text.skipToContent text.skipToNavigation
11 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
VIVAX HOME EG-4030RC електрична скара
VIVAX HOME EG-4030RC електрична скара

3.699 ден

 • VIVAX HOME EG-4030RC електрична скара,
  |
 • Влезна моќност 2000W, |
 • Површина на печење: 40 x 30cm,
 • Нелеплива површина, половина рамна плоча, половина ребраста,
 • Стаклен поклопувач, Гаранција 1 година.
  |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch TCG4104 контактен грил
Bosch TCG4104 контактен грил

6.990 ден

Bosch TCG4104 контактен грил

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ariete 1916 MULTI GRILL 3во1 Ел. Скара
Ariete 1916 MULTI GRILL 3во1 Ел. Скара

5.299 ден

Multi Grill 3 во 1 е повеќе од обична електрична скара за маса!


Ariete MultiGrill 3 во 1 е повеќе од едноставна скара: тој е новиот незаменлив ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra GR 810 плинска скара
Iskra GR 810 плинска скара

3.999 ден

 • Iskra GR-810 Плинска скара
 • Моќност: 2.55kW
 • Дијаметар за печење: Ø 44 cm
 • Отстранливa емајлиранa плотна со рачки
 • За надворешна употреба
 • Поврзување за гас: 8 mm
 • притисок (mmHg): 30, 28-30 / 37

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker Скара 2200W
Black & Decker Скара 2200W

3.299 ден

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ariete 723 Електрична скара
Ariete 723 Електрична скара
3.199 ден

2.549 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUEGO EGP-001-1 Скара
FUEGO EGP-001-1 Скара

2.899 ден

Скара FUEGO EGP-001-1

 • Скара
 • М...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME EG-4020B електрична скара
VIVAX HOME EG-4020B електрична скара

3.290 ден

 • VIVAX HOME EG-4020B електрична скара,
  |
 • Влезна моќност 1800W, |
 • Површина на печење: 43 x 23 cm,
 • Нелеплива површина, половина рамна плоча, половина ребраста,
 • Гаранција 1 година.
  |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit GR-572 електрична скара
Favorit GR-572 електрична скара
1.990 ден

1.199 ден

 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit GR-573 електрична скара
Favorit GR-573 електрична скара
2.399 ден

1.590 ден

 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME EG-4020HZ електрична скара
VIVAX HOME EG-4020HZ електрична скара

3.290 ден

 • VIVAX HOME EG-4020HZ електрична скара,
  |
 • Влезна моќност 2200W, |
 • Површина на печење: 43 x 23cm,
 • Нелеплива површина, целосно рамна плоча,
 • Гаранција 1 година.
  |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024