text.skipToContent text.skipToNavigation
14 пронајдени производи
brzaisporakaMK
VIVAX HOME ел. бокал за вода WH-176TC
VIVAX HOME ел. бокал за вода WH-176TC
1.499 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

brzaisporakaMK
ВИВАKC ХОМЕ ел. бокал за вода ВХ-175Л
ВИВАKC ХОМЕ ел. бокал за вода ВХ-175Л
999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

GORENJE K10BKC, електричен бокал
GORENJE K10BKC, електричен бокал
2.490 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

GORENJE K17WII, електричен бокал
GORENJE K17WII, електричен бокал
1.290 ден
 • GORENJE K17WII, електричен бокал,
  |
 • Филтер за каменец кој се отстранува,
 • Ротација од 360 степени,
 • Гаранција: 2 години,
 • Бренд: GORENJE. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

GORENJE K10C, електричен бокал
GORENJE K10C, електричен бокал
2.390 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

brzaisporakaMK
VIVAX HOME ел. бокал за вода WH-180TC
VIVAX HOME ел. бокал за вода WH-180TC
1.499 ден
 • VIVAX HOME ел. бокал за вода WH-180TC,
  |
 • Капацитет: 1.8 л,
 • Моќност: 2200 W
 • Aвтоматско исклучување, филтер, надворешен индикатор за нивото на водата
 • Бренд: VIVAX. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

Gorenje K15ORAW Електричен бокал
Gorenje K15ORAW Електричен бокал
3.490 ден
 • Gorenje K15ORAW Електричен бокал
 • Капацитет: 1,5 l
 • Приклучна моќ: 2.400 W
 • Гаранција: 24 месеци

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

Gorenje K15ORAB Електричен бокал
Gorenje K15ORAB Електричен бокал
3.490 ден
 • Gorenje K15ORAB Електричен бокал
 • Капацитет: 1,5 l
 • Приклучна моќ: 2.400 W
 • Гаранција: 24 месеци

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

Gorenje K15DWWBK Електричен бокал
Gorenje K15DWWBK Електричен бокал
1.290 ден

Gorenje K15DWWBK Електричен бокал

Големина на садот: 1,5 l

Ротација 360°

Двојно дно<...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

brzaisporakaMK
VIVAX HOME WH-102BB ел. бокал за вода
VIVAX HOME WH-102BB ел. бокал за вода
799 ден
599 ден
 • VIVAX HOME WH-102BB ел. бокал за вода,
  |
 • Моќност 900-1100W,
 • Останато: филтер, надворешен индикатор на количина вода,
 • светлосен индикатор, автоматско исклучување при прегревање
 • Бренд: VIVAX. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

brzaisporakaMK
VIVAX HOME ел. бокал за вода WH-179SS
VIVAX HOME ел. бокал за вода WH-179SS
999 ден
Загрејте ја водата за вашиот омилен пијалок во секунда, заштедете време и енергија со помош на Виваkc електричниот бокал ВХ-179СС

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk
VIVAX HOME Електричен бокал WH-171WT
VIVAX HOME Електричен бокал WH-171WT
999 ден
550 ден
 • VIVAX HOME Електричен бокал WH-171WT
 • Моќност на бокалот: 2200W
 • Капацитет: 1,7l
 • Гаранција: 12 месеци

VIVAX HOME Електричен бокал WH-171WT </...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2021

CyberWeek2021mk
VIVAX HOME Сет: Бокал WH-180TC + Блендер SB-400WP + Ѓезве CM-1000B
VIVAX HOME Сет: Бокал WH-180TC + Блендер SB-400WP + Ѓезве CM-1000B
2.999 ден
2.499 ден
 • VIVAX Бокал WH-180TC + Блендер SB-400WP + Ѓезве CM-1000B
 • Моќност на бокалот: 2200W
 • Моќност на блендерот: 400W
 • Моќност на ѓезве: 1000W

 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
Gorenje K17S Бокал за греење вода
Gorenje K17S Бокал за греење вода
1.890 ден
 • Gorenje K17S Бокал за греење вода
 • Моќност: 2000 W
 • Капацитет: 1,7 l
 • Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021