text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
36 пронајдени производи
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - црвен + ГРАТИС 41 капсула
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - црвен + ГРАТИС 41 капсула
6.990 ден
5.990 ден
 • Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - црвен + ГРАТИС 41 капсула,
 • Присисок: 10 бари,  
 • Капсули : Lavazza MODO MIO,
 • Капацитет за вода: 2 литри,
 • 2 години гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

VIVAX ледомат IM-123B црна боја
VIVAX ледомат IM-123B црна боја
8.999 ден
8.499 ден
 • VIVAX ледомат IM-123B црна боја,
  |
 • Капацитет на садот за вода 2,4 l,
 • Капацитетот на садот за лед 0.7 kg,
 • Производсво од 12 kg лед на ден,
 • Бренд: VIVAX. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.04.2021

Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - жолт + ГРАТИС 41 капсула
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - жолт + ГРАТИС 41 капсула
6.990 ден
5.990 ден
 • Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - зелен + ГРАТИС 41 капсула,
 • Присисок: 10 бари,  
 • Капсули : Lavazza MODO MIO,
 • Капацитет за вода: 2 литри,
 • 2 години гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - син + ГРАТИС 41 капсула
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - син + ГРАТИС 41 капсула
6.990 ден
5.990 ден
 • Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - син + ГРАТИС 41 капсула,
 • Присисок: 10 бари,  
 • Капсули : Lavazza MODO MIO,
 • Капацитет за вода: 2 литри,
 • 2 години гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.04.2021

DE LONGHI EC 151.B, апарат за еспресо
DE LONGHI EC 151.B, апарат за еспресо
7.250 ден
DE LONGHI EC 151.B, апарат за еспресо. Карактеристики: греач на водата од Inox, Пумпа со притисок 15Bar, Држач за меленото кафе со филтер за 1 или 2 шољи кафе, Систем за капучино :меша пареа , возд...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Lavazza 1936 ORO кафе во зрно 500 гр.
Lavazza 1936 ORO кафе во зрно 500 гр.
609 ден
Lavazza 1936 ORO кафе во зрно 500 гр.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Lavazza 3897 CREMA E GUSTO CLASSICO кафе во зрно 1 кг.
Lavazza 3897 CREMA E GUSTO CLASSICO кафе во зрно 1 кг.
880 ден
Lavazza 3897 CREMA E GUSTO CLASSICO кафе во зрно 1 кг.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Lavazza ORO вакумирано мелено кафе -250г.
Lavazza ORO вакумирано мелено кафе -250г.
350 ден
Lavazza ORO вакумирано мелено кафе -250г.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Lavazza 3849 CREMA E GUSTO FORTE кафе во зрно 1 кг.
Lavazza 3849 CREMA E GUSTO FORTE кафе во зрно 1 кг.
880 ден
Lavazza 3849 CREMA E GUSTO FORTE кафе во зрно 1 кг.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Lavazza 3590 ROSSA кафе во зрно 1 кг.
Lavazza 3590 ROSSA кафе во зрно 1 кг.
1.000 ден
Lavazza 3590 ROSSA кафе во зрно 1 кг.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Lavazza 3632 ROSSA кафе во зрно 500 гр.
Lavazza 3632 ROSSA кафе во зрно 500 гр.
529 ден
Lavazza 3632 ROSSA кафе во зрно 500 гр.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Lavazza Crema E Gusto вакумирано мелено кафе-250г.
Lavazza Crema E Gusto вакумирано мелено кафе-250г.
350 ден
Lavazza Crema E Gusto вакумирано мелено кафе-250г.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Lavazza ROSSA вакумирано мелено кафе-250г.
Lavazza ROSSA вакумирано мелено кафе-250г.
350 ден
Lavazza ROSA вакумирано мелено кафе-250г.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

LAVAZZA MILKEASY Апарат за млечна пена
LAVAZZA MILKEASY Апарат за млечна пена
3.499 ден
 • LAVAZZA MILKEASY Апарат за млечна пена
 • Минимална почетна количина на млеко 60 ml
 • Максимален почетен капацитет на млеко (за млеко за пенење) 120 ml (индикатор за внатрешно...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.04.2021

DE LONGHI Кафемат ECAM 650.75.MS, апарат за еспресо
DE LONGHI Кафемат ECAM 650.75.MS, апарат за еспресо
97.999 ден
DE LONGHI Кафемат ECAM 650.75.MS, апарат за еспресо. Карактеристики:Боја : метална /црна, Ексклузивна функција за топло чоколадо со специјален бокал, Сјајни детали од нерѓосувачки челик, ергономски...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

DE LONGHI ESAM 2200, апарат за еспресо
DE LONGHI ESAM 2200, апарат за еспресо
20.399 ден
DE LONGHI EC 151.B, апарат за еспресо. Карактеристики:Cappuccino System, Користи мелено кафе или во зрна, Две шољи кафе со едно варење, Тивка мелница со 13 подесувања, Подесување на квантитет на ка...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

DE LONGHI Кафемат ECAM 350.75.S, апарат за еспресо
DE LONGHI Кафемат ECAM 350.75.S, апарат за еспресо
50.990 ден
DE LONGHI Кафемат ECAM 350.75.S, апарат за еспресо. Карактеристики:Боја: метална и црна, Тежина: 9.5 кг, Приклучна сила: 1450 W, Пумпа со притисок 15Bar, Напон / фреквенција (V ~ Hz): 220-240V 50 /...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Delimano Espresso Coffee Machine Deluxe Апарат за кафе
Delimano Espresso Coffee Machine Deluxe Апарат за кафе
7.990 ден
 • Delimano Espresso Coffee Machine Deluxe Апарат за кафе,
 • Резервоар за вода: 1.250мл,  
 • Два метални филтри за 1 или 2 дози на кафе,
 • Совршена пена од млеко,
 • Темепература над 75 степени,
 • 1 година гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.04.2021

BOSCH Комбиниран фрижидер KGV 36UL20S
BOSCH Комбиниран фрижидер KGV 36UL20S
34.380 ден
29.999 ден
BOSCH Комбиниран фрижидер KGV 36UL20S. Low frost Дизајн со меки линии, заоблен Боја inox Вкупна корисна запремина 307л 1 компресор По висини подесиви нозе напред , тркалца од позади Електронско рак...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

BOSCH Комбиниран фрижидер KGV 36UW20S
BOSCH Комбиниран фрижидер KGV 36UW20S
31.690 ден
27.890 ден
BOSCH Комбиниран фрижидер KGV 36UW20S Low frost Дизајн со меки линии, заоблен Бела боја Вкупна корисна запремина 309л 1 компресор По висини подесиви нозе напред , тркалца од позади Електронско раку...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

BOSCH Кафемат TIS 30321RW, апарат за еспресо
BOSCH Кафемат TIS 30321RW, апарат за еспресо
30.990 ден
BOSCH Кафемат TIS 30321RW, апарат за еспресо. Карактеристики:Идеален за подготовка на кафе и целосна арома со користење на SensoFlow систем, OneTouch функција-сите кафе специјалитети со едно притис...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.460.B, апарат за еспресо
DE LONGHI Кафемат ECAM 23.460.B, апарат за еспресо
43.150 ден
DE LONGHI Кафемат ECAM 23.460.B, апарат за еспресо. Карактеристики:Црна боја, Контролна плоча со дисплеј, Потполно автоматски апарат за правење на еспресо и капучино, Подесување на количината на ка...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

SENCOR Кафемат SES 4010SS
SENCOR Кафемат SES 4010SS
9.850 ден
8.660 ден

SENCOR Кафемат SES 4010SS

 • Боја: инокс
 • 15 бари притисок
 • Избирање парна / топла вода
 • ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Lavazza Espresso Italiano вакумирано мелено кафе-250г.
Lavazza Espresso Italiano вакумирано мелено кафе-250г.
350 ден
Lavazza Espresso Italiano вакумирано мелено кафе-250г.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

DE LONGHI EC 146.B, апарат за еспресо
DE LONGHI EC 146.B, апарат за еспресо
6.340 ден
DE LONGHI EC 146.B, апарат за еспресо. Карактеристики: греач на водата од Inox, Пумпа со притисок 15Bar, Држач за меленото кафе со филтер за 1 или 2 шољи кафе, Систем за капучино :меша пареа , возд...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

 • 1(current)
 • 2