text.skipToContent text.skipToNavigation
3 пронајдени производи
VIVAX ACP-12PT35AEH R290 мобилна клима 3.5kW-инвертер
VIVAX ACP-12PT35AEH R290 мобилна клима 3.5kW-инвертер
29.000 ден

25.990 ден

 • Енергетска класа: A+
 • Капацитет на ладење: 3517W
 • Капацитет на греење: :2930W
 • Ниво на бучава: 54dB
 • Препорачана површина: до 35 м2 
 • Гаранција: 3 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2022

VIVAX ACP-09PT25AEG R290 мобилна клима 2.5kW
VIVAX ACP-09PT25AEG R290 мобилна клима 2.5kW
24.990 ден

19.990 ден

 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на ладење: 2640W
 • Ниво на бучава: 52dB
 • Препорачана површина: до 25 м2 
 • Гаранција: 3 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2022

VIVAX ACP-12PT35AEF R290 мобилна клима 3.5kW
VIVAX ACP-12PT35AEF R290 мобилна клима 3.5kW
27.900 ден

23.990 ден

 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на ладење: 3517W
 • Ниво на бучава: 52dB
 • Препорачана површина: до 35 м2 
 • Гаранција: 3 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.10.2022