text.skipToContent text.skipToNavigation
18 пронајдени производи
NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko FRL 3374 B Фритеза на топол воздух
Beko FRL 3374 B Фритеза на топол воздух

7.999 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Beko
 • Вид на пржење: Топол воздух
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE Фритеза на топол воздух AF1700DB
GORENJE Фритеза на топол воздух AF1700DB

9.990 ден

 • Бренд: Gorenje

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Philips HD9200/90 Фритеза на топол воздух
Philips HD9200/90 Фритеза на топол воздух
8.599 ден

5.499 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Philips
 • Моќност: 1400 W
 • Вид на пржење: Топол воздух
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje AF1409DB фритеза на топол воздух
Gorenje AF1409DB фритеза на топол воздух

6.990 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Gorenje
 • Моќност: 1400 W
 • Вид на пржење: Топол воздух
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje AF1350DWB фритеза на топол воздух
Gorenje AF1350DWB фритеза на топол воздух
6.990 ден

5.499 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Вид на пржење: Топол воздух
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
Vivax Home фритеза DF-1800B
Vivax Home фритеза DF-1800B

2.690 ден

 • Бренд: Vivax
 • Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1 brzaisporakaMK
Vivax Home фритеза DF-2003SS
Vivax Home фритеза DF-2003SS

2.690 ден

 • Vivax Home фритеза DF-2003SS,
 • Моќност: 2.000W,  
 • Капацитет: 3,
 • 30 минутен тајмер и отстранување на капак,
 • 1 година гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ariete 4625 Фритеза на топол воздух
Ariete 4625 Фритеза на топол воздух

13.999 ден

 • Бренд: Ariete
 • Вид на пржење: Топол воздух
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker Air Fryer 1500W 3.5L
Black & Decker Air Fryer 1500W 3.5L

7.490 ден

 • Бренд: Black & Decker
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUEGO DIG AF-515A-WH, 5L AIR FRYER
FUEGO DIG AF-515A-WH, 5L AIR FRYER

6.499 ден

 • Бренд: Fuego
 • Вид на пржење: Топол воздух
 • Гаранција: 1 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker Air Fryer 1500W 2.5L
Black & Decker Air Fryer 1500W 2.5L

6.190 ден

 • Бренд: Black & Decker
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker BXAF5500E Air Fryer 1800W 5.5L
Black & Decker BXAF5500E Air Fryer 1800W 5.5L

9.190 ден

 • Бренд: Black & Decker
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Iskra AF-32Q фритеза на топол воздух
Iskra AF-32Q фритеза на топол воздух
7.499 ден

6.749 ден

 • Бренд: Iskra
 • Моќност: 1500 W
 • Вид на пржење: Топол воздух
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Tefal EY101815, 1030 W, 1.6L air fryer фритеза
Tefal EY101815, 1030 W, 1.6L air fryer фритеза

6.999 ден

 • Бренд: Tefal
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Philips HD9270/90 Фритеза на топол воздух
Philips HD9270/90 Фритеза на топол воздух
14.899 ден

9.999 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Philips
 • Моќност: 2000 W
 • Вид на пржење: Топол воздух
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
FUEGO DIG AF-311A, 5L AIR FRYER
FUEGO DIG AF-311A, 5L AIR FRYER
4.499 ден

3.499 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Fuego
 • Вид на пржење: Топол воздух
 • Гаранција: 1 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME DFA-515MB air frier фритеза на топол воздух
VIVAX HOME DFA-515MB air frier фритеза на топол воздух
3.500 ден

3.199 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Vivax
 • Моќност: 1500 W

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
TESLA Air Fryer AF701BX фритеза со капацитет 7L, Моќност 1700W
TESLA Air Fryer AF701BX фритеза со капацитет 7L, Моќност 1700W
4.999 ден

4.790 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Tesla
 • Моќност: 1700 W
 • Вид на пржење: Топол воздух
 • Гаранција: 1 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024