text.skipToContent text.skipToNavigation
  • 1(current)
  • 2
27 пронајдени производи
GORENJE D16M одвлажнувач (апсорбер на влага)
GORENJE D16M одвлажнувач (апсорбер на влага)
12.999  ден
GORENJE D16M одвлажнувач (апсорбер на влага). Технички карактеристики: Тип на единицата: Внатрешна Начин на работа: Класично Одвлажнување: 16 литри/ден Турбо функција Функција сушење Индикатор...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

Blueair Classic 605, прочистувач на воздух
Blueair Classic 605, прочистувач на воздух
55.554  ден
39.999  ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

Blueair Classic 205, прочистувач на воздух
Blueair Classic 205, прочистувач на воздух
27.110  ден
19.519  ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

Blueair Classic 405, прочистувач на воздух
Blueair Classic 405, прочистувач на воздух
38.778  ден
27.920  ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

Blueair Classic 480i, прочистувач на воздух
Blueair Classic 480i, прочистувач на воздух
47.889  ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

Particle+Carbon филтер за Blue Pure 221
Particle+Carbon филтер за Blue Pure 221
3.450  ден
Particle+Carbon филтер за Blue Pure 221

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.04.2020

Blueair Classic 280i, прочистувач на воздух
Blueair Classic 280i, прочистувач на воздух
32.000  ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

Blueair Blue Pure 411, прочистувач на воздух
Blueair Blue Pure 411, прочистувач на воздух
8.699  ден
6.959  ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.04.2020

Blueair Blue Pure 221, прочистувач на воздух
Blueair Blue Pure 221, прочистувач на воздух
20.899  ден
16.719  ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

Прочистувач на воздух Honeywell HA010E
Прочистувач на воздух Honeywell HA010E
6.590  ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.04.2020

GORENJЕ H17G, одвлажнувач на воздух
GORENJЕ H17G, одвлажнувач на воздух
2.690  ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

GORENJЕ H17Y, одвлажнувач на воздух
GORENJЕ H17Y, одвлажнувач на воздух
2.690  ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

GORENJЕ H50DW, овлажнувач на воздух
GORENJЕ H50DW, овлажнувач на воздух
5.190  ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

Blueair Aware, мерач на квалитет на воздух
Blueair Aware, мерач на квалитет на воздух
12.888  ден
11.599  ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

SENCOR Филтер SHX 004
SENCOR Филтер SHX 004
1.110  ден
979  ден
Заменски филтер за прочистувач за SHA 8400WH

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

Blueair 200/300 Particle F200300PA фитлер за 200/300
Blueair 200/300 Particle F200300PA фитлер за 200/300
2.400  ден
Blueair 200/300 Particle F200300PA фитлер за 200/300 без фитлер за против чад од цигари

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

Blueair 500/600 Smokestop F500600SM фитлер за 500/600
Blueair 500/600 Smokestop F500600SM фитлер за 500/600
11.700  ден
Blueair 500/600 Smokestop F500600SM фитлер за 500/600

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

Blueair 400 Particle F400PA фитлер за 405/480i
Blueair 400 Particle F400PA фитлер за 405/480i
4.250  ден
Blueair 400 Particle F400PA фитлер за 405/480i без фитлер за против чад од цигари

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

Blueair 500/600 Particle F500600PA фитлер за 500/600
Blueair 500/600 Particle F500600PA фитлер за 500/600
7.350  ден
Blueair 500/600 Particle F500600PA фитлер за 500/600 без фитлер за против чад од цигари

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

Blueair 200/300 Smokestop F200300SM фитлер за 200/300
Blueair 200/300 Smokestop F200300SM фитлер за 200/300
3.650  ден
Blueair 200/300 Smokestop F200300SM фитлер за 200/300

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

Blueair 400 Smokestop F400SM фитлер за 405/480i
Blueair 400 Smokestop F400SM фитлер за 405/480i
7.350  ден
5.900  ден
Blueair 400 Smokestop F400SM фитлер за 405/480i

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

Mi Air Purifier 2S прочистувач на воздух
Mi Air Purifier 2S прочистувач на воздух
12.990  ден
Mi Air Purifier 2S

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

MI AIR PURIFIER 2 - Филтер за прочистувач
MI AIR PURIFIER 2 - Филтер за прочистувач
2.799  ден
2.450  ден
Филтер резерва за Xiaomi Mi Air Purifier 2 Прочистувач на воздух

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

Mi Air Purifier PRO прочистувач на воздух
Mi Air Purifier PRO прочистувач на воздух
16.490  ден
Mi Air Purifier PRO

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

Mi Air Purifier 2H прочистувач на воздух
Mi Air Purifier 2H прочистувач на воздух
8.990  ден
Mi Air Purifier 2H

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.04.2020

  • 1(current)
  • 2