text.skipToContent text.skipToNavigation

Безбедно плаќање

 
При плаќање со картичка на нашата веб продавница го користиме cPay на CaSys International – систем за безбедно и сигурно плаќање со картичка преку интернет.

cPay ви овозможува тајност на вашите податоци од картичката кога ќе одберете плаќање со картичка и ќе бидете на нивниот формулар за пополнување на податоците од картичката. Сите податоци кои ги внесувате на cPay се шифрирани од вашиот веб пребарувач до банката која ви ја има издадено картичката. Нашата продавница никаде не доаѓа во контакт со вашите податоци од картичката. Податоците не се достапни ниту на вработените во CaSys International.

Формуларот за впишување на податоците од картичката е осигурен со SSL транспортна шифра од највисока безбедност. Сите податоци се заштитени со шифрирање, користејки криптографски уред сертифициран според FIPS 140‑2 Level 3 стандардотcPay ги задоволува сите безбедносни online плаќања од страна на водечките брендови на картички. При плаќање со картичка кои се со 3D Secure програмата, вашата банка за дополнителна безбедност ви испраќа OTP (one time password) број кој треба дополнително да го внесите во полето означено за тоа.