text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
33 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME MWO-2070 BL микровална печка
VIVAX HOME MWO-2070 BL микровална печка

5.290 ден

 • Бренд: Vivax
 • Моќност: 700 W
 • Капацитет на печката: 20 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko MGB 25333 WG Микробранова печка
Beko MGB 25333 WG Микробранова печка
20.999 ден

17.999 ден

 • Бренд: Beko
 • Моќност: 900 W
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет на печката: 25 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko MGB 25333 BG Микробранова печка
Beko MGB 25333 BG Микробранова печка
19.999 ден

17.999 ден

 • Бренд: Beko
 • Моќност: 900 W
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет на печката: 25 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit BIMW-20 BLACK Вградна микробранова печка
Favorit BIMW-20 BLACK Вградна микробранова печка
14.999 ден

10.299 ден

 • Бренд: Favorit
 • Моќност: 800 W
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на печката: 20 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit BIMW-20 INOX Вградна микробранова печка
Favorit BIMW-20 INOX Вградна микробранова печка

11.700 ден

 • Бренд: Favorit
 • Моќност: 800 W
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на печката: 20 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit MBP 20 Микробранова печка
Favorit MBP 20 Микробранова печка

6.940 ден

 • Бренд: Favorit
 • Моќност: 800 W
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на печката: 20 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit MBP 20 SILVER Микробранова печка
Favorit MBP 20 SILVER Микробранова печка
6.940 ден

4.199 ден

 • Бренд: Favorit
 • Моќност: 800 W
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на печката: 20 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME микровална печка MWO-2078
VIVAX HOME микровална печка MWO-2078

4.999 ден

 • Бренд: Vivax
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на печката: 20 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME MWO-2079 BG микровална печка
VIVAX HOME MWO-2079 BG микровална печка

5.999 ден

 • Бренд: Vivax
 • Моќност: 700 W
 • Капацитет на печката: 20 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME МВО-2077 микробранова печка
VIVAX HOME МВО-2077 микробранова печка

4.999 ден

 • Бренд: Vivax
 • Моќност: 700 W
 • Поставување на производот: Самостоечки

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko MOC 20100 S Микробранова печка
Beko MOC 20100 S Микробранова печка
5.999 ден

5.499 ден

 • Бренд: Beko
 • Моќност: 700 W
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на печката: 20 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko MGB 25332 BG Микробранова печка
Beko MGB 25332 BG Микробранова печка
17.999 ден

15.999 ден

 • Бренд: Beko
 • Моќност: 900 W
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет на печката: 25 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BM201AG1X Микробранова печка со грил
Gorenje BM201AG1X Микробранова печка со грил

12.990 ден

 • Бренд: Gorenje

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BM235CLI вградна микробранова печка
Gorenje BM235CLI вградна микробранова печка

15.990 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет на печката: 23 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje MO4250CLI Микробранова печка со грил
Gorenje MO4250CLI Микробранова печка со грил

8.490 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Моќност: 1080 W
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на печката: 20 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BM235ORAB Микробранова печка со грил
Gorenje BM235ORAB Микробранова печка со грил

18.990 ден

 • Бренд: Gorenje

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje MO20E1B Микробранова печка
Gorenje MO20E1B Микробранова печка

5.990 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Моќност: 800 W
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на печката: 20 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje MO20E1W Микробранова печка
Gorenje MO20E1W Микробранова печка

5.590 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Моќност: 800 W
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на печката: 20 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje MO20E2W Микробранова печка
Gorenje MO20E2W Микробранова печка

5.990 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Моќност: 800 W
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на печката: 20 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch BFL554MB0 микровална
Bosch BFL554MB0 микровална

30.900 ден

 • Бренд: Bosch
 • Моќност: 900 W
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет на печката: 25 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME MWOB-2020G G вградна микровална печка
VIVAX HOME MWOB-2020G G вградна микровална печка

13.790 ден

 • Бренд: Vivax
 • Моќност: 1000 W
 • Капацитет на печката: 20 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Whirlpool AMW 435 IX микробранова печка
Whirlpool AMW 435 IX микробранова печка
18.999 ден

17.999 ден

 • Бренд: Whirlpool
 • Моќност: 750 W
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет на печката: 22 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch FFL020MS2 микровална
Bosch FFL020MS2 микровална

10.990 ден

 • Бренд: Bosch
 • Моќност: 800 W
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на печката: 20 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch FFL020MW0 микровална
Bosch FFL020MW0 микровална

8.990 ден

 • Бренд: Bosch
 • Моќност: 800 W
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на печката: 20 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje MO20A3W Микробранова печка
Gorenje MO20A3W Микробранова печка

6.490 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Моќност: 800 W
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на печката: 20 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

 • 1(current)
 • 2