text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
2 пронајдени производи
VIVAX ледомат IM-123B црна боја
VIVAX ледомат IM-123B црна боја
8.999  ден
6.999  ден
VIVAX ледомат IM-123B е еден од најпосакуваните уреди во текот на летните горештини. Може да се изберете големина на коцките лед S (small, мали) или L (large, големи). Капацитет на садот за вода 2,...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.10.2020

VIVAX ледомат IM-122T
VIVAX ледомат IM-122T
8.999  ден
6.999  ден
VIVAX ледомат IM-122T е еден од најпосакуваните уреди во текот на летните горештини. Може да се изберете големина на коцките лед S (small, мали) или L (large, големи). Капацитет на садот за вода 2,...

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.10.2020