text.skipToContent text.skipToNavigation
5 пронајдени производи
brzaisporakaMK
VIVAX електрично ѓезве за кафе CM-1000R
VIVAX електрично ѓезве за кафе CM-1000R
899 ден
799 ден
 • VIVAX електрично ѓезве за кафе CM-1000R,
 • Моќност 1.000W,
 • Капацитет 0,4 литри,
 • Нож од нерѓосувачки челик,
 • Ергономски дизајн,
 • Гаранција 1 година.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

BrzaIsporakaMKv1 brzaisporakaMK
VIVAX електрично ѓезве за кафе CM-1000B
VIVAX електрично ѓезве за кафе CM-1000B
899 ден
799 ден
 • VIVAX електрично ѓезве за кафе CM-1000B,
 • Моќност: 1.000W,  
 • Капацитет на садот: 400мл,
 • Заштита од прегревање,
 • Ергономска рачка,
 • 1 година гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.10.2021

TEFAL CM3708 Апарат за филтер кафе
TEFAL CM3708 Апарат за филтер кафе
2.499 ден
TEFAL CM-3708 АПАРАТ ЗА ФИЛТЕР КАФЕ МАКСИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО КАФЕ 1.25 L ПРОЗОРЧЕ ЗА НИВО НА ВОДАТА РОТИРАЧКИ ДРЖАЧ НА ФИЛТЕРОТ СИСТЕМ ПРОТИВ ПРОКАПУВАЊЕ СВЕТЛОСЕН ИНДИКАТОР ОДРЖУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.11.2021

SENCOR Апарат за филтер кафе SCE 5000WH
SENCOR Апарат за филтер кафе SCE 5000WH
2.380 ден
2.100 ден
 • SENCOR Апарат за филтер кафе SCE 5000WH,
 • Капацитет: 2,1 литри,  
 • Моќност: 900W,
 • Опција за подготовка на чај,
 • 2 години гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.11.2021

SENCOR Апарат за филтер кафе SCE 5000BK
SENCOR Апарат за филтер кафе SCE 5000BK
2.380 ден
2.100 ден
 • SENCOR Апарат за филтер кафе SCE 5000BK,
 • Капацитет: 2,1 литри,  
 • Моќност: 900W,
 • Опција за подготовка на чај,
 • 2 години гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.11.2021