text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
41 пронајдени производи
MK-dan-zena-sticker-100x100 NokautPonudaMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Gorenje B1400BE блендер
Gorenje B1400BE блендер
6.999 ден

4.399 ден

Нокаут акција!

 • Моќност: 1400 W
 • Број на брзини: 3
 • Турбо функција: Да
 • Број на сечила: 6
 • Капацитет на садот: 1.8 l
 • Материјал на садот: Стакло
 • Функција за дробење на лед: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
FUEGO GS603A, 800W, 1,5l блендер
FUEGO GS603A, 800W, 1,5l блендер

3.299 ден

 • Моќност: 800 W
 • Број на брзини: 2
 • Турбо функција: Да
 • Број на сечила: 8
 • Капацитет на садот: 1.5 l
 • Материјал на садот: Пластика
 • Функција за дробење на лед: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

MK-dan-zena-sticker-100x100 NokautPonudaMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Gorenje BN1000MB блендер
Gorenje BN1000MB блендер
4.590 ден

3.299 ден

Нокаут акција!

 • Моќност: 1000 W
 • Број на брзини: 2
 • Турбо функција: Да
 • Број на сечила: 6
 • Капацитет на садот: 0.75 l
 • Материјал на садот: Пластика
 • Функција за дробење на лед: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

MK-dan-zena-sticker-100x100 IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Gorenje Рачен Блендер HBC807QB
Gorenje Рачен Блендер HBC807QB
3.690 ден

2.690 ден

 • Моќност: 800 W
 • Број на брзини: 1
 • Турбо функција: Не
 • Број на сечила: 2
 • Капацитет на садот: 0.5 l
 • Материјал на садот: Пластика
 • Функција за дробење на лед: Не

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

MK-dan-zena-sticker-100x100 IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Gorenje BSM600E блендер
Gorenje BSM600E блендер
2.290 ден

1.450 ден

 • Моќност: 320 W
 • Број на брзини: 2
 • Турбо функција: Да
 • Број на сечила: 4
 • Капацитет на садот: 0.6 l
 • Материјал на садот: Пластика
 • Функција за дробење на лед: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje BN 1200 AL блендер
Gorenje BN 1200 AL блендер

4.990 ден

 • Моќност: 1200 W
 • Број на брзини: 1
 • Турбо функција: Не
 • Број на сечила: 6
 • Капацитет на садот: 1 l
 • Материјал на садот: Пластика
 • Функција за дробење на лед: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Beko TBN 81808 BX Блендер
Beko TBN 81808 BX Блендер

3.999 ден

 • Моќност: 800 W
 • Број на брзини: 6
 • Турбо функција: Да
 • Број на сечила: 4
 • Капацитет на садот: 1.75 l
 • Материјал на садот: Стакло
 • Функција за дробење на лед: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips HR2534/00 Рачен блендер
Philips HR2534/00 Рачен блендер

2.799 ден

 • Моќност: 650 W
 • Број на брзини: 1
 • Турбо функција: Не
 • Број на сечила: 2
 • Капацитет на садот: 0.5 l
 • Материјал на садот: Пластика
 • Функција за дробење на лед: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips HR2531/00 Рачен блендер
Philips HR2531/00 Рачен блендер

2.199 ден

 • Моќност: 650 W
 • Број на брзини: 1
 • Турбо функција: Да
 • Број на сечила: 1
 • Капацитет на садот: 0.5 l
 • Материјал на садот: Пластика
 • Функција за дробење на лед: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje S501GBK сецко
Gorenje S501GBK сецко

2.190 ден

 • Моќност: 500 W
 • Број на брзини: 1
 • Турбо функција: Да
 • Број на сечила: 4
 • Капацитет на садот: 1 l
 • Материјал на садот: Стакло
 • Функција за дробење на лед: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje HBC561QW Рачен блендер
Gorenje HBC561QW Рачен блендер

1.590 ден

 • Моќност: 560 W
 • Број на брзини: 1
 • Турбо функција: Не
 • Број на сечила: 2
 • Капацитет на садот: 0.5 l
 • Материјал на садот: Пластика
 • Функција за дробење на лед: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
FUEGO GS605, 800W, 1,5l блендер
FUEGO GS605, 800W, 1,5l блендер

2.799 ден

 • Моќност: 800 W
 • Број на брзини: 2
 • Турбо функција: Да
 • Број на сечила: 4
 • Капацитет на садот: 1.5 l
 • Материјал на садот: Стакло
 • Функција за дробење на лед: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Electrolux E7CB1-4GB блендер
Electrolux E7CB1-4GB блендер

9.999 ден

 • Моќност: 900 W
 • Број на брзини: 2
 • Турбо функција: Да
 • Број на сечила: 4
 • Капацитет на садот: 0.6 l
 • Материјал на садот: Пластика
 • Функција за дробење на лед: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra HY-1302 smoothie maker
Iskra HY-1302 smoothie maker

1.599 ден

 • Моќност: 300 W
 • Број на брзини: 1
 • Турбо функција: Не
 • Број на сечила: 2
 • Капацитет на садот: 0.6 l
 • Материјал на садот: Пластика
 • Функција за дробење на лед: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra SW-817A-LI Сецко
Iskra SW-817A-LI Сецко

1.650 ден

 • Моќност: 300 W
 • Број на брзини: 1
 • Турбо функција: Не
 • Број на сечила: 2
 • Капацитет на садот: 0.75 l
 • Материјал на садот: Пластика
 • Функција за дробење на лед: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra DL-BL01GS блендер
Iskra DL-BL01GS блендер

3.999 ден

 • Моќност: 500 W
 • Број на брзини: 2
 • Турбо функција: Да
 • Број на сечила: 4
 • Капацитет на садот: 1.5 l
 • Материјал на садот: Пластика
 • Функција за дробење на лед: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje HBC806QW Рачен Блендер
Gorenje HBC806QW Рачен Блендер

3.490 ден

 • Моќност: 800 W
 • Број на брзини: 1
 • Турбо функција: Не
 • Број на сечила: 1
 • Капацитет на садот: 0.5 l
 • Материјал на садот: Пластика
 • Функција за дробење на лед: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra HB 08 Рачен стапен блендер-пасатор
Iskra HB 08 Рачен стапен блендер-пасатор

1.699 ден

 • Моќност: 400 W
 • Број на брзини: 1
 • Турбо функција: Не
 • Број на сечила: 2
 • Капацитет на садот: 0 l
 • Функција за дробење на лед: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje Блендер B501LBW
Gorenje Блендер B501LBW

2.790 ден

 • Моќност: 500 W
 • Број на брзини: 2
 • Турбо функција: Да
 • Број на сечила: 4
 • Капацитет на садот: 1.5 l
 • Материјал на садот: Пластика
 • Функција за дробење на лед: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
TEFAL MB756G31 Електрично ренде
TEFAL MB756G31 Електрично ренде
5.029 ден

4.999 ден

 • Моќност: 200 W

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Black & Decker Рачен блендер 1200W
Black & Decker Рачен блендер 1200W

3.690 ден

 • Број на брзини: 20
 • Турбо функција: Да
 • Број на сечила: 4

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Black & Decker Рачен миксер 500W
Black & Decker Рачен миксер 500W

2.790 ден

 • Број на брзини: 5
 • Турбо функција: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
FUEGO ESTMS-700 Рачен блендер 700W, турбо функција
FUEGO ESTMS-700 Рачен блендер 700W, турбо функција

1.899 ден

 • Број на сечила: 2

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
FUEGO CHB-009 Рачен блендер 1500W
FUEGO CHB-009 Рачен блендер 1500W

1.899 ден

 • Број на сечила: 2

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
FUEGO WBL005H, 1000W, 1l Нутри блендер
FUEGO WBL005H, 1000W, 1l Нутри блендер

3.499 ден

 • Моќност: 1000 W
 • Број на брзини: 2
 • Турбо функција: Да
 • Број на сечила: 6
 • Капацитет на садот: 800 l
 • Материјал на садот: Пластика
 • Функција за дробење на лед: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

 • 1(current)
 • 2