text.skipToContent text.skipToNavigation
7 пронајдени производи
MK-dan-zena-sticker-100x100 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
GORENJE BM1400E, апарат за печење леб
GORENJE BM1400E, апарат за печење леб
8.490 ден

7.199 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Моќност: 815 W
 • Број на програми: 12

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BM910WII Aпарат за печење леб
Gorenje BM910WII Aпарат за печење леб

4.890 ден

 • Бренд: Gorenje

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
TEFAL PF210138 Апарат за печење леб
TEFAL PF210138 Апарат за печење леб

8.699 ден

 • Бренд: Tefal
 • Боја: Бела
 • Моќност: 650 W
 • Одложен почеток: Да
 • Број на програми: 12

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BM1210BK Апарат за печење леб
Gorenje BM1210BK Апарат за печење леб

6.290 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Моќност: 800 W
 • Одложен почеток: Да
 • Број на програми: 12

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BM1600WG Апарат за печење леб
Gorenje BM1600WG Апарат за печење леб

6.790 ден

 • Бренд: Gorenje

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
TEFAL PF-240E38 Апарат за печење леб
TEFAL PF-240E38 Апарат за печење леб

11.999 ден

 • Моќност: 720 W
 • 3 степени на печење
 • Капацитет: 500-750-1000 гр.
 • 20 програми
 • Одложен старт

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUEGO BM-4000 GS, 550 W Апарат за леб
FUEGO BM-4000 GS, 550 W Апарат за леб
5.399 ден

3.495 ден

 • Бренд: Fuego
 • Моќност: 550 W
 • Одложен почеток: Не
 • Број на програми: 12

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024