text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
7 пронајдени производи
KONCAR Комбинирани фрижидери HC1A 54 278.S1V
KONCAR Комбинирани фрижидери HC1A 54 278.S1V
15.900  ден
13.990  ден
KONCAR Комбинирани фрижидери HC1A 54 278.S1V. Боја : Силвер Вкупна корисна запремина 260 л Разладувачки дел: 172 l Комора: 68 l Капацитет на замрзнување 3kg/24h 1 компресор По висина подесиви нозе ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2020

KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 54 278.B1V
KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 54 278.B1V
14.770  ден
12.999  ден
KONCAR Комбиниран фрижидер HC1A 54 278.B1V. Боја: Бела Вкупна корисна запремина 260 л 3 фиоки за замрзнување 4 стаклени полици Фиоки во замрзнувачот: 2 +1 складирање Рачно одмрзнување во комората Д...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2020

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 110.BF
KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 110.BF
7.720  ден
6.790  ден
KONCAR H1A 48 110.BF Фрижидер со една врата Бела боја Вкупна корисна запремина 84 л Разладувачки дел: 73 l Комора: 8 l 1 компресор По висина подесиви нозе напред Регулација на температурата Одвод н...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2020

BOSCH Комбиниран фрижидер KGV 36UL20S
BOSCH Комбиниран фрижидер KGV 36UL20S
34.380  ден
29.999  ден
BOSCH Комбиниран фрижидер KGV 36UL20S. Low frost Дизајн со меки линии, заоблен Боја inox Вкупна корисна запремина 307л 1 компресор По висини подесиви нозе напред , тркалца од позади Електронско рак...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2020

KONCAR Комбиниран фрижидер HL1A 54 262.SF
KONCAR Комбиниран фрижидер HL1A 54 262.SF
12.260  ден
10.790  ден
KONCAR Комбиниран фрижидер HL1A 54 262.SF Боја Силвер Вкупна корисна запремина 230 л Разладувачки дел: 187 l Комора: 40 l Капацитет на замрзнување 2kg/24h 1 компресор По висина подесиви нозе напред...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2020

BOSCH Комбиниран фрижидер KGV 36UW20S
BOSCH Комбиниран фрижидер KGV 36UW20S
31.690  ден
27.890  ден
BOSCH Комбиниран фрижидер KGV 36UW20S Low frost Дизајн со меки линии, заоблен Бела боја Вкупна корисна запремина 309л 1 компресор По висини подесиви нозе напред , тркалца од позади Електронско раку...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2020

KONCAR Комбиниран фрижидер HL1A 54 262.BF
KONCAR Комбиниран фрижидер HL1A 54 262.BF
11.240  ден
9.890  ден
KONCAR Комбиниран фрижидер HL1A 54 262.BF. Бела боја Вкупна корисна запремина 227 л Разладувачки дел: 187 l Комора: 40 l Капацитет на замрзнување 2kg/24h 1 компресор По висина подесиви нозе напред ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2020