text.skipToContent text.skipToNavigation
20 пронајдени производи
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - црвен + сет од 9 капсули
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - црвен + сет од 9 капсули
6.990 ден
5.990 ден
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - црвен + гратис 9 капсули / Гаранција од 18 месеци / дополнителни 16 капсули со различно кафе за само 375ден. / Бесплатна достава низ цел Македонија

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - жолт + сет од 9 капсули
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - жолт + сет од 9 капсули
6.990 ден
5.990 ден
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - жолт + гратис 9 капсули / 18 месеци гаранција / Бесплатна достава низ цела Македонија/ 375 ден. за дополнителни 16 капсули со различен вкус

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - син + сет од 9 капсули
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - син + сет од 9 капсули
6.990 ден
5.990 ден
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - син + гратис 9 капсули / Гаранција 18 месеци / достапен во 3 бои / дополнителни 16 капсули за 375 денари.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

SENCOR Кафемат SES 4010SS
SENCOR Кафемат SES 4010SS
9.850 ден
8.660 ден

SENCOR Кафемат SES 4010SS

  • Боја: инокс
  • 15 бари притисок
  • Избирање парна / топла вода
  • ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

DE LONGHI Кафемат ECAM 650.75.MS, апарат за еспресо
DE LONGHI Кафемат ECAM 650.75.MS, апарат за еспресо
97.999 ден
DE LONGHI Кафемат ECAM 650.75.MS, апарат за еспресо. Карактеристики:Боја : метална /црна, Ексклузивна функција за топло чоколадо со специјален бокал, Сјајни детали од нерѓосувачки челик, ергономски...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

DE LONGHI ESAM 2200, апарат за еспресо
DE LONGHI ESAM 2200, апарат за еспресо
20.399 ден
DE LONGHI EC 151.B, апарат за еспресо. Карактеристики:Cappuccino System, Користи мелено кафе или во зрна, Две шољи кафе со едно варење, Тивка мелница со 13 подесувања, Подесување на квантитет на ка...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

DE LONGHI Кафемат ECAM 350.75.S, апарат за еспресо
DE LONGHI Кафемат ECAM 350.75.S, апарат за еспресо
50.990 ден
DE LONGHI Кафемат ECAM 350.75.S, апарат за еспресо. Карактеристики:Боја: метална и црна, Тежина: 9.5 кг, Приклучна сила: 1450 W, Пумпа со притисок 15Bar, Напон / фреквенција (V ~ Hz): 220-240V 50 /...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

BOSCH Кафемат TIS 30321RW, апарат за еспресо
BOSCH Кафемат TIS 30321RW, апарат за еспресо
30.990 ден
BOSCH Кафемат TIS 30321RW, апарат за еспресо. Карактеристики:Идеален за подготовка на кафе и целосна арома со користење на SensoFlow систем, OneTouch функција-сите кафе специјалитети со едно притис...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.460.B, апарат за еспресо
DE LONGHI Кафемат ECAM 23.460.B, апарат за еспресо
43.150 ден
DE LONGHI Кафемат ECAM 23.460.B, апарат за еспресо. Карактеристики:Црна боја, Контролна плоча со дисплеј, Потполно автоматски апарат за правење на еспресо и капучино, Подесување на количината на ка...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

DE LONGHI EC 151.B, апарат за еспресо
DE LONGHI EC 151.B, апарат за еспресо
7.250 ден
DE LONGHI EC 151.B, апарат за еспресо. Карактеристики: греач на водата од Inox, Пумпа со притисок 15Bar, Држач за меленото кафе со филтер за 1 или 2 шољи кафе, Систем за капучино :меша пареа , возд...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

LAVAZZA CREMA E GUSTO КАПСУЛИ ЗА КАФЕ
LAVAZZA CREMA E GUSTO КАПСУЛИ ЗА КАФЕ
375 ден
Оригинални капсули за кафе за Lavazza LМ Jolie машините. Во една кутија доаѓаат 16 парчиња капсули по цена од 375 денари. Има различни вкусови со различна јачина која е запишана на самите кутии од ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

LAVAZZA INTESO BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ
LAVAZZA INTESO BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ
375 ден
Оригинални капсули за кафе за Lavazza LМ Jolie машините. Во една кутија доаѓаат 16 парчиња капсули по цена од 375 денари. Има различни вкусови со различна јачина која е запишана на самите кутии од ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

LAVAZZA LUNGO DOLCE BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ
LAVAZZA LUNGO DOLCE BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ
375 ден
Оригинални капсули за кафе за Lavazza LМ Jolie машините. Во една кутија доаѓаат 16 парчиња капсули по цена од 375 денари. Има различни вкусови со различна јачина која е запишана на самите кутии од ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

LAVAZZA PASSIONALE BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ 16пар.
LAVAZZA PASSIONALE BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ 16пар.
375 ден
Оригинални капсули за кафе за Lavazza LМ Jolie машините. Во една кутија доаѓаат 16 парчиња капсули по цена од 375 денари. Има различни вкусови со различна јачина која е запишана на самите кутии од ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

LAVAZZA LUNGO DOLCE BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ 16пар.
LAVAZZA LUNGO DOLCE BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ 16пар.
375 ден
Оригинални капсули за кафе за Lavazza LМ Jolie машините. Во една кутија доаѓаат 16 парчиња капсули по цена од 375 денари. Има различни вкусови со различна јачина која е запишана на самите кутии од ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

LAVAZZA DEK CREMOSO BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ
LAVAZZA DEK CREMOSO BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ
375 ден
Оригинални капсули за кафе за Lavazza LМ Jolie машините. Во една кутија доаѓаат 16 парчиња капсули по цена од 375 денари. Има различни вкусови со различна јачина која е запишана на самите кутии од ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

SENCOR Кафемат SES 1710BK
SENCOR Кафемат SES 1710BK
6.590 ден
5.799 ден

SENCOR Кафемат SES 1710BK

  • Боја: црна
  • 15 бари притисок
  • Филтер од не’рѓосувачки челик за ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

DE LONGHI EC 146.B, апарат за еспресо
DE LONGHI EC 146.B, апарат за еспресо
6.340 ден
5.999 ден
DE LONGHI EC 146.B, апарат за еспресо. Карактеристики: греач на водата од Inox, Пумпа со притисок 15Bar, Држач за меленото кафе со филтер за 1 или 2 шољи кафе, Систем за капучино :меша пареа , возд...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

LAVAZZA DELIZOSO BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ
LAVAZZA DELIZOSO BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ
375 ден
Оригинални капсули за кафе за Lavazza LМ Jolie машините. Во една кутија доаѓаат 16 парчиња капсули по цена од 375 денари. Има различни вкусови со различна јачина која е запишана на самите кутии од ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - бел + сет од 9 капсули
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - бел + сет од 9 капсули
6.990 ден
5.990 ден
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - бел + гратис 9 капсули LAVAZZA JOLIE најтивката италијанска машина за кафе. Со својот елегантен стил од хармонични форми, меки линии и одлично избрани ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020