text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
27 пронајдени производи
Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Mi Air Purifier 3H прочистувач на воздух
Mi Air Purifier 3H прочистувач на воздух
12.990 ден

9.590 ден

Master Card 5% попуст!

 • Трослоен НЕРА филтер
 • Моќност: 38 W
 • Простор на прочистување: 45 m2
 • Ниво на бучава: 33 - 64 dB
 • Димензии: 24 х 25 х 52 см
 • Поврзување со WiFi

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch Air 6000 прочистувач на воздух
Bosch Air 6000 прочистувач на воздух

36.900 ден

Прочистувач на воздух Air 6000

 

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Tesla AIR6 Прочистувач на воздух
Tesla AIR6 Прочистувач на воздух

10.290 ден

Tesla прочистувач на воздух AIR6, WiFi паметна контрола, 36 квадратни метри, АВТОМОБИЛ 300 кубни метри/час, овлажнител на воздух

Висина 570мм
Длабочина 250мм
Ши...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch Air 4000 прочистувач на воздух
Bosch Air 4000 прочистувач на воздух

21.900 ден

Прочистувач на воздух Air 4000

 

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair Blue Pure 221, прочистувач на воздух
Blueair Blue Pure 221, прочистувач на воздух

20.899 ден

Препорачан за средно големи простории од 51 – 122m² (4,8 промени на воздухот на час според AHAM на просторија од 51 m²). 

CADR: Чад 590 m²/h; Пр...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair Blue 3210, прочистувач на воздух
Blueair Blue 3210, прочистувач на воздух
11.523 ден

8.642 ден

 • Aвтоматски режим со еден допир
 • Големина на соба: до 17 m2
 • Ниска потрошувачка
 • Тро-слојна филтрација
 • Го филтрира воздухот на секои
  12,5 минути

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch Air 2000 прочистувач на воздух
Bosch Air 2000 прочистувач на воздух

12.900 ден

Прочистувач на воздух Air 2000

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair Health Protect 7770i, прочистувач на воздух
Blueair Health Protect 7770i, прочистувач на воздух

68.222 ден

 • Најмалa бучава и потрошувачка на енергија
 • Големина на соба: до 62 m2
 • Проток на воздух од 360°
 • Овозможува 24/7 заштита од
  вируси и бактерии

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair Health Protect 7470i, прочистувач на воздух
Blueair Health Protect 7470i, прочистувач на воздух

52.370 ден

 • Најмалa бучава и потрошувачка на енергија
 • Големина на соба: до 38 m2
 • Проток на воздух од 360°
 • Овозможува 24/7 заштита од
  вируси и бактерии

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair Blue 3610, прочистувач на воздух
Blueair Blue 3610, прочистувач на воздух
27.374 ден

20.530 ден

Aвтоматски режим со еден допир

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair Blue 3410, прочистувач на воздух
Blueair Blue 3410, прочистувач на воздух
19.448 ден

14.586 ден

 • Aвтоматски режим со еден допир
 • Големина на соба: до 36 m2
 • Тро-слојна филтрација
 • Го филтрира воздухот на секои
  12,5 минути

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair Classic 205, прочистувач на воздух
Blueair Classic 205, прочистувач на воздух
27.110 ден

17.438 ден

 • Blueair Classic 205, прочистувач на воздух
 • Капацитет: 340m3/h
 • Намена за простории до 26m2
 • Прочистување на 99,97% од честичките
 • Моќност 80W

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Particle+Carbon филтер за Blue Pure 221
Particle+Carbon филтер за Blue Pure 221

5.426 ден

 • Particle+Carbon филтер за Blue Pure 221

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair Classic 605, прочистувач на воздух
Blueair Classic 605, прочистувач на воздух
55.554 ден

50.000 ден

 • Blueair Classic 605, прочистувач на воздух
 • Капацитет: 850m3/h
 • Намена за простории до 72m2
 • Прочистување на 99,97% од честичките
 • Моќност 100W

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair Classic 405, прочистувач на воздух
Blueair Classic 405, прочистувач на воздух
38.778 ден

34.900 ден

 • Blueair Classic 405, прочистувач на воздух
 • Капацитет: 350m3/h
 • Намена за простории до 40m2
 • Прочистување на 99,97% од честичките
 • Моќност 90W

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Tesla AIR3 Филтер за прочистувач на воздухот
Tesla AIR3 Филтер за прочистувач на воздухот

1.390 ден

Tesla филтер за AIR3 модел на прочистувач на воздух

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Tesla AIR6 Филтер за прочистувач на воздухот
Tesla AIR6 Филтер за прочистувач на воздухот

2.090 ден

Tesla филтер за AIR6 модел на прочистувач на воздух

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje H45W Овлажнувач на воздух
Gorenje H45W Овлажнувач на воздух

2.990 ден

Површина: 20, Ultra sonic технологија, Пареа: Ладна пареа, Ширина: 170 mm, Висина: 350 mm, Длабочина: 170 mm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch Филтер за AIR 6000
Bosch Филтер за AIR 6000

6.000 ден

Филтер за Air 6000

 

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
MI AIR PURIFIER HEPA Филтер За Mi Air Purifier 3H/2H/2/2 Pro
MI AIR PURIFIER HEPA Филтер За Mi Air Purifier 3H/2H/2/2 Pro
2.490 ден

2.241 ден

 • MI AIR PURIFIER 2 HEPA- Филтер за прочистувач,
 • Филтер за Xiaomi Mi Air Purifier: 3H/2H/2/2 Pro,
 • Квалитетен фитлер со H-13 HEPA,
 • Филтер со ак...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair 400 Smokestop F400SM фитлер за 405/480i
Blueair 400 Smokestop F400SM фитлер за 405/480i
7.865 ден

6.292 ден

 • Blueair 400 Smokestop F400SM фитлер
  за 405/480i
 • Фитлер за против чад од цигари

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Mi Air Purifier Filter (Antibacterial) -Филтер
Mi Air Purifier Filter (Antibacterial) -Филтер

2.990 ден

Mi Air Purifier Filter (Antibacterial) -Филтер / ХЕПА филтерот за прочистувачи на воздух (антибактериска верзија) се карактеризира со 4 нивоа на филтрација: Главниот филтер запира памучни влакна, к...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair 500/600 Smokestop F500600SM фитлер за 500/600
Blueair 500/600 Smokestop F500600SM фитлер за 500/600
13.352 ден

10.682 ден

 • Филтер за честички со активен јаглен
 • HEPASilent-технологија
 • Опфаќа 99,97% од честичките во воздухот
 • Еколошки
 • Електростатско држење
 • Природно антибактериски

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Blueair 200/300 Smokestop F200300SM фитлер за 200/300
Blueair 200/300 Smokestop F200300SM фитлер за 200/300
4.207 ден

3.366 ден

 • Blueair 200/300 Smokestop F200300SM фитлер
  за 200/300
 • Фитлер за против чад од цигари

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUEGO KJ 300GN-E1E5, 38м2, 59W, 320m³/h Прочистувач на воздух
FUEGO KJ 300GN-E1E5, 38м2, 59W, 320m³/h Прочистувач на воздух
11.999 ден

7.999 ден

Прочистувач на воздух FUEGO KJ 300GN-E1E5, 38м2, 59W, 320m³/h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

 • 1(current)
 • 2