text.skipToContent text.skipToNavigation
20 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX HOME соковник АЈ-800
VIVAX HOME соковник АЈ-800

3.490 ден

 • VIVAX HOME соковник АЈ-800
 • Моќност: 800W
 • Сад за пулпа: 1,5 литри
 • Брзини: 2
 • Отвор за ставање овошје: XXL 75mm
 • Бренд: VIVAX

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Ariete 417 Цедилка (црна)
Ariete 417 Цедилка (црна)

1.299 ден

Моќен и лесен за употреба. Со Citruset можете да подготвите свежи овошни сокови за неколку минути и со природни состојки. Има 2 отстранливи конуси за цедилка и излив што не капе со функција за о...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Bosch MES4000 соковник
Bosch MES4000 соковник

18.900 ден

Bosch MES4000 соковник

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Bosch MCP3000N цедалка за цитрус
Bosch MCP3000N цедалка за цитрус

1.990 ден

Bosch MCP3000N цедалка за цитрус

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Bosch MESM731M соковник
Bosch MESM731M соковник

16.990 ден

Bosch MESM731M соковник

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
TESLA CJ100WG Електрична цедилка
TESLA CJ100WG Електрична цедилка

690 ден

TESLA CJ100WG Електрична цедилка

Карактеристики:

 • Моќност на моторот: 40 W
 • Капацитет на сад 700ml
 • Двонасочно вр...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Beko CJB 5103W Цедалка
Beko CJB 5103W Цедалка

1.499 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Ariete 417 Цедилка (бела)
Ariete 417 Цедилка (бела)
1.299 ден

1.155 ден

Моќен и лесен за употреба. Со Citruset можете да подготвите свежи овошни сокови за неколку минути и со природни состојки. Има 2 отстранливи конуси за цедилка и излив што не капе со функција за о...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Sencor SCJ 1051GR електрична цедилка
Sencor SCJ 1051GR електрична цедилка

1.200 ден

ЕЛЕКТРИЧНА ЦЕДИЛКА

Погоден за подготовка на свеж сок од цитрус (сок од портокал, сок од лимон за чај и сл.)

Две големини на конуси за к...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje CJ30E цедалка
Gorenje CJ30E цедалка

1.290 ден

 • Gorenje CJ30E цедалка
 • Двонасочна ротација
 • 30 W мотор
 • Две големини на додаток за цедење
 • Гумени ногарки
 • Гаранција: 24 месеци

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Black & Decker BXJE200E Соковник Slow Juicer 200W
Black & Decker BXJE200E Соковник Slow Juicer 200W

9.490 ден

Соковник Slow Juicer 200W

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Sencor SSJ 4041BK соковник
Sencor SSJ 4041BK соковник

7.950 ден

SLOW JUICER (БАВЕН СОКОВНИК)

Робустен мотор наменет за континуирано подготвување сок во рок од 15 минути

 • Автоматско одвојувањ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Sencor SJE 741SS соковник
Sencor SJE 741SS соковник

3.300 ден

Подготовка на здрави напитоци

Соковникот Sencor SJE 741 SS е компактен по го...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS HR2738/00 Цедалка
PHILIPS HR2738/00 Цедалка

1.799 ден

 • PHILIPS HR2738/00 Цедалка,
 • Моќност: 25W,  
 • Број на брзини: 2,
 • Капацитет: 0,5литри,
 • 2 години гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Black & Decker BXJE600E Соковник 600W
Black & Decker BXJE600E Соковник 600W

4.799 ден

Соковник 600W

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Black & Decker BXCJ30E Цедалка 30W 1L
Black & Decker BXCJ30E Цедалка 30W 1L

1.390 ден

Цедалка 30W 1L

Цедалка со влезна моќност од 30W и транспарентен стаклен бокал со капацитет од 1 литар. Содржи регулатор на пулпа к...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS HR1855/90 Соковник
PHILIPS HR1855/90 Соковник

7.699 ден

 • Боја: Црвена
 • Моќност: 700W
 • Лесен за чистење
 • 1 брзина
 • Drip stop
 • Сад за отпад 2л
 • Голем 75 mm отвор

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips HR2744/40 Електрична цедалка
Philips HR2744/40 Електрична цедалка

2.099 ден

Седмична акција!

 • Philips HR2744/40 Електрична цедалка
 • Моќност:25W
 • Капацитет:0,6L

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips HR2738/00 Електрична цедалка
Philips HR2738/00 Електрична цедалка

1.799 ден

Седмична акција!

 • Philips HR2738/00 Електрична цедалка
 • Моќност:25W
 • Капацитет на садот 0,5L
 • Систем за оделување на семките
 • Миење во машина за садови

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
Philips HR1855/70 Соковник
Philips HR1855/70 Соковник

9.399 ден

Седмична акција!

 • Philips HR1855/70 Соковник
 • Моќност:700W
 • Капацитет на сад:2L
 • Сад за отпадоци
 • 1 брзинa
 • Нерѓосувачко метално сито
 • XL Широк отвор за овошј...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024