text.skipToContent text.skipToNavigation
15 пронајдени производи
 • VIVAX СЕТ Блендер BL-600G + Тостер TS-900 VIVAX СЕТ Блендер BL-600G + Тостер TS-900
  2.999,00  ден
  Vivax сет: Карактеристики на Vivax BL-600G Блендер: Капацитет на стаклен сад 1,5 литри, Моќност 600W, Стаклен сад, 2 брзини, Функција кршење лед. Карактеристики на Vivax TS-900 Тостер: 2 отвори за ...
 • VIVAX СЕТ Блендер SM-3502 + Вага PS-180BT VIVAX СЕТ Блендер SM-3502 + Вага PS-180BT
  3.199,00  ден
  Vivax сет: Карактеристики на Vivax SM-3502 Блендер: Капацитет на стаклен сад 0,6 литри, Моќност 350W, сад од Тритан, 2 брзини, Функција pulse. Карактеристики на Vivax PS-180BT Телесна Вага која ви ...
 • VIVAX сет: LED TV-24LE76T2 + Мини бар MF-45 + Бокал WH-102BB + Фен HD-1206F VIVAX сет: LED TV-24LE76T2 + Мини бар MF-45 + Бокал WH-102BB + Фен HD-1206F
  11.999,00  ден
  VIVAX спои сетови за вашите викендички, апартмани и дворови. Уживајте ова лето со Vivax LED TV-24LE76T2 + Vivax Мини бар MF-45 + Vivax Бокал WH-102BB + Vivax Фен HD-1206F
 • VIVAX електрично ѓезве за кафе CM-1000B + Шољи сет For Him and For Her VIVAX електрично ѓезве за кафе CM-1000B + Шољи сет For Him and For Her
  1.460,00  ден
  VIVAX електрично ѓезве за кафе CM-1000B + две шољи
 • GORENJE VS110W, апарат за лепење на пластични кеси GORENJE VS110W, апарат за лепење на пластични кеси
  3.790,00  ден
 • GORENJE R506E, резач GORENJE R506E, резач
  3.490,00  ден
 • GORENJE IMC1200B ледомат GORENJE IMC1200B ледомат
  12.990,00  ден
  GORENJE IMC1200B ледомат. Карактеристики: невна количина на лед: 12 kg, големина на коцка лед: XL, Сад кој се отстранува, Брзина на изработка на коцки лед: 9 мин., Електронско индикатор за ниво на ...
 • MAX DELISSIMO CP-01c, апарат за палачинки MAX DELISSIMO CP-01c, апарат за палачинки
  1.799,00  ден
 • SEVERIN 3751, апарат за пуканки SEVERIN 3751, апарат за пуканки
  1.599,00  ден
 • SEVERIN 2198, апарат за палачинки SEVERIN 2198, апарат за палачинки
  2.299,00  ден
 • SEVERIN 3050, апарат за варење јајца SEVERIN 3050, апарат за варење јајца
  1.399,00  ден
 • SEVERIN 3604, апарат за лепење и вакумирање SEVERIN 3604, апарат за лепење и вакумирање
  2.199,00  ден
 • VIVAX СЕТ Тостер TS-900 + Блендер SM-3502 VIVAX СЕТ Тостер TS-900 + Блендер SM-3502
  1.999,00  ден
  Vivax сет: Карактеристики на Vivax TS-900 Тостер: 2 отвори за леб, 6 различни интензитети на работа, функција одмрзнување на леб, Автоматско вадење на лебот и исклучување, Фиока за трошки. Карактер...
 • VIVAX сет: Пегла за коса HS-40TC + Фен HD-1600FT VIVAX сет: Пегла за коса HS-40TC + Фен HD-1600FT
  1.099,00  ден
  VIVAX сет: Пегла за коса VIVAX HS-40TC + Фен VIVAX HD-1600FT. Карактеристики на пеглата за коса: Моќност: 40W, 6 различни температури, Керамичка плочка, Дигитален дисплеј. Карактеристики на фенот: ...
 • VIVAX сет: Правосмукалка TITAN 2000 BOOSTER + Пегла IR-2201CC VIVAX сет: Правосмукалка TITAN 2000 BOOSTER + Пегла IR-2201CC
  3.299,00  ден
  VIVAX сет: Правосмукалка TITAN 2000 BOOSTER + Пегла IR-2201CC. Карактеристики на правосмукалката: Моќност: 2000 W, капацитет на садот 4,5 литри, метална телескопска цефка, контрола на брзина, црвен...