text.skipToContent text.skipToNavigation
17 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ISKRA FS-9017A Машина за сецкање
ISKRA FS-9017A Машина за сецкање
6.490 ден

5.841 ден

 • Моќност: 1500W
 • Напон: 220-240V~50/60Hz 
 • Дијаметар на нож: Ø 189 mm
 • Димензии: 41 x 29,5 x 29,5 сm
 • Нож од нерѓосувачки челик

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje R506E машина за сецкање
Gorenje R506E машина за сецкање
4.490 ден

4.040 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Gorenje
 • Моќност: 150 W
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch MMR08R2 сецкалка
Bosch MMR08R2 сецкалка
2.590 ден

2.399 ден

 • Бренд: Bosch
 • Моќност: 400 W
 • Зафатнина: 0.8 l
 • Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch MMR08A1 сецкалка
Bosch MMR08A1 сецкалка
2.590 ден

2.399 ден

 • Бренд: Bosch
 • Моќност: 400 W
 • Зафатнина: 0.8 l
 • Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUEGO Машина за мелење месо MG 158, 800W
FUEGO Машина за мелење месо MG 158, 800W
2.399 ден

2.199 ден

 • Бренд: Fuego
 • Моќност: 800 W
 • Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUEGO Машина за мелење MG238
FUEGO Машина за мелење MG238
3.799 ден

3.399 ден

 • Бренд: Fuego
 • Моќност: 1500 W
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ariete 438 Vintage Сецко (зелена)
Ariete 438 Vintage Сецко (зелена)

2.399 ден

 • Бренд: Ariete
 • Моќност: 400 W
 • Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje MG1602W машина за мелење на месо
Gorenje MG1602W машина за мелење на месо
4.790 ден

4.310 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Gorenje
 • Моќност: 1600 W
 • Капацитет на мелење: 1.9 kg/min
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje R401W машина за сецкање
Gorenje R401W машина за сецкање
3.490 ден

2.890 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Gorenje
 • Моќност: 110 W
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Sencor SHB 4310 сецко
Sencor SHB 4310 сецко
1.960 ден

1.730 ден

 • Бренд: Sencor
 • Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko CHG 81442 BX Сецко
Beko CHG 81442 BX Сецко

2.499 ден

 • Бренд: Beko
 • Моќност: 400 W
 • Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
TEFAL NE105838 Мелница за месо
TEFAL NE105838 Мелница за месо

5.549 ден

 • Моќност: 1400W
 • Капацитет: 1,7кг/мин 
 • 2 решетки
 • Дијаметар: 54 мм
 • Боја: Црна

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUEGO HFP501, 400W, 500ml Сецко
FUEGO HFP501, 400W, 500ml Сецко

1.299 ден

 • Моќност: 300 W
 • Зафатнина: 0.75 l

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
TEFAL NE445138 Апарат за мелење месо
TEFAL NE445138 Апарат за мелење месо

8.979 ден

 • Моќност: 2000W
 • Дијаметар на сито: 54 мм
 • Дебелина на сито: 3 мм
 • Боја: Бела / Сива
 • Фиока за материјалот

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за мелење месо MFW 3520W
BOSCH Машина за мелење месо MFW 3520W

7.520 ден

 • Моќност: 500W
 • Капацитет: 1,8кг/мин 
 • Сад за состојки
 • Димензии: 25 х 16 х 23 см
 • Боја: Бела

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за мелење месо MFW 67440
BOSCH Машина за мелење месо MFW 67440

12.960 ден

 • Бренд: Bosch
 • Моќност: 700 W
 • Капацитет на мелење: 3.5 kg/min
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за мелење месо MFW 45020
BOSCH Машина за мелење месо MFW 45020

8.990 ден

 • Бренд: Bosch
 • Моќност: 500 W
 • Капацитет на мелење: 2.7 kg/min
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024