text.skipToContent text.skipToNavigation
19 пронајдени производи
 • VIVAX далечински управувач за клима за GEH VIVAX далечински управувач за клима за GEH
  600,00  ден
  VIVAX далечински управувач за клима за 9,12,18 GEH. Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.
 • VIVAX далечински управувач за AEVI VIVAX далечински управувач за AEVI
  900,00  ден
  VIVAX далечински управувач 17317000A17122 за AEVI . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.
 • VIVAX Cool Бакарна цевка 3/8", 50m VIVAX Cool Бакарна цевка 3/8", 50m
  9.815,00  ден
 • VIVAX Cool Бакарна цевка 1/4", 50m VIVAX Cool Бакарна цевка 1/4", 50m
  6.581,00  ден
 • VIVAX далечински управувач за клима за AECI VIVAX далечински управувач за клима за AECI
  1.200,00  ден
  VIVAX далечински управувач за клима 17317100A03433 за AECI . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.
 • VIVAX далечински управувач за клима за AECI/AEHI/AERI VIVAX далечински управувач за клима за AECI/AEHI/AERI
  900,00  ден
  VIVAX далечински управувач за клима за AECI/AEHI/AERI 17317000A05327. Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Ско...
 • VIVAX далечински управувач за AEMI VIVAX далечински управувач за AEMI
  900,00  ден
  VIVAX далечински управувач за 17317000A38160 AEMI . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.
 • VIVAX далечински управувач за 12CH35AEC VIVAX далечински управувач за 12CH35AEC
  900,00  ден
  VIVAX далечински управувач 17317000A37202 за 12CH35AEC . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.
 • VIVAX далечински управувач за клима CIFM-GEI VIVAX далечински управувач за клима CIFM-GEI
  600,00  ден
  VIVAX далечински управувач за клима 30510049 за 7,9,12 CIFM-GEI. Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.
 • VIVAX далечински управувач за клима GETI VIVAX далечински управувач за клима GETI
  600,00  ден
  VIVAX далечински управувач за клима 305150231 12 GETI. Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.
 • VIVAX далечински управувач за клима AESI/CIFM AERI VIVAX далечински управувач за клима AESI/CIFM AERI
  900,00  ден
  VIVAX далечински управувач за клима 17317000A05330 AESI/CIFM AERI . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.
 • VIVAX далечински управувач за клима CIFM GECI VIVAX далечински управувач за клима CIFM GECI
  600,00  ден
  VIVAX далечински управувач за клима 305100492 за 7/9/12/18 CIFM GECI . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Ск...
 • VIVAX далечински управувач за клима за CC AERI 17317000A05328 VIVAX далечински управувач за клима за CC AERI 17317000A05328
  900,00  ден
  VIVAX далечински управувач за клима за CC AERI 17317000A05328. Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.
 • VIVAX далечински управувач за VOX VX CD-108 VIVAX далечински управувач за VOX VX CD-108
  300,00  ден
  VIVAX далечински управувач за VOX VX CD-108 . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.
 • VIVAX далечински управувач за клима GEK VIVAX далечински управувач за клима GEK
  800,00  ден
  VIVAX далечински управувач за клима GEK. Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.
 • VIVAX далечински управувач за 18CH50GEEI VIVAX далечински управувач за 18CH50GEEI
  900,00  ден
  VIVAX далечински управувач 30510468_K9 за 18CH50GEEI. Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.
 • VIVAX далечински управувач за клима за AER VIVAX далечински управувач за клима за AER
  900,00  ден
  VIVAX далечински управувач за клима 17317000A01089 за AER . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.
 • Vivax Cool Wifi модул AEVI-AERI Vivax Cool Wifi модул AEVI-AERI
  1.300,00  ден
 • VIVAX далечински управувач за клима за AEN VIVAX далечински управувач за клима за AEN
  900,00  ден
  VIVAX далечински управувач за клима 2033550A4444 за AEN . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.