text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
55 пронајдени производи
TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Gorenje SIH2600BKG Пегла на пареа
Gorenje SIH2600BKG Пегла на пареа
3.199 ден

1.990 ден

 • Моќност на пеглата: 2600 W
 • Непрекината пареа: 30 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 95 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.35 l
 • Авотматско исклучување: Да
 • Функција за самочистење: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Beko SIM 3122 T Пегла на пареа
Beko SIM 3122 T Пегла на пареа

1.999 ден

 • Моќност на пеглата: 2200 W
 • Непрекината пареа: 25 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 140 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.24 l
 • Авотматско исклучување: Да
 • Функција за самочистење: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Beko SIM 3126 R Пегла на пареа
Beko SIM 3126 R Пегла на пареа

2.499 ден

 • Моќност на пеглата: 2600 W
 • Непрекината пареа: 35 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 150 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.24 l
 • Авотматско исклучување: Да
 • Функција за самочистење: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Beko SPA 9130 B Пегла на пареа
Beko SPA 9130 B Пегла на пареа

5.499 ден

 • Моќност на пеглата: 3000 W
 • Непрекината пареа: 63 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 280 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.35 l
 • Авотматско исклучување: Да
 • Функција за самочистење: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Beko STM 4116 B Пегла за вертикално пеглање
Beko STM 4116 B Пегла за вертикално пеглање

3.199 ден

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje SIH 3000 RBC пегла на пареа
Gorenje SIH 3000 RBC пегла на пареа

3.190 ден

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips DST5010/10 Пегла на пареа
Philips DST5010/10 Пегла на пареа

4.399 ден

 • Моќност на пеглата: 2400 W
 • Непрекината пареа: 40 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 160 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.32 l
 • Авотматско исклучување: Не
 • Функција за самочистење: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips DST5040/80 Пегла на пареа
Philips DST5040/80 Пегла на пареа

5.699 ден

 • Моќност на пеглата: 2600 W
 • Непрекината пареа: 45 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 200 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.32 l
 • Авотматско исклучување: Не
 • Функција за самочистење: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Philips DST3020/30 Пегла на пареа
Philips DST3020/30 Пегла на пареа
3.899 ден

3.399 ден

 • Моќност на пеглата: 2200 W
 • Непрекината пареа: 35 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 160 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.3 l
 • Авотматско исклучување: Не
 • Функција за самочистење: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje SIH2800TQC Пегла на пареа
Gorenje SIH2800TQC Пегла на пареа

2.990 ден

 • Моќност на пеглата: 2800 W
 • Непрекината пареа: 35 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 100 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.35 l
 • Авотматско исклучување: Да
 • Функција за самочистење: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje SIH2200BBC Пегла на пареа
Gorenje SIH2200BBC Пегла на пареа

2.190 ден

 • Моќност на пеглата: 2200 W
 • Непрекината пареа: 30 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 90 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.28 l
 • Авотматско исклучување: Не
 • Функција за самочистење: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje SIH2600BLC Пегла на пареа
Gorenje SIH2600BLC Пегла на пареа

2.890 ден

 • Моќност на пеглата: 2600 W
 • Непрекината пареа: 30 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 95 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.35 l
 • Авотматско исклучување: Да
 • Функција за самочистење: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje SIH2200RBC Пегла на пареа
Gorenje SIH2200RBC Пегла на пареа

2.190 ден

 • Моќност на пеглата: 2200 W
 • Непрекината пареа: 30 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 90 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.28 l
 • Авотматско исклучување: Да
 • Функција за самочистење: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje SIH2200DGT Пегла на пареа
Gorenje SIH2200DGT Пегла на пареа

2.050 ден

 • Моќност на пеглата: 2200 W
 • Непрекината пареа: 30 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 90 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.28 l
 • Авотматско исклучување: Не
 • Функција за самочистење: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Philips PSG8130/80 Пегла со парен генератор
Philips PSG8130/80 Пегла со парен генератор

35.499 ден

 • Моќност: 2700 W
 • Притисок на пареа: 8.5 bar
 • Непрекината пареа: 170 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 700 g/min
 • Капацитет на резервоар за вода: 1.8 l
 • Вертикален проток на пареа: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Ariete 4167 Пегла на пареа
Ariete 4167 Пегла на пареа

3.099 ден

 • Моќност на пеглата: 1200 W
 • Непрекината пареа: 20 g/min
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.26 l
 • Време на загревање: 30 s
 • Должина на кабелот: 2.5 m
 • Авотматско исклучување: Да
 • Торбичка за патување: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Ariete 6243 Пегла
Ariete 6243 Пегла

2.199 ден

 • Моќност на пеглата: 2200 W
 • Непрекината пареа: 28 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 140 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.32 l
 • Авотматско исклучување: Не
 • Функција за самочистење: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje SIH1800BLT пегла на пареа
Gorenje SIH1800BLT пегла на пареа

1.790 ден

 • Моќност на пеглата: 1800 W
 • Непрекината пареа: 25 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 80 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.25 l
 • Авотматско исклучување: Не
 • Функција за самочистење: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Tefal SV8030E0 Пегла со парен генератор
Tefal SV8030E0 Пегла со парен генератор

15.199 ден

 • Притисок на пареа: 7.5 bar
 • Непрекината пареа: 120 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 500 g/min
 • Капацитет на резервоар за вода: 1.6 l
 • Вертикален проток на пареа: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips DST3030/70 Пегла на пареа
Philips DST3030/70 Пегла на пареа

4.099 ден

 • Моќност на пеглата: 2400 W
 • Непрекината пареа: 40 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 180 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.3 l
 • Авотматско исклучување: Да
 • Функција за самочистење: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
TEFAL FV5735E0 Пегла на пареа
TEFAL FV5735E0 Пегла на пареа

4.549 ден

 • Моќност на пеглата: 2500 W
 • Непрекината пареа: 45 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 220 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.27 l
 • Авотматско исклучување: Да
 • Функција за самочистење: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Tefal FV2839E0 Пегла на пареа
Tefal FV2839E0 Пегла на пареа

3.699 ден

 • Моќност на пеглата: 2400 W
 • Непрекината пареа: 40 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 185 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.27 l
 • Авотматско исклучување: Не
 • Функција за самочистење: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Tefal FV5717E0 Пегла на пареа
Tefal FV5717E0 Пегла на пареа

3.499 ден

 • Моќност на пеглата: 2500 W
 • Непрекината пареа: 45 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 195 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.27 l
 • Авотматско исклучување: Не
 • Функција за самочистење: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Tefal FV2836E0 Пегла на пареа
Tefal FV2836E0 Пегла на пареа

2.699 ден

 • Моќност на пеглата: 2400 W
 • Непрекината пареа: 35 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 165 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.27 l
 • Авотматско исклучување: Не
 • Функција за самочистење: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Tefal FV6872E0 Пегла на пареа
Tefal FV6872E0 Пегла на пареа

5.899 ден

 • Моќност на пеглата: 2800 W
 • Непрекината пареа: 40 g/min
 • Дополнителна количина на пареа: 260 g/min
 • Вертикален проток на пареа: Да
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.27 l
 • Авотматско исклучување: Да
 • Функција за самочистење: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

 • 1(current)
 • 2
 • 3