text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
35 пронајдени производи
TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory Besplatna isporaka MK
TEFAL HT312138 Миксер со сад
TEFAL HT312138 Миксер со сад

4.739 ден

 • Моќност: 300 W
 • Капацитет на садот: 3,5л.
 • Гаранција: 1 година

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
GORENJE Миксер M500DCBK
GORENJE Миксер M500DCBK
2.199 ден

1.350 ден

 • GORENJE Миксер M500DCBK
 • Моќност: 500 W
 • Тивка работа (SilentPower)
 • Гаранција: 2 год.

Технички карактеристики

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory Besplatna isporaka MK
Gorenje SBR1000BE Кујнски робот
Gorenje SBR1000BE Кујнски робот
8.590 ден

7.499 ден

 • Gorenje SBR1000BE Кујнски робот
 • Моќност: 1100 W
 • Волумен на садот: 1,5 l
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Beko HBA 81762 BX Рачен блендер
Beko HBA 81762 BX Рачен блендер
4.399 ден

3.870 ден

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje Миксер M460CBK
Gorenje Миксер M460CBK
2.090 ден

1.790 ден

 • Gorenje Миксер M460CBK
 • Број на брзини: 5
 • Mоќност на моторот: 450 W

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX HOME миксер HM-400WP
VIVAX HOME миксер HM-400WP

1.399 ден

 • VIVAX HOME миксер HM-400WP
 • Моќност: 400W
 • Брзини: 5
 • Додатоци: две мешалки + две мешалки за тесто
 • Бренд: VIVAX

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje M360CW Миксер
Gorenje M360CW Миксер
1.890 ден

1.699 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips HR3705/00 Миксер
Philips HR3705/00 Миксер

2.399 ден

 • Philips HR3705/00 Миксер
 • Јачина 300W
 • 5 брзини
 • Турбо функција
 • Нерѓосувачки челик

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory Besplatna isporaka MK
Electrolux E3HB1-4GG рачен блендер
Electrolux E3HB1-4GG рачен блендер

2.999 ден

 • Моќност: 400W
 • Боја: Црна
 • Димензии: 40,1 х 5,5 х 9,1 см
 • Сад за матење
 • Ефикасно ги сецка сите состојки

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Electrolux ESM3310 миксер
Electrolux ESM3310 миксер

4.999 ден

 • Моќност: 450W
 • Боја: Црна
 • Димензии: 30,9 х 21,9 х 36,6 см
 • 2 брзини на матење
 • 2 различни типа на маталки
 • Сад за состојки кој се ротира

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory Besplatna isporaka MK
Electrolux EHM3310 миксер
Electrolux EHM3310 миксер

2.899 ден

 • Моќност: 450W
 • Боја: Црна
 • Димензии: 15 х 20,1 х 9,6 см
 • 5 брзини на матење
 • 2 различни типа на маталки

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Bosch MFQ40302 миксер
Bosch MFQ40302 миксер
4.590 ден

4.190 ден

Bosch MFQ40302 миксер

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Ariete 601 рачен миксер црн
Ariete 601 рачен миксер црн
1.999 ден

1.799 ден

Секојдневно подготвувајте вкусни смути со рачниот блендер, рачен блендер кој гарантира моќност, ефикасност и прецизно мешање. Сè во компактен и практичен рачен блендер. Моќниот мотор од 7...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Tesla MX500WX Миксер
Tesla MX500WX Миксер

1.190 ден

Tesla MX500WX Миксер со сад


Карактеристики:

 • Моќност на моторот: 500 W
 • 5 брзини
 • Капацитет на сад: 3L
 • Со хром...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Beko HMM 81504 BX Миксер
Beko HMM 81504 BX Миксер
2.899 ден

2.550 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory Besplatna isporaka MK
PHILIPS HR3745/00 Миксер
PHILIPS HR3745/00 Миксер

5.099 ден

 • Моќност: 450 W
 • Јачина: 50/60 Hz
 • Брзини: 5
 • TУРБО функција
 • Капацитет на садот: 3л.
 • 2 различни видови на маталки

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

NokautPonudaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Tesla MX505WXB Миксер со сад
Tesla MX505WXB Миксер со сад
1.890 ден

1.590 ден

Нокаут акција!

Tesla MX505WXB Миксер со сад


Карактеристики:

 • Моќност на моторот: 500 W
 • 5 брзини со турбо функција
 • Капацитет: 2,5L еф...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
TESLA HB100WG Рачен миксер
TESLA HB100WG Рачен миксер

690 ден

TESLA HB100WG Рачен миксер


Карактеристики:

 • Моќност: 200 W
 • Пластично стапало што може да се одвојува
 • INOX ножеви
 • ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Electrolux EHM3300 миксер
Electrolux EHM3300 миксер

2.899 ден

 • Моќност: 450W
 • Двојни маталки
 • Турбо функција: 5 + турбо
 • 5 нивoа на моќност
 • Димензии 20x15x9,6 см
 • Гаранција: 2 години

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Electrolux ESM3300 миксер
Electrolux ESM3300 миксер

4.999 ден

 • Моќност: 450W
 • Двојни маталки
 • Сад за состојки кој се ротира
 • 5 нивoа на моќност
 • Димензии 36,6x30,9x21,9 см
 • Гаранција: 2 години

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Ariete 601 рачен миксер бел
Ariete 601 рачен миксер бел
1.999 ден

1.799 ден

Секојдневно подготвувајте вкусно смути со рачен блендер, рачен блендер кој гарантира моќност, ефикасност и прецизно мешање. Сè во компактен и практичен рачен блендер. Моќниот мотор од 700...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Ariete 3u1 601/10 рачен миксер бел
Ariete 3u1 601/10 рачен миксер бел
2.890 ден

2.699 ден

Подгответе вкусно смути секој ден со блендер 3во1, блендер кој гарантира моќност, ефикасност и прецизно мешање. Не само блендер, но и апарат...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
TESLA MX301BX Рачен миксер
TESLA MX301BX Рачен миксер

1.090 ден

TESLA рачен миксер MX301BX

Карактеристики:

 • Моќност на моторот: 300 W;
 • 5 брзини со TURBO функција;
 • Копче за и...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
TESLA HB510BWS Рачен миксер (сет)
TESLA HB510BWS Рачен миксер (сет)

2.590 ден

TESLA HB510BWS Рачен миксер (сет)

Карактеристики:

 • Колекција DeLight од Tesla
 • Мотор со голема моќност 600 W
 • Отс...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Bosch MUM5XW20 миксер
Bosch MUM5XW20 миксер
26.990 ден

24.990 ден

Bosch MUM5XW20 миксер

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

 • 1(current)
 • 2