text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
59 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE WP703, A+++, 7kg, 1.000rpm машина за перење
GORENJE WP703, A+++, 7kg, 1.000rpm машина за перење
19.490 ден
17.490 ден
 • GORENJE WP703, машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 7 kg
 • Бр. на вртежи: 1000
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 54.5 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje WP723 Машина за перење
Gorenje WP723 Машина за перење
19.990 ден
18.490 ден
 • Gorenje WP723 Машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 7 kg
 • Бр. на вртежи: 1200
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 54.5 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje GS52040S машина за миење садови - самостојна
Gorenje GS52040S машина за миење садови - самостојна
18.990 ден
17.990 ден
 • Gorenje GS52040S машина за миење садови - самостојна
 • Енергетска класа: A++
 • Бучавост dB(A): 47
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84,5 x 44,8 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje ECT646BCSC Стаклокерамичка плоча
Gorenje ECT646BCSC Стаклокерамичка плоча
17.790 ден
 • Gorenje ECT646BCSC Стаклокерамичка плоча
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШхВхД): 60 x 5,4 x 52 cm
 • Гаранција: 5 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BO74SYW Вградна рерна
Gorenje BO74SYW Вградна рерна
19.990 ден
 • Gorenje BO74SYW Вградна рерна
 • Вид на рерна: Вентилаторска
 • Начин на чистење: AquaClean функција
 • Капацитет: 71 l
 • Гарацнија: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

Gorenje Правосмукалка VC1821PSWBU
Gorenje Правосмукалка VC1821PSWBU
4.090 ден
 • Gorenje Правосмукалка VC1821PSWBU
 • За суво чистење
 • Mоќност на моторот: 1800 W
 • Гаранциј...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

Gorenje Правосмукалка VC1411CXW
Gorenje Правосмукалка VC1411CXW
2.890 ден
 • Gorenje Правосмукалка VC1411CXW
 • За суво чистење
 • Mоќност на моторот: 1400 W
 • <...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

Gorenje Правосмукалка VCEB01GAWWF
Gorenje Правосмукалка VCEB01GAWWF
7.790 ден
 • Gorenje Правосмукалка VCEB01GAWWF
 • За суво чистење
 • Моќ на всисување: 92 W
 • Гаранција: 24 месеци

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje GS62040W машина за миење садови - самостојна
Gorenje GS62040W машина за миење садови - самостојна
19.490 ден
 • Gorenje GS62040W машина за миење садови - самостојна
 • Енергетска класа: A++
 • Бучавост dB(A): 49
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85 x 60 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE WE823 A+++, 8kg, 1.200 rpm машина за перење
GORENJE WE823 A+++, 8kg, 1.200 rpm машина за перење
24.690 ден
19.890 ден
 • GORENJE WE823 машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 8 kg
 • Бр. на вртежи: 1200
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 54.5 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE DA83IL/I, кондензациска сушара со топлотна пумпа
GORENJE DA83IL/I, кондензациска сушара со топлотна пумпа
43.990 ден
 • Gorenje DA83IL/I, машина за сушење алишта
 • Енергетска класа: A+++
 • Капацитет: 8 kg
 • Тип на машина: Кондензациска со топлотна пумпа
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 62,5 cm
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje EC6111G eлектричен шпорет
Gorenje EC6111G eлектричен шпорет
18.990 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje RF6275W Kомбиниран ладилник
Gorenje RF6275W Kомбиниран ладилник
16.990 ден
15.990 ден
 • Gorenje RF6275W Kомбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статичен
 • Димензии (ВxШxД): 143.4 x 60 × 62.5 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje GV672C60 вградна машина за садови
Gorenje GV672C60 вградна машина за садови
34.490 ден
 • Gorenje GV672C60 вградна машина за садови
 • Енергетска класа: A+++
 • Бучавост dB(A): 42
 • Поставување на производот: Целосно вградна
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 81,7 x 59,6 x 55,6 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje GV631E60 вградна машина за садови
Gorenje GV631E60 вградна машина за садови
22.990 ден
 • Gorenje GV631E60 вградна машина за садови
 • Енергетска класа: A++
 • Бучавост dB(A): 47
 • Поставување на производот: Вградна
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 81,5 x 59,6 x 55,6 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje GI52040X вградна машина за садови
Gorenje GI52040X вградна машина за садови
17.990 ден
16.990 ден
 • Gorenje GI52040X вградна машина за садови
 • Енергетска класа: A++
 • Бучавост dB(A): 47
 • Поставување на производот: Вградна
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 81,5 x 44,8 x 55,8 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BO747A33XG Вградна рерна
Gorenje BO747A33XG Вградна рерна
22.390 ден
19.990 ден
 • Gorenje BO747A33XG Вградна рерна
 • Вид на рерна: Вентилаторска
 • Начин на чистење: AquaClean функција
 • Капацитет: 71 l
 • Гарацнија: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje IT646ORAW Индукциска плоча
Gorenje IT646ORAW Индукциска плоча
28.990 ден
 • Gorenje IT646ORAW Индукциска плоча
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШхВхД): 59,5 × 5,4 × 52 cm
 • Гаранција: 5 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje IT643SYB Индукциска плоча
Gorenje IT643SYB Индукциска плоча
22.990 ден
 • Gorenje IT643SYB Индукциска плоча
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШхВхД): 60 х 5,4 х 52,5 cm
 • Гаранција: 5 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje ECT643SYW Стаклокерамичка плоча
Gorenje ECT643SYW Стаклокерамичка плоча
19.790 ден
 • Gorenje ECT643SYW Стаклокерамичка плоча
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШхВхД): 60 x 5,4 x 52 cm
 • Гаранција: 5 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje E5121SH комбиниран шпорет
Gorenje E5121SH комбиниран шпорет
14.990 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje WEI84CPS А+++, 8kg, 1.400rpm, инвертер мотор машина за перење
Gorenje WEI84CPS А+++, 8kg, 1.400rpm, инвертер мотор машина за перење
24.990 ден
 • Gorenje WEI84CPS машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 8 kg
 • Бр. на вртежи: 1400
 • Мотор: Инвертер
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 54,5 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje NRK6192AR4 Самостоен комбиниран ладилник
Gorenje NRK6192AR4 Самостоен комбиниран ладилник
31.590 ден
 • Gorenje NRK6192AR4 Самостоен комбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A++
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: NoFrost Plus
 • Димензии (ВxШxД): 185 x 60 × 59,2 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje NRK6192AC4 Самостоен комбиниран ладилник
Gorenje NRK6192AC4 Самостоен комбиниран ладилник
31.590 ден
 • Gorenje NRK6192AC4 Самостоен комбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A++
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: NoFrost Plus
 • Димензии (ВxШxД): 185 x 60 × 59,2 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje F6245W Вертикален замрзнувач
Gorenje F6245W Вертикален замрзнувач
19.490 ден
 • Gorenje F6245W Вертикален замрзнувач
 • Енергетска класа: A
 • Поставување: Самостоен
 • Димензии (ШхВx...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.07.2021

 • 1(current)
 • 2
 • 3