text.skipToContent text.skipToNavigation
13 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX HOME KS-502G кујнска вага
VIVAX HOME KS-502G кујнска вага

690 ден

Vivax кујнска вага KS-502G е практичен мал додаток кој многу го олеснува готвењето и подготвувањето на вашите омилени оброци. Со својата природна елегантна црна боја ќе се вклопи во секој стил н...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Tesla KS101P Кујнска вага
Tesla KS101P Кујнска вага

490 ден

Tesla KS101P Кујнска вага

Користете ги овие преслатки кујнски ваги на Tesla за да ја измерите вистинската количина на состојки што ви се потребни во секоја авантура за пе...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Ariete 851 High Precision Кујнска вага
Ariete 851 High Precision Кујнска вага

1.499 ден

 • Кујнска вага со стаклена платформа
 • Димензии: 23 x 16,5 см
 • Копчиња чувствителни на допир
 • Функција (Tare...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX HOME KS-505BW кујнска вага
VIVAX HOME KS-505BW кујнска вага

899 ден

VIVAX HOME KS-505BW кујнска вага

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra GKS1561-AP Дигитална кујнска вага
Iskra GKS1561-AP Дигитална кујнска вага
1.099 ден

989 ден

 • Iskra GKS1561-AP Дигитална кујнска вага
 • Максимално оптоварување: 10 kg
 • Точност: 1g
 • 2 години гаранција

 

Останати карактериски:

 • ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX HOME вага за лична нега PS-156B
VIVAX HOME вага за лична нега PS-156B

899 ден

 • VIVAX HOME вага за лична нега PS-156B
 • Максимална тежина: 150 кг
 • Функција на автоматско вклучување
 • 1 х CR2032 батерија (вклучена)
 • LCD екран
 • Гаранција: 1 год. 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
Vivax Home PS -154 вага за мерење
Vivax Home PS -154 вага за мерење

899 ден

 • VIVAX HOME вага за лична нега PS-154
 • Максимална тежина: 150 кг
 • Функција на автоматско вклучување
 • 1 х CR2032 батерија (вклучена)
 • LCD екран
 • Гаранција: 1 год. 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX HOME KS-502B кујнска вага
VIVAX HOME KS-502B кујнска вага

690 ден

Vivax кујнска вага KS-502B е практичен мал додаток кој многу го олеснува готвењето и подготвувањето на вашите омилени оброци. Со својата природна елегантна црна боја ќе се вклопи во секој стил н...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Iskra GKS1561S Дигитална кујнска вага
Iskra GKS1561S Дигитална кујнска вага
1.100 ден

990 ден

Iskra GKS1561S Дигитална кујнска вага-Максимално оптоварување: 10kg Прецизност: 1g 4mm дебело калено стакло Контролна плоча на допир LED светло Копче за менување единици Грам Паунд Унца Милилитар T...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Sencor SKS 4001 кујнска вага
Sencor SKS 4001 кујнска вага
1.050 ден

920 ден

КУЈНСКА ВАГА

 • Пра...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Sencor SBS 2301WH телесна вага
Sencor SBS 2301WH телесна вага
1.330 ден

1.170 ден

ТЕЛЕСНА ВАГА

 • Стаклена површина за лесно чистење
 • Калено безбедносно стакло (5 мм)
 • Тенок дизајн (21 мм)
 • Тежина ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Sencor SBS 2507RD телесна вага
Sencor SBS 2507RD телесна вага
1.070 ден

940 ден

ТЕЛЕСНА ВАГА

 • Стаклена површина за лесно и хигиенско одржување
 • Засилено безбедносно стакло (6 мм)
 • Ултра тенок дизајн (1...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Sencor SBS 2300BK телесна вага
Sencor SBS 2300BK телесна вага
1.330 ден

1.170 ден

ТЕЛЕСНА ВАГА

 • Стаклена површина за лесно чистење
 • Калено безбедносно стакло (5 мм)
 • Тенок дизајн (21 мм)
 • Тежина ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024