред [3,5kW]
HISENSE Fresh Master QF35XW0E(G/W) Инвертер клима уред [3,5kW]
49.990 ден

 • HISENSE Fresh Master QF35XW0E(G/W) Инвертер клима уред [3,5kW]
 • Капацитет на греење: 4,2 kW
 • Капацитет на ладење: 3,5 kW
 • Намена: до 40 m2 простор
 • енергетска ефикасност: A+++/A+++
 • до -20C инвертер уред

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX COOL M DESIGN 2,5kW инвертер клима уред
VIVAX COOL M DESIGN 2,5kW инвертер клима уред
23.625 ден

22.990 ден

 • VIVAX COOL M DESIGN 2,5kW инвертер клима уред
 • A++/A+ енергетска ефикасност
 • до -15C инвертер уред
 • Капацитет на греење 2,9kW
 • Wi-Fi USB Ready
 • Намена до 30m2 простор

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
VIVAX COOL Y DESIGN 3,5kW R32, инвертер клима уред
VIVAX COOL Y DESIGN 3,5kW R32, инвертер клима уред
60.990 ден

59.990 ден

 • A+++ енергетска ефикасност,
 • до -32C инвертер уред,
 • Капацитет на греење 4,25kW,
 • Греачи на кондензатор и компресор,
 • Намена до 35m2 простор

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX COOL M DESIGN 7,0kW R32, инвертер клима уред
VIVAX COOL M DESIGN 7,0kW R32, инвертер клима уред
59.990 ден

 • VIVAX COOL M DESIGN 7,0kW R32 инвертер клима уред
 • Капацитет на греење: 7,3 kW
 • Капацитет на ладење: 7,0 kW
 • Намена: до 75 m2 простор
 • Енергетска ефикасност: A++/A+
 • До -15C инвертер уред

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX COOL Q DESIGN 7,0kW R32, инвертер клима уред
VIVAX COOL Q DESIGN 7,0kW R32, инвертер клима уред
59.990 ден

 • A++/A+ енергетска ефикасност,
 • до -15C инвертер уред,
 • Капацитет на греење 7,33kW,
 • Капацитет на ладење 7,03kW,
 • Намена до 75m2 простор

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
VIVAX COOL M DESIGN 5,5kW R32 инвертер клима
VIVAX COOL M DESIGN 5,5kW R32 инвертер клима
46.990 ден

 • A++/A+ енергетска ефикасност,
 • до -15C инвертер уред,
 • Капацитет на греење 5,57kW,
 • Капацитет на ладење 5,28kW,
 • Намена до 60m2 простор

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
VIVAX COOL M DESIGN 3,5kW R32, инвертер клима уред
VIVAX COOL M DESIGN 3,5kW R32, инвертер клима уред
27.990 ден

 • A++/A+ енергетска ефикасност
 • до -15C инвертер уред
 • Капацитет на греење 3,81kW
 • Wi-Fi USB Ready
 • Намена до 40m2 простор

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaisporakaArtikliMK BrzaIsporakaMKv1
VIVAX COOL V DESIGN 3,81kW GRAY MIRROR R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL V DESIGN 3,81kW GRAY MIRROR R32 инвертер клима уред
39.990 ден

35.990 ден

 • A++/A+ енергетска ефикасност,
 • до -20C инвертер уред,
 • Капацитет на греење 3,81kW,
 • Греач на кондензатор и компресор,
 • Намена до 40m2 простор

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Daiseikai 9 RAS-16PKVPG-E [5.0KW} инвертер систем R32
Toshiba Daiseikai 9 RAS-16PKVPG-E [5.0KW} инвертер систем R32
111.990 ден

 • Toshiba Daiseikai 9 RAS-16PKVPG-E 5.0KW инвертер систем R32
 • Капацитет на греење: 5,5 kW
 • Капацитет на ладење: 4,5 kW
 • Намена: до 50 m2 простор
 • енергетска ефикасност: A+++/A+++
 • до -15C инвертер уред

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B18J2KVSG-E [5.0KW} инвертер систем R32
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B18J2KVSG-E [5.0KW} инвертер систем R32
87.990 ден

81.990 ден

 • Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B18J2KVSG-E 5.0KW инвертер систем R32
 • Капацитет на греење: 6,0 kW
 • Капацитет на ладење: 5,0 kW
 • Намена: до 60 m2 простор
 • енергетска ефикасност: A+++/A+++
 • до -15C инвертер уред

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Seiya inverter RAS-B16J2KVG-E [4.5KW} инвертер систем R32
Toshiba Seiya inverter RAS-B16J2KVG-E [4.5KW} инвертер систем R32
61.990 ден

56.990 ден

 • Toshiba Seiya inverter RAS-B16J2KVG-E [4.5KW} инвертер систем R32
 • Капацитет на греење: 5,0 kW
 • Капацитет на ладење: 4,2 kW
 • Намена: до 50 m2 простор
 • енергетска ефикасност: A++/A+ 
 • до -15C инвертер уред

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Seiya inverter RAS-24J2KVG-E [7.0KW} инвертер систем R32
Toshiba Seiya inverter RAS-24J2KVG-E [7.0KW} инвертер систем R32
84.990 ден

78.990 ден

 • Toshiba Seiya inverter RAS-24J2KVG-E [7.0KW} инвертер систем R32
 • Капацитет на греење: 7,0 kW
 • Капацитет на ладење: 6,5 kW
 • Намена: до 80 m2 простор
 • енергетска ефикасност: A++/A+ 
 • до -15C инвертер уред

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B16J2KVSG-E [4.5KW} инвертер систем R32
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B16J2KVSG-E [4.5KW} инвертер систем R32
75.990 ден

69.990 ден

 • Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B16J2KVSG-E 4.5KW инвертер систем R32
 • Капацитет на греење: 5,5 kW
 • Капацитет на ладење: 4,6 kW
 • Намена: до 50 m2 простор
 • енергетска ефикасност: A+++/A+++
 • до -15C инвертер уред

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Daiseikai 9 RAS-13PKVPG-E [3.5KW} инвертер систем R32
Toshiba Daiseikai 9 RAS-13PKVPG-E [3.5KW} инвертер систем R32
91.990 ден

 • Toshiba Daiseikai 9 RAS-13PKVPG-E 3.5KW инвертер систем R32
 • Капацитет на греење: 4,0 kW
 • Капацитет на ладење: 3,5 kW
 • Намена: до 40 m2 простор
 • енергетска ефикасност: A+++/A+++
 • до -15C инвертер уред

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Haier TIDE Green AS25THMHRA /1U25YEMFRA [2.5KW} инвертер систем R32
Haier TIDE Green AS25THMHRA /1U25YEMFRA [2.5KW} инвертер систем R32
29.990 ден

28.990 ден

 • Haier TIDE Green AS25THMHRA /1U25YEMFRA [2.5KW} инвертер систем R32
 • Капацитет на греење: 2,8 kW
 • Капацитет на ладење: 2,6 kW
 • Намена: до 30 m2 простор
 • енергетска ефикасност: A++/A+ 
 • до -15C инвертер уред

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Seiya inverter RAS-B13J2KVG-E [3.5KW} инвертер систем R32
Toshiba Seiya inverter RAS-B13J2KVG-E [3.5KW} инвертер систем R32
52.990 ден

47.990 ден

 • Toshiba Seiya inverter RAS-B13J2KVG-E [3.5KW} инвертер систем R32
 • Капацитет на греење: 3,6 kW
 • Капацитет на ладење: 3,3 kW
 • Намена: до 40 m2 простор
 • енергетска ефикасност: A++/A+ 
 • до -15C инвертер уред

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B13J2KVSG-E [3.5KW} инвертер систем R32
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B13J2KVSG-E [3.5KW} инвертер систем R32
65.990 ден

57.990 ден

 • Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B13J2KVSG-E [3.5KW} инвертер систем R32
 • Капацитет на греење: 4,2 kW
 • Капацитет на ладење: 3,5 kW
 • Намена: до 40 m2 простор
 • енергетска ефикасност: A+++/A+++
 • до -15C инвертер уред

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B10J2KVSG-E [2.5KW} инвертер систем R32
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B10J2KVSG-E [2.5KW} инвертер систем R32
63.990 ден

58.990 ден

 • Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B10J2KVSG-E 2.5KW инвертер систем R32
 • Капацитет на греење: 3,2 kW
 • Капацитет на ладење: 2,5 kW
 • Намена: до 30 m2 простор
 • енергетска ефикасност: A+++/A+++
 • до -15C инвертер уред

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Haier TIDE Green AS35THMHRA /1U35YEMFRA [3.5KW} инвертер систем R32
Haier TIDE Green AS35THMHRA /1U35YEMFRA [3.5KW} инвертер систем R32
32.990 ден

30.990 ден

 • Haier TIDE Green AS35THMHRA /1U35YEMFRA 3.5KW инвертер систем R32
 • Капацитет на греење: 3,6 kW
 • Капацитет на ладење: 3,5 kW
 • Намена: до 40 m2 простор
 • енергетска ефикасност: A++/A+ 
 • до -15C инвертер уред

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Seiya inverter RAS-18J2KVG-E [5.0KW} инвертер систем R32
Toshiba Seiya inverter RAS-18J2KVG-E [5.0KW} инвертер систем R32
72.990 ден

 • Toshiba Seiya inverter RAS-18J2KVG-E [5.0KW} инвертер систем R32
 • Капацитет на греење: 5,4 kW
 • Капацитет на ладење: 5,0 kW
 • Намена: до 60 m2 простор
 • енергетска ефикасност: A++/A+ 
 • до -15C инвертер уред

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Seiya inverter RAS-B10J2KVG-E [2.5KW} инвертер систем R32
Toshiba Seiya inverter RAS-B10J2KVG-E [2.5KW} инвертер систем R32
51.990 ден

 • Toshiba Seiya inverter RAS-B10J2KVG-E [2.5KW} инвертер систем R32
 • Капацитет на греење: 3,2 kW
 • Капацитет на ладење: 2,5 kW
 • Намена: до 30 m2 простор
 • енергетска ефикасност: A++/A+ 
 • до -15C инвертер уред

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B24J2KVSG-E [7.0KW} инвертер систем R32
Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B24J2KVSG-E [7.0KW} инвертер систем R32
110.990 ден

103.990 ден

 • Toshiba Shorai Edge inverter RAS-B24J2KVSG-E [7.0KW} инвертер систем R32
 • Капацитет на греење: 8,0 kW
 • Капацитет на ладење: 7,0 kW
 • Намена: до 80 m2 простор
 • енергетска ефикасност: A+++/A+++
 • до -15C инвертер уред

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Toshiba Daiseikai 9 RAS-10PKVPG-E [2.5KW} инвертер систем R32
Toshiba Daiseikai 9 RAS-10PKVPG-E [2.5KW} инвертер систем R32
83.990 ден

 • Toshiba Daiseikai 9 RAS-10PKVPG-E 2.5KW инвертер систем R32
 • Капацитет на греење: 3,2 kW
 • Капацитет на ладење: 2,5 kW
 • Намена: до 30 m2 простор
 • енергетска ефикасност: A+++/A+++
 • до -15C инвертер уред

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
HISENSE Energy pro QE35XV0E (G/W) Инвертер клима уред [3,5kW]
HISENSE Energy pro QE35XV0E (G/W) Инвертер клима уред [3,5kW]
49.990 ден

 • HISENSE Energy pro QE35XV0E (G/W) Инвертер клима уред [3,5kW]
 • Капацитет на греење: 4,2 kW
 • Капацитет на ладење: 3,5 kW
 • Намена: до 40 m2 простор
 • енергетска ефикасност: A+++/A+++
 • до -20C инвертер уред

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2022

 • 1(current)
 • 2