text.skipToContent text.skipToNavigation
2 пронајдени производи
IstaCena12RatiMK
TEFAL VT254070 Апарат за вакумирање
TEFAL VT254070 Апарат за вакумирање
5.499 ден
TEFAL VT254070 АПАРАТ ЗА ВАКУУМИРАЊЕ МОЌНОСТ 110 W АЛАТКИ -10 КЕСИ 22 X 30CM + 8 КЕСИ 28 X 35CM АВТОМАТСКО ВАКУУМИРАЊЕ И ЛЕПЕЊЕ ФУНКЦИЈА " САМО ЛЕПЕЊЕ" ФУНКЦИЈА "СТОП" МЕХАНИЧКА КОНТРОЛА КОМПАТИБИЛ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2021

GORENJE VS120W Апарат за лепење кеси
GORENJE VS120W Апарат за лепење кеси
3.890 ден
GORENJE VS120W Апарат за лепење кеси. Технички карактеристики: Лепење Вакумирање Електронско управување Тајмер Бела Прегледен ЛЕД дисплеј Контролна сијаличка Компактна големина 10 кеси во п...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2021