text.skipToContent text.skipToNavigation
1 пронајдени производи
TEFAL VC145130 Апарат за готвење на пареа
TEFAL VC145130 Апарат за готвење на пареа
3.499 ден
TEFAL VC145130 АПАРАТ ЗА ГОТВЕЊЕ НА ПАРЕА МОЌНОСТ 900W ВОЛУМЕН 6Л 2 САДОВИ ОТПОРЕН НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК ЛЕСНО ПОЛНЕЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА ГОТВЕЊЕТО ВИДЛИВО НИВО НА ВОДА

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021